Надин и аз недолюбвам килими и нямам нито един такъв... Отделно, че Дани успява да се изтъркули от всякаква покрита площ върху непокритата за секунди. Като бяхме на море, застлах 3 хавлии с размери на чаршаф за спане една до друга и за по-малко от минута се беше "класирал" върху пясъка вече. Купих една надуваема лодка и го "арестувах" в нея, иначе трябваше да вадя пясък от всичките му отверстия
Такъв пъзел за какъвто говориш - купих от "Джъмбо", но с цел да слагам няколко парчета от него под краката му, когато скача в бънджито бос. Халтава работа да ти кажа - като се тръсне няколко пъти отгоре и това чудо се разкоства, а има доста елементи в него. Като му гледам материала - още не може да го изяде, но не е ясно докога няма да може..
Препоръчвам ти да вземеш за Кай това:
http://www.levbg.com/product_info.php?products_id=3678 На мен ми го подариха, още когато Дани беше на 4 седмици. Признавам, че тогава "не го оцених по достойнство", ами си рекох наум, че е поредната "бебешка чекня" от която няма особена нужда
През последните 4 месеца - е едно от най-ползваните неща в къщи, супер доволна съм.
Облицовката е текстилна, а бордът на басейна е надуваем и се вкарва в текстилната част, посредством цип, който е по цялото дъно /от външната страна естествено/. При нужда - можеш лесно да свалиш текстила, да го метнеш в пералнята и хайде пак при бебо. В този басейн, бебето си стои на меко, топло, оградено е отвсякъде т.е. не трябва все да са ти в него очите... Щом имаш малко място у вас, когато Кай не е вътре, просто можеш да го изправиш до някоя стена и да е не ти се пречка. Аз не го прибирам, ами го ползвам и за кош за играчки "по съвместителство". Диаметърът е 100см. /външният ръб/.