Повдигам стара тема, но да не пускам нова
Чела съм я, а сега я препрочитам
Ще отделяме Злато в отделна стая. Идеята ни беше да правим хола - спалня, а спалнята да стане детска. Хола е по-голямата стая - 3,5-5м, а сегашната спалня е 3,5-3,5м. В хола имаме печка с водна риза и почти парна централа
, която вероятно няма как да бъде скрита изцяло! Та уж да не е печката в детската мислехме да направим по-голямата стая спалня и даже вече си бях избрала тапети за спалнята, когато моя мъж снощи ме вкара отново в размисъл: Дали все пак не направим хола - детска, че е по-голям! Нищо, че печката ще остане при него.
Мебели засега няма да сменяме, ще ги поразместим. Та, ако направим по-голямата стая детска - даже няма да местим секциите
- само детското легло.
Но имам някакви въпросчета, върху които размишлявам в момента:
1. Дали няма да му е голяма стаята като за начало. Имам пред вид да го е страх сякаш
По-малката да ми изглежда по-уютна за само дете!
2. Бях си намислила едни плътни пердета за спалнята/бившия хол/, които ако стане детска няма да пасват......Щори алуминиеви не искам, защото трудно се почистват, а все пак в тази стая ще има печка с дърва.
Ако някой има идея за щори, които лесно да се поддържат - приемам идеи! От тези вертикалните текстилни също не искам - и те са играчака - да ги "разопаковаш", за да ги изпереш
Малко съм мързел май
Искам самопочистващи!Хахахаха
Извинете за дългия пост, но просто си разсъждавам на глас /на комп
/
Та имам няколко дни. Утре ще ми шпакловат тавана и после трябва да реша все пак!