0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

megi79

• 231
  • Маргаритка
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #180 -: Октомври 24, 2011, 22:29:07 pm »
защо е изтрита 10-та страница, аз успях да видя само колко много сте писали по въпроса с лекарствата и исках да си взема душ, а сега вече я няма. ЗАЩО???

А дали има някакви фалшификати с тия гонали и да се опитат да ми пробутат някой боклук??? като цяло мога ли да се доверявам на подаръци и продажби от форумите и за какво трябва да следя когато купувам???
Може да ви досаждам с моите въпроси, но не зная към кого мога да се обърна. :thankyousign: :help:
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 07:35:58 am от Елфи »
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #181 -: Октомври 24, 2011, 22:44:26 pm »
По въпроса с цените и поръчките на лекарствата в Румъния: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26392.0

Успешни процедури на всички!  :)

меги, дали да взимаш лекарства от някой друг, си е лично твоя преценка. Аз по-голямата част от моите ги подарих на момиче от форума, което забременя от първи опит. Казах й, че ги държа в хладилник. Но после й ги пратих по пощата, за което също я информирах. Тя си пое риска. Трябва сама да решиш. От една страна, да, много пари са, гледаме да се спести, ако може. От друга, да не отиде на кино целият опит заради лекарствата. Между другото, не съм чувала за фалшив гонал.
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 22:48:07 pm от blue_sky »

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #182 -: Октомври 24, 2011, 22:48:39 pm »
защо е изтрита 10-та страница, аз успях да видя само колко много сте писали по въпроса с лекарствата и исках да си взема душ, а сега вече я няма. ЗАЩО???

А дали има някакви фалшификати с тия гонали и да се опитат да ми пробутат някой боклук??? като цяло мога ли да се доверявам на подаръци и продажби от форумите и за какво трябва да следя когато купувам???
Може да ви досаждам с моите въпроси, но не зная към кого мога да се обърна. :thankyousign: :help:

Какво точно мислиш, че е изтрито?

Следи за срока на годност на лекарствата. За фалшиви такива аз лично не съм чувала. ПОдариха ми и Гонал и Декапептил за моята процедура преди време-всичко беше наред.
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 07:36:14 am от Елфи »
*
« Отговор #183 -: Октомври 24, 2011, 22:50:03 pm »
Меги,от тези лекарства зависи резултата...Аз лично не бих рискувала,но решението е твое!Успех ти пожелавам!
« Отговор #184 -: Октомври 25, 2011, 00:21:28 am »
Меги тук във форума не било разрешено дя се пишат цени и де извършват продажби,аз не знаех,съжалявам че съм нарушила правилата,но просто исках да помогна..Дали да си купиш тези лекарства можеш да решиш само ти,а може би и да се консултираш с лекар.Аз лично май няма да рискувам,защото си мисля,че ако не стане все ще ми се води акъла,че от лекарствата.Но има момичета,които са доста притеснени финасово и за тях това е единствения вариант да се самофинасират.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #185 -: Октомври 25, 2011, 07:34:54 am »
От темата са изтрити два последователни поста, защото съдържаха оферти за продажба на лекарства. Това във форумите на Зачатие е забранено.
 Поради същата причина ще редактирам и част от поста на megi79, в който е обявен не само ника на момичето, което ги продава, но и цената на лекарството.
Моля, преди да пишете възмутени постове, се запознайте с правилата и ги спазвайте:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44444.0 и по-специално

т. 17. Забранява се продажбата на лекарства във форума и чрез форума.

*
« Отговор #186 -: Октомври 25, 2011, 08:35:31 am »
Добро утро!!! Абе,кой тука пише разни оферти,продава лекарства , обсъжда цени.....!!! 8O веднага ви издърпаха ушите,а??? :lol: :lol:Елфи,не спи,тя бди!!! :lol: :lol:
Една от многото хубави страни на форума е,че може да се разменя информация и за лекарствата.Това не е малко,при положение,че тяхната цена въобще не е малко и дори съставлява голяма част от сумата за опита.Половината от нашите опити,поне, са с лекарства купени от Румъния,Гърция или от "ръка" ,от хора от форума. И в това няма нищо лошо,освен това,че спестихме не малко пари.Не сме попадали на фалшиви такива!! Контрола от страна на дистрибутори и производител е доста голям,предполагам,а и този тип лекарства едва ли се купуват масово,че да представляват интерес за спекуланти.контрола върху дистрибуцията и продажбата на лекарства и от страна на държавата е доста строг. Най-важното е да се гледа дата на производство и кога изтича срока на годност.Това е! Бъдете спокойни. Честно казано,от прехвърлянето на Гонал,между момичетата,доста от него си е "късметлийски"!!!  :lol: :lol:Предполагам,че повечето тук се сещат какво имам предвид!! :wink:

/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #187 -: Октомври 25, 2011, 12:01:41 pm »
Аз също смятам, че няма място за притеснение от подарените лекарства, стига естествено да са в срок на годност. Не ми се вярва да има чак такава конспирация, някакви момичета непознати за теб да искат да съботират опита ти. Аз навремето също подарих мои остатъци Гонал след първия ми неуспешен опит и въпреки това пожелах от цялото си сърце всичкия късмет на земята на момичето, което ги взе. Аз мисля, че всички ние, пишештите в този форум момичета и момчета, минаваме през невероятни физически и най-вече психически изпитания и затова истински разбираме всички страхове, притеснения, надежди... Поради някаква причина, ако не можеш да ползваш закупените от теб лекарства, би предпочела да ги изхвърлиш или да помогнеш на някой?!
Все пак постъпи така, както го чувстваш отвътре, за да си истински спокойна по време на опита си! Желая ти мнооооого късмет!
« Отговор #188 -: Октомври 25, 2011, 12:42:17 pm »
 Момичета, и този месец нищо не стана при мен :balk_145: ....  А така се надявах доц. Маркова да излезе права, че след стимулация за инвитро много често следващия месец има естествено забременяване.... Тя милата искаше да ми вдъхне надежда и да ме окуражи, за което много съм й благодарна. Сега даже ми е неудобно да й се обадя, че направо ще й писне от мен - 10 месеца се занимава с мен. С всеки пореден неуспех имам чувството, че губя отново и отново моето момиченце...:balk_145: :balk_145: :balk_145: И ноември ще опитваме по естествения начин и ако не стане, пак ще поемаме към инвитрото. Какво пък, все някога ще стане, щом съм родила 3 пъти по естествения начин...... А и шанса да се върнат две момиченца, вместо едно, се увеличава чрез инвитро. Все пак ще се стараем да гледаме на нещата от хубавата им страна, стига да има такава...
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 12:43:51 pm от Uporita »
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #189 -: Октомври 25, 2011, 14:33:41 pm »
Ах uporita не плачи, нали си избрала такова име, че предаване няма. Ти си упорита, ние всички сме много упорити и знам че рано или късно всички ще гушнем нашите дечица, толкова желани и толкова обичани. Горе главата! Аз лично всеки път като ми дойде, все си казвам следващия непремено ще стане, не зная но и за секунда не съм загубила вяра и надежда и сим сигурна че ще стане. Дори имам чуството че ми е писано да имам много голямо семейство. Първи път с помоща на медицината ще са две, а после като се поуспокоим по естествен път ще дойдат още две. Баща ми е близнак, а и първите деца на майка ми са били близнаци :wink:
Благодаря на всички за съветите за лекарствата. Мисля че последния момент ще реша какво ще правя. Аз да си призная до последно ще си мечтая за този полседен месец че може да е станало по естествен начин, докато не видя първата капка кръв, пък и дори да я видя пак знам че до последно янма да и повярвам.
Надеждата крепи човека! Нека да вярваме повече и да мечтаеме повече момичета!Да мислиме позитивно!
 Позитивното мислене води до позитивни неща, негативното до негативни! osi_9
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #190 -: Октомври 25, 2011, 16:17:50 pm »
И през ум не ми минава да се отказвам, даже се хахъсвам повече за следващия месец. Просто ми е мъчно!
*
« Отговор #191 -: Октомври 25, 2011, 16:41:57 pm »
Менеееее, горко му на "скъпия"!!! :lol: :lol: Никакви мрачни мисли!! горе главата! тя тая гадна лелка все си няма работа и ни спохожда! :xАма ще и видим сметката скоро,да знаете!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #192 -: Октомври 25, 2011, 18:40:31 pm »
Момичета преди млако прокървих и съм доста притеснена,дали е нормално?9 ден ми е от стимулацията по дълъг протокол с Декапетил.При първия ми опит по къс протокол не съм имала кървене...Ани не вдига.Утре трябва да пътувам за Варна,не знам какво става
Стимулацията ми започна от 2-ри ден на МЦ.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #193 -: Октомври 25, 2011, 19:19:53 pm »
Tedi,в темата за ин витро септември,октомври ноември има едно момиче,което споделя за подобно кървене,ще ти публикувам цитат, аз лично нямам опит с дългия протокол,но дано съм ти от полза!
Днес ми е 19 ден от блокажа и 9 ден от цикъла.От два дена имам болки в яйчниците все едно ще ми дойде всеки момент,пробождания ту от ляво ту от дясно,вчера имах и зацапване( за което сестрата ме предупреди и аз не му се шашкам много).
Дано да не нарушавам някои правила,
« Отговор #194 -: Октомври 26, 2011, 13:58:11 pm »
Здравейте,на всички!Най-напред да пожелая успешен край на всички в процедура и спокойна бременност на вече бременните кандидат мами.
 Много отдавна не съм писала ,но редовно надничам в любимата ми тема(е когато имам време де).Преди два дни започна моят 7 опит,дано да завърши с положителен край.Абе нешо много ме цепи главата ,дали е от стимулацията ,нещо съм позабравила как беше при предните ми опити(ами то последният беше преди 2 години),или пък е от палавите ми момчета ,които не ми дават и въздух да си поема :D :D :D.
 Приятен ден на всички!!!

[/
« Отговор #195 -: Октомври 26, 2011, 18:44:19 pm »
Момичета днес получих резултатите от имунологичните изследвания. Оказа се това, от което се опасявах - имунологичен проблем, провокиран от силния шок и от последвалото нервно напрежение:
Общи Т-лимфоцити CD3+ ....................59.11% /реф.ст-ти 67-76/

Т-хелпери. CD4+ ......................... 27.38% /реф.ст-ти 36-46/

Съотношение Th/Ts ........................ 0.85 /реф.ст-ти 1.1 - 1.5/

Субпопулация NK-клетки CD3-/CD16+56+ ..... 24.59% /реф.ст-ти 9-15/
Тези NK-клетки, които имам доста в повече, са естествените клетки-убийци, за които ембриона е чуждо тяло и го унищожават и не допускат имплантация. При това положение каквито и опити да правим, докато не си вкарам тези клетки в нормите няма да има имплантация. Пратих обратно резултатите на доц. Конова в Плевен и сега тръпна какъв съвет ще ми даде тя. Личният ми лекар е хомеопат и ми изписа хомеопатични, които да провокират имунната система да регулира стойностите. Това е момичета при мен, сега хем знам какъв е проблема, хем се наревах едно хубаво...
Борбата продължава!
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #196 -: Октомври 26, 2011, 22:02:29 pm »
кики като гледам твоите момчета са по на годинка и нещо,и толкова скоро си се навила за още деца?????? браво,ако аз правилно сьм разбрала от поста ти,дано е успешен и този пьт да е мома:)) аз с мойте двете скоро няма да мисля за трето,вьпреки че мьжа ми от сега иска,ама нали е по цял ден на работа и не ги гледа той:)))
  Успех момичета,знайте че рано или кьсно всеки ще сбьдне своята мечта. аз започнах да пища тук преди точно година,и ако знаете колко много вече има минали през тази тема и не пишат тук повече. Пожелавам да не се застоявате и вие дьлго тук,всички които сте в момента в процедура,най-искренно :crossfingers: :bighug:
« Отговор #197 -: Октомври 27, 2011, 09:39:32 am »
Здравейте на всички! :bfp: това е резултата от теста ми тази сутрин. Не мога да повервям и да се зарадвам  :D. Успех на всички момичета в процедура и на тези, които вече си имат две чертички от все сърце  :bighug:
« Отговор #198 -: Октомври 27, 2011, 12:15:53 pm »
roska01 честито  :D
сега ти пожелавам лека бременност до края  :wink:
страхотна новина!!!!!

Упорита ти си герой и всичко ще пребориш, ще видиш  :wink:

kikii82 браво момиче! :D
и аз бих искала още едно, женско ако можеше  :lol:
иначе много мъжки ще ми дойдат, добре че кучето е женско и някак имаме баланс в къщи  :lol:
абе мъжки..женски, каквито дойдат :lol:........на всички от сърце го пожелавам  :wink:
« Отговор #199 -: Октомври 27, 2011, 12:22:13 pm »
Еха, Роска, бравооооо!!! Какъв кеффффффф! Честито! Много да се пазиш сега и лека бременност до финал!