Стефани,не си пьлни главата излишно с глупости,незнам защо всички си мислят че след трансфер трябва да се лежи,доктора казва,че това не е нужно,то като ти вьрнат ембриончетата и вече са си в теб,какво се бьзика Кисьов с мен"то да не е чувал с картофи ,че да падне",така,че прав си е човека. При мен се получи по следния начин: страшно много чаках докато ме извикат за трансфера,в един момент вече си мислех,че ще се напишкам,ама не в гащите(щото под нощницата нямах такива)ами директно на леглото,но нали мехура трябвало да е пьлен и не ми дадоха. И така на самия трансфер само повтарях на доктора колко много ми се пишка,и веднага след като ми вьрна яйчицата ми каза да ставам и да отивам в тоалетната,не сьм лежала и 5 мин.даже. И след това за капак като се олякох и трьгнахме да си ходим,тока точно тогава спря,и дори си слязох пеша от 7-я етаж,на 30-та минута след трансфера,и ето,лентичката отдолу е доказателство,че няма смисьл излишно да се шашкаме за незначимите неща,за пореден пьт ви приканвам момичета,за повече спокойствие и по малко негативни мисли:)))