Аничка,страхотна комбинация
И ние сме така -много се радвам че имате зелена светлина за
секса.Д-р Сигридов казва че е препоръчителен,но някъде в 18 г.с. почуствах дискомфорт и спряхме с мъжа ми .Сега макар че ни се иска нещо не ни стиска и парираме нещата по друг начин.А и корема ми е доста голям и много ми пречи
- мъжа ми ми обува чорапите ,той ме обува като излизаме.
Относно желязото и моят хемоглобин падна след първия прием беше 117 ,като го спрях падна до 102 и сега съм на втория 25 дневен курс,и след него по 1 на ден до края на бременността .А как ритат само особенно момата,момченцето е доста кротичко -мъжа ми се радва много на бабунките които прави корема ми
В понеделник бяхме на ЖК и сме пораснали доста -момиченцето 940 гр. ,а момченцето 910 гр.Следващата събота сме на преглед при д-р Сигридов .
Относно пазаруването ,от следващата седмица смятам да започна да купувам по-важните неща ,като количката мислим да оставим за след раждането - то така или иначе не съм решила - таткото е за тази на Хаук ,а аз клоня повече към Макларън или OBABY -сгъват се тип чадър ,по-леки са ,и ми се струва по-маневрени.
Моля мамите,които вече са родили да споделят по-какви критерии се водихте преди да закупите количката за близнаци.Ще ми е от полза да чуя мнения по въпроса.