Гале, чакаме новини!
Еее, най-после добри новини
Сервикса ми от 1.4см е станал 1.8(??) Не знам как, ама толкова го измериха
Мериха и бебоците, единия е 907грама, а другия 878грама ( това по мерките им го изчислиха) Растат, ритат.. не знам футболисти ли ще бъдат или кикбоксьори
И теста ми (FFN)е отрицателен пак. Като ме приеха ми взеха някаква проба за инфекция (ама аз така се бях ошашкала, че не помня как се казва) Отриват една клечка от вътрешната страна на гениталите(но не навътре) и така вземат пробата... Та и този тест е отрицателен. Днес пак ми взеха кръв, ама и там не разбрах за какво.. Ще питам някоя сестра..
Сутринта пак имах контракции, та изядох една игла в дупето. Много тъпо с тези контракции, защото дори не ги усещам..
Засега съм в болницата, не са ми казвали какво и що оттук натам.. Дано ме оставят поне до 28г.с Направо ме е страх да си отида у нас!
brainbug, не бих чакала и ден с тази подута буза. Не е никак хубаво да развиеш някоя инфекция по време на бременност.. Аз скоро ходих да си чистя зъбите и спряха да ми се подуват венците. Преди това постоянно се подуваха и кървяха! Сега съм "екстра"!
Заредила съм се с конци, чистя ги, за пастата - каквато и да е, не съм имала проблеми..