Цигу, с теб какво става???
ysmivkata, в началото като почнах да усещам бебетата, че ритат, беше все на едно и също място, малко над пъпа по средата на корема. И аз се чудех кой рита, и двамата ли, или само единия
От 2-3 седмици се ориентирам кой се обажда
Дори и знам кога малкия от дясно се е обърнал с дупето надолу ( той още не може да избере дали да е с главата надолу или с краката
Постоянно се върти)
Ще започнеш да ги различаваш, само още малко да пораснат.. Аз не ти виждам лентичката, на колко седмици си??
Колкото до разболяването, ох, да чукна на дърво, не съм се разболявала откакто съм бременна.. Лятото като си бяхме в БГ и всички като се натръшкаха у нас от някаква настинка, какво кашляне и кихане беше, бях се спекла от ужас, че ще се разболея.. Размина ми се, слава Богу, с майка ми двете отървахме вируса
Аз много рядко боледувам и се надявам да не се разболявам поне докато се родят малките юнаци, че с този голям корем и при най-малкото закашляне и кихане и се стяга и боли..
Момичета, кажете някой лек за сън?? Няма спане, по цяла нощ съм като зомби ..
Мисти, за килцата.. не знам какво да кажа
+ 12-13кг съм вече, а мъжа ми се чуди къде са? Само един корем имам, ама сериозно големичък
Майка ми все ме гледа по снимки, та вчера се изказа, че на фона на корема ми, и се струвам отслабнала
Къди, моите бенки/брадавици са по врата ми, под мишницата, на мекото встрани от мишниците, дори имам една под лявата гърда?? Имах някакво подобно на тях - на корема си, беше тънко и дълго? ( малко по-дебело от косъм)но то падна, а под него остана подобие на пъпка?? И засега си стои там... Не знам просто какво ще го бъде и още колко ще ми излязат..