0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Дойде и моето време за графика
« -: Октомври 07, 2011, 13:03:11 pm »
Здравейте и от мен мили момичета  :hello2:
Не съм писала във форума от няколко месеца, но всеки ден чета постовете Ви. Честито на всички видели  :bfp: и много стиснати палчета на тези, които очакват да видят двете чертички.
Завръщам се при Вас след 4-месечно лекуване на бактерии, които за моя най-голяма радост "изтрепахме до крак"  :balk_602:
Този месец отново подновяваме опитите за бебе и се надявам тази моя графика да бъде последна. Преди да започна лечението за бактериите бях стриктна по отношение на всичко, което би помогнало за зачеване - мерих БТ, правих Ову тестове...дори леко бях вманиачена. От този месец спирам всякакви допълнителни методи. Разчитам на знаците на тялото си, които да призная досега са били безпогрешни - цервикалната слуз, болките в яйчника преди Ову, почти съвпадащите дни на Ову всеки месец. Въпреки това резултат няма. Минахме през прегледи и двамата с моя партньор, всичко е наред. Преди да започнем лечението на бактериите твърде кратко време правихме опити за бебе - 3 месеца. Поради тази причина не считам, че има място за притеснение на този етап. Просто продължаваме да се наслаждаваме на любовта си и удоволствието от секса. И да чакаме щастливото събитие.  preggo Ще бъда благодарна на всеки, който има възможност да "наднича" в моята графика и изкаже мнението си.
Благодаря Ви, че Ви има, мили момичета  :bighug:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Re: Дойде и моето време за графика
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2011, 13:16:35 pm »
Здравей! Пожелавам ти късмет и в най-скоро време да видиш заветните 2 чертички! Само да вметна, че ако не мериш температурата просто няма да има какво да коментираме. Няма графика дефакто :wink:.
« Отговор #2 -: Октомври 07, 2011, 13:19:02 pm »
Здравей! Пожелавам ти късмет и в най-скоро време да видиш заветните 2 чертички! Само да вметна, че ако не мериш температурата просто няма да има какво да коментираме. Няма графика дефакто :wink:.

С една дума ме убеди  osi_17 :balk_56: От утре започвам меренето на БТ
*
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2011, 13:24:18 pm »

С една дума ме убеди  osi_17 :balk_56: От утре започвам меренето на БТ

Добре дошла миличка.Пожелавам ти от все сърце да не се задържиш много тук,и да се преместиш в темата на бременните.

Успех!! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #4 -: Октомври 07, 2011, 13:31:01 pm »
Успех и от мен  :bighug:
*
« Отговор #5 -: Октомври 07, 2011, 13:58:08 pm »
привет и  от мен мила :)  пожелавам ти в  най-скоро време да се появят  :bfp:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #6 -: Октомври 07, 2011, 14:54:25 pm »
  :welcome3: Mърморанке.Пожелавам ти да се преместиш при бъдещите мами много бързо.При теб това е напълно възможно след като двамата с милото ти нямате проблеми. Успех този месец мила :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :goodluck:.
*
« Отговор #7 -: Октомври 07, 2011, 15:22:13 pm »
Здравей и от мен мила!!Дано скоро ни зарадваш с един тлъст :bfp:

:bighug:
« Отговор #8 -: Октомври 07, 2011, 15:34:40 pm »
Добре дошла и от мен! Много късмет и дано скоро видиш  :bfp:

« Отговор #9 -: Октомври 07, 2011, 15:44:05 pm »
 :welcome: Мърморке :) Нека това ти е последната графика за  :cloud9: Успех и ти стискам палци  :goodluck:
« Отговор #10 -: Октомври 07, 2011, 17:50:37 pm »
здравей мола Марморанке! :welcome_1:добре дошла моля не се задържай много,много....момичетата направиха същото и с мен(говоря за меренето на БТ)тук във форума е приятно-понякога се радвам понякога скърбя с момичетата,но сме заедно.... :bighug:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #11 -: Октомври 07, 2011, 17:58:39 pm »
Честита темичка и дано да няма какво да коментираме :) Късмет!
*
« Отговор #12 -: Октомври 08, 2011, 09:47:53 am »
И аз се включвам с пожеланието,това да е последната и най-дълга графика.
Много успех ,имаш всички стиснати палци и положителни мисли ! :goodluck: :goodluck: :bighug:

*
« Отговор #13 -: Октомври 16, 2011, 21:06:44 pm »
Силно стискам палци това да е вашия месец  :crossfingers: :bighug: :bighug:
« Отговор #14 -: Октомври 16, 2011, 21:39:07 pm »
Гадно, Мърморанче. Дано вирусчето скоро да те отмине и всичко да е наред! Дръж се мила, не му се давай!  :cuddle: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #15 -: Октомври 17, 2011, 12:09:23 pm »
Здравейте мили момичета! Благодаря много за милите думи и подкрепата  :bighug:
Едва ли този месец ще е нашия, имайки предвид само 1 бр.  :bed:  :balk_56: Но....другия месец ще се постараем повечко!
Пожелавам Ви много усмивки в този студен, мрачен ден!  :a_cat_01:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #16 -: Октомври 17, 2011, 17:09:49 pm »
Този месец нали си почина хубавко :D другия поне ще сте затъжени с твоето мъжле и като запретнете ръкави за работа - всеки ден и накрая  :bfp: :crossfingers: yahoo_17 :bighug:
« Отговор #17 -: Октомври 17, 2011, 17:36:03 pm »
 Мърморанке,сега погледнах .Какъв е този тест за бременност на 17-я ден миличка. Да не би да е тест за овулация и да си се объркала. Еее ако не стане този месец,то ще стане другия сладка :balk_103:. Не се кахъри. Успех :crossfingers: :bighug: :goodluck:
« Отговор #18 -: Октомври 17, 2011, 18:35:50 pm »

:oops: Марго, не е грешен теста - наистина е за бременност. Майка ми сънувала, че си правя тест и бил положителен. След 15-минутно убеждаване от нейна страна да си направя тест (въпреки упоритите обяснения от моя, че няма как да съм бременна) все пак направих теста заради нея. Резултата беше повече от ясен (за съжаление).
« Отговор #19 -: Октомври 17, 2011, 18:39:35 pm »
 Е няма лошо миличка.То не се знае,може и да се сбъдне сънят ,но малко по-късно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.