Здравейте и от мен мили момичета
Не съм писала във форума от няколко месеца, но всеки ден чета постовете Ви. Честито на всички видели
и много стиснати палчета на тези, които очакват да видят двете чертички.
Завръщам се при Вас след 4-месечно лекуване на бактерии, които за моя най-голяма радост "изтрепахме до крак"
Този месец отново подновяваме опитите за бебе и се надявам тази моя графика да бъде последна. Преди да започна лечението за бактериите бях стриктна по отношение на всичко, което би помогнало за зачеване - мерих БТ, правих Ову тестове...дори леко бях вманиачена. От този месец спирам всякакви допълнителни методи. Разчитам на знаците на тялото си, които да призная досега са били безпогрешни - цервикалната слуз, болките в яйчника преди Ову, почти съвпадащите дни на Ову всеки месец. Въпреки това резултат няма. Минахме през прегледи и двамата с моя партньор, всичко е наред. Преди да започнем лечението на бактериите твърде кратко време правихме опити за бебе - 3 месеца. Поради тази причина не считам, че има място за притеснение на този етап. Просто продължаваме да се наслаждаваме на любовта си и удоволствието от секса. И да чакаме щастливото събитие.
Ще бъда благодарна на всеки, който има възможност да "наднича" в моята графика и изкаже мнението си.
Благодаря Ви, че Ви има, мили момичета