0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дойде и моето време за графика
« Отговор #100 -: Май 17, 2012, 17:10:25 pm »
Ехаааа страхотно още една  preggo. Браво страхотни новини получаваме ден през ден.Марморке честито и от мен,леко и безпроблемно бременеене. osi_5 :bellydance:
« Отговор #101 -: Май 17, 2012, 17:46:21 pm »
Много им се радвам на такива графики-с едно сърце :D Честито,лека и спокойна до края!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #102 -: Юни 06, 2012, 13:17:22 pm »
Аз малко със закъснение , но да ти честитя , леко бременеене мила и едно сладко бебче на финала
« Отговор #103 -: Юни 07, 2012, 10:16:00 am »
Много им се радвам на такива графики-с едно сърце :D Честито,лека и спокойна до края!

:D Моята графика си е типичното доказателство, че с един куршум утрепваме зайчето :wink:. Тотално бяхме отписали бебеправенето за месеца, в който забременях. Усетих си наближаващата О, затова си направих и теста за О. Месецът беше толкова натоварен, ангажиран. С милото почти не се засичахме вкъщи от командировки ту единия, ту другия и ето, че само една "среща" ни стигна  :D. А вечерта, в която сложихме сърчицето, едва ли не бързахме с  :bed: - отивахме на гости и вече закъснявахме - дори не съм стояла и с вдигнати по стената крачета  :D. Така че, мили момичета, бъдете спокойни - рано или късно ще стане чудото. Просто вярвайте. И хайде сега един хубав дъжд  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Усмихнат ден милички!  :balk_69:
*
« Отговор #104 -: Юни 07, 2012, 10:40:48 am »
Честито Марморанке .Леки оставащи месеци
« Отговор #105 -: Юни 07, 2012, 10:44:20 am »
Честито ,много леки девет месеца и мерси за надеждата която даваш. :bighug:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #106 -: Юни 07, 2012, 14:58:17 pm »
Честито мамче!Безпроблемни оставащи месеца и на финала здраво и хубаво бебче! :D