0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #240 -: Октомври 27, 2011, 13:45:24 pm »
Дидомира мислех си за теб.Дано всичко мине леко.Важното е ти и бебетата да са добре, а след като док е преценил, зачи така трябва.Успех.

*
« Отговор #241 -: Октомври 27, 2011, 13:51:50 pm »
Момичета , на мен ми престои редукция в понеделник . И трите имат сърдечна дейност . Док .е категоричен ,че с моите килограми и ръст не може и дума да става да ми ги оставят. Доста неща изчетох за тая редукция , но не се успокоих кой знае колко .

Успех на всички ви в процедури !

Успех миличка!Мислех си вчера за теб,че скоро не си се мяркала,дали всичко е наред!Щом док така е преценил явно това е най-разумното решение за твоето и здраве и за здравето на бебчетата!
« Отговор #242 -: Октомври 27, 2011, 13:54:27 pm »
благодаря,pimi ,magi_st!
*
« Отговор #243 -: Октомври 27, 2011, 14:03:00 pm »
Дидомира, не се притеснявай за редукцията. Знам, че каквото и да ти кажем само ти си знаеш какво ти е, но вярвам че всичко ще мине успешно. Щом си стигнала до тук връщане назад няма!

Имаше едно момиче katrin_sl, пише при бременните, но мисля че и тук е писала - тя е с успешна редукция. Ако се включи може да ти каже повече неща.

Стискам палци,  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #244 -: Октомври 27, 2011, 14:06:12 pm »
Дидомира, не се притеснявай за редукцията. Знам, че каквото и да ти кажем само ти си знаеш какво ти е, но вярвам че всичко ще мине успешно. Щом си стигнала до тук връщане назад няма!

Имаше едно момиче katrin_sl, пише при бременните, но мисля че и тук е писала - тя е с успешна редукция. Ако се включи може да ти каже повече неща.

Стискам палци,  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

:bighug:
*
« Отговор #245 -: Октомври 27, 2011, 14:11:51 pm »
Дидомира, не се притеснявай, всичко ще е наред  :bighug: :bighug:

Ще се погрижат добре за теб.

И аз ти пожелавам късмет  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #246 -: Октомври 27, 2011, 15:14:09 pm »
Дидомирка, няма да се притесняваш, абсолютно съм убедена, че всичко ще е наред, а след това ще доизкараш една прекрасна и лека бременност! :bighug: yahoo_17 :bighug:
« Отговор #247 -: Октомври 27, 2011, 15:24:40 pm »
Благодаря ви , миличкиии !

какво ли щях да правя без вас !!

:bighug:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #248 -: Октомври 27, 2011, 15:26:22 pm »
Дидомира, и аз съм сигурна, че всичко ше е наред и че нашите лекари ще се погрижат добре за теб. Стискам ти палци  :bighug: :crossfingers:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #249 -: Октомври 27, 2011, 15:34:57 pm »
Дидомира,представям си как ти се свило сърчицето от притеснение, но да знаеш,че всичко ще мине както трябва. Лекарите ще си свършат работата, а ти само гледай да си почиваш и да си спокойна, колкото можеш. Приеми го просто като още една рутинна част от процедурата, каквато и е всъщност,макар по-рядко да се прибягва до редукция.Ще чакаме да споделиш след това.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #250 -: Октомври 27, 2011, 15:40:42 pm »
Дидомира,щом док така е преценил явно е по-добрия вариант. Споко, всичко ще е наред.
Стискам палци миличка всичко да наред
« Отговор #251 -: Октомври 27, 2011, 15:45:44 pm »
Благодаря ви още веднъж ,момичета .

Ще пиша , разбира се .
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #252 -: Октомври 27, 2011, 15:54:20 pm »
Дидомира, стискам палци. Всичко ще мине добре и ще завърши добре! Ние всички сме в ръцете на най-добрите доктори!

Момичета, вече ще полудея. osi_12 Днес звънях на спешния да питам с тази моя прословута промивка какво ще правим и доктора ми каза направо да презапиша часа за понеделник. Добре, ама за понеделник няма свободен час 8O и жената отсреща ми казва- Дали не е много късно чак за понеделник, да не стане нещо?!  osi_15 ... и аз какво- стоя и си блъскам главата и незнам какво да правя?
« Последна редакция: Октомври 27, 2011, 16:55:04 pm от milokami »
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #253 -: Октомври 27, 2011, 19:27:00 pm »
Дидомира стискам ти палци. Бъди сигурна, че всичко ще е наред, защото си в най-добрите ръце.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #254 -: Октомври 27, 2011, 19:39:03 pm »
Milokami, щом доктора ти е казал за понеделник, значи не е късно. Опитай утре пак да си запишеш час за понеделник, кажи им, че лекарят ти така е казал. Ако не искат да запишат час, звънни пак на спешния и обясни проблема.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #255 -: Октомври 28, 2011, 09:10:57 am »
Дидомира, стискам палци. Всичко ще мине добре и ще завърши добре! Ние всички сме в ръцете на най-добрите доктори!

Момичета, вече ще полудея. osi_12 Днес звънях на спешния да питам с тази моя прословута промивка какво ще правим и доктора ми каза направо да презапиша часа за понеделник. Добре, ама за понеделник няма свободен час 8O и жената отсреща ми казва- Дали не е много късно чак за понеделник, да не стане нещо?!  osi_15 ... и аз какво- стоя и си блъскам главата и незнам какво да правя?
Милоками, снощи ти отговорих, но не знам защо поста ми не е публикуван ...Както и да е.Моят съвет е да си запишеш час за денят, който ти е казал Доктора.Ако някоя дама от записващите часове, смята, че е лекар и може да изказва подобен род коментари, спокойно можеш да и предложиш да влезе в екипа от лекари в клиниката и може би тогава, при четирима вече доктори, записването на час ще стане по-лесно ...
Как пък си позволяват да казват, че щяло да "е късно", "да не стане нещо", и от къде на къде няма да те вместят някъде за тази бърза манипулация, при полжение, че Доктора е казал!Някои хора наистина се самозабравят!
Няма да им се даваш ! :goodluck:
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #256 -: Октомври 28, 2011, 09:47:59 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата :bighug: какво ли щях да правя без вас. Преди малко звъннах и си записах час за понеделник, пък да се надяваме че до тогова да ми спре.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #257 -: Октомври 28, 2011, 12:39:48 pm »
На мен ми отмениха часа - беше за неделя. Казаха да си запиша за следващия месец.
« Отговор #258 -: Октомври 28, 2011, 13:06:54 pm »
На мен ми отмениха часа - беше за неделя. Казаха да си запиша за следващия месец.
Оффф  :witch:

Ама часът ти беше за ЕЦ или не ?
« Отговор #259 -: Октомври 28, 2011, 13:32:55 pm »
Здравейте, момичета!Искам да ви попитам - при положителен тест как стои въпросът с болничните? Продължават ли ги?