0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #340 -: Ноември 01, 2011, 18:47:48 pm »
Ox,moqt problem mai nikoi ne go e imal...
« Отговор #341 -: Ноември 01, 2011, 19:05:56 pm »
Ox,moqt problem mai nikoi ne go e imal...
Звънни на спешният и попитай!Най-достоверен отговор би получила оттам.Успех от сърце ти желая! :bighug:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #342 -: Ноември 01, 2011, 19:59:48 pm »
Евита, аз съм се объркала нещо :) Аз че теб те засякох с мъжа ти съм сигурна, даже се върнах назад в темите, за да проверя :) Спомням си ситуацията, но визуално явно те бъркам с друго момиче. Но ако се засечем утре се надявам паметта ми да се задейства и да те позная :)

Аз да ви се оплача, че сега пък ТСХ ми се покачило още(4,09) и то след като ми увеличи д-р Начев дозата (преди 45 дни беше 3,1) :( Направо не мога да повярвам, а аз се бях настроила, че тъкмо ще е паднало и ако е биопсията е добра, ще мога да направя ЗЕТ този месец. И дозата ми я увеличават на 150 мг, която си е доста висока, вече съвсем ще ми препуска сърцето. Чудя се дали може да се дължи на естрофема, който пия в момента заради лигавицата за биопсията. Питах д-р Начев, той каза,  че трябва да има два часа разлика между приема на еутирокса и естрофема, но никой не ми беше казал....Моля ви, ако някой има подобен опит и проблеми с щивотидната жлеза да сподели дали не му се покачил ТСХ докато е пил естрофем.
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 20:16:47 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #343 -: Ноември 01, 2011, 20:55:49 pm »
Iva 17, когато на мен ми увеличиха дозата на еутироксина и моето ТСХ се покачи от 3 стана 6 и доста ми прилошаваше, чак след 60 дни прием на новата доза ми стана 1,5.Консултирай се пак с доктора, но явно понякога има такава реакция на организма
« Отговор #344 -: Ноември 01, 2011, 21:32:22 pm »
Ивче, качва се...и моето го "изтървах" на опита през юни и още се чудя дали заради него не настъпи имплантация. Дозата ми я повишиха на 200. Още не се чувствам добре - сърцебиене, нощно изпотяване, плачливост, главоболие, безсъние...абе ти си знаеш. Мъчна работа е при мен контрола на ТСХ-то. Дано ти го озаптиш. Успех!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

iva17

• 915
« Отговор #345 -: Ноември 01, 2011, 22:23:27 pm »
baubaux, благодаря за отговора.

New Love
, не знам и аз как да го озаптя това ТСХ. Преди 3 години, когато започнах лечение, беше пак около 4 и и почнах от 50мг. То естествено се смъкна, но всеки следващ път, за да бъде под 2,5 ми увеличаваха дозата. И така днес вече ми трябва 150 мг. За страничните ефекти няма какво да говоря, ти си ги описала много точно. Писна ми пулса да ми е около 100, да не мога да спя и където да отида да съм единствената, на която винаги и е топло и е вир вода. Реки течат от главата ми понякога, умирам от неудобство и срам, но...Сега с новата доза тъкмо ще засилим ефекта :)
« Отговор #346 -: Ноември 01, 2011, 22:55:52 pm »
Ивче, известно подтискане на тези странични ефекти постигам с пиенето на ония билкови таблетки, които преди време споделих тук - "АБО ФАРМА - за успокоение и добър сън". Вземи ги, в началото пий по указанието на упаковката, после и по една таблетка 1 час преди сън помага. Ефекта е поразяващ - спиш по-спокойно, изпотяването почти изчезва и като цяло ти е много спокойно и през деня. Аз иначе съм като мокро пиле сутрин и ми е писнало от бързане да мина през банята от -до. Дано ти помогнат и на теб, а и на всички, които са в стрес покрай процедурите. По време на стимулация д-р Стаменов нарежда всичко да се спира - да се има предвид.
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 22:57:55 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #347 -: Ноември 02, 2011, 11:18:35 am »
Днес вече се свързах с доктор Стаменов.За сега ще изчакаме до понеделник-ако съм добре и няма кашлици,хреми и т.н. към края на другата седмица може и да ми направи хистерото.Стискайте палци да оздравея и не се скопосам пак,че то при мен никога нищо не се знае!
« Отговор #348 -: Ноември 02, 2011, 11:58:04 am »
здравейте, момичета
в петък съм на пункция някой знае ли след пункцията дали ще ме викат тъй като ми се налага да пътувам.Тоест след пункцията до трансфера ходи ли се за нещо в болницата.
Мъжа ми кога ще дава материал ?
*
« Отговор #349 -: Ноември 02, 2011, 12:26:21 pm »
здравейте, момичета
в петък съм на пункция някой знае ли след пункцията дали ще ме викат тъй като ми се налага да пътувам.Тоест след пункцията до трансфера ходи ли се за нещо в болницата.
Мъжа ми кога ще дава материал ?
    Мъжът ти дава материала когато ти направят пункцията и извадят Я-ка. А иначе след пункция ще ти се обадят по телефона на другия ден да ти кажат дали се  е оплодила Я-ката , а на следващия ден пак по телефона кога ще ти е трансфера.
« Отговор #350 -: Ноември 02, 2011, 12:27:31 pm »
Здравейте, не зная дали тук е правилното място да попитам, дали в Малинов правят ИМСИ? С лош лъжки фактор сме, четох че това ИМСИ било точно за това.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #351 -: Ноември 02, 2011, 13:56:17 pm »
Smilesearching, да не става дума за ИКСИ? Ако е за това- правят го в Малинов-да.
*
« Отговор #352 -: Ноември 02, 2011, 13:59:31 pm »
ИМСИ е различно от ИКСИ, няма такова в Малинов.
*
« Отговор #353 -: Ноември 02, 2011, 14:16:01 pm »
В Малинов при мъжки фактор прилагат MACS  както и в другите големи клиники

Има споменато във форума на АГ Селена, че правят ИМСИ от д-р Ставрев, но другаде на сайта не виждам такава информация.
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 14:18:22 pm от Тара »
« Отговор #354 -: Ноември 02, 2011, 18:27:04 pm »
Тара, благодаря за отговора! Дали при всички иксита го правят така? Дали да питам доктора или да не питам....ние сме по фонда и бих си доплатила, ако е по-скъпо, но по-надеждно.
*

iva17

• 915
« Отговор #355 -: Ноември 03, 2011, 11:57:42 am »
Момичета,
В сайта на ФАР случайно попаднах на тази информация. Ако някое от момичетата от Велико Търново и региона се интересуват:

На 4 ноември от 17.30 ч. екипът на Фондация "Искам бебе" - В. Търново организира най-големия за града до сега информационен форум "Заедно в мечтата за дете". Събитието ще се състои в зала "Преслав” на „Интерхотел В. Търново”, ул. „Александър Пенчев” 2.

« Отговор #356 -: Ноември 03, 2011, 14:11:10 pm »
Момичета,
В сайта на ФАР случайно попаднах на тази информация. Ако някое от момичетата от Велико Търново и региона се интересуват:

На 4 ноември от 17.30 ч. екипът на Фондация "Искам бебе" - В. Търново организира най-големия за града до сега информационен форум "Заедно в мечтата за дете". Събитието ще се състои в зала "Преслав” на „Интерхотел В. Търново”, ул. „Александър Пенчев” 2.
Знаем, знаем  :wink:
Ама утре както съм на преглед, не съм сигурна, че ще се върна на време за да отида.
« Отговор #357 -: Ноември 03, 2011, 14:25:01 pm »
Момичета,

Знаем, знаем  :wink:
Ама утре както съм на преглед, не съм сигурна, че ще се върна на време за да отида.

На едно от двете места все ще видиш д-р Стаменов. Доколкото знам ще участва във Форума. :D
*

iva17

• 915
« Отговор #358 -: Ноември 03, 2011, 15:38:41 pm »
Да, явно ще участва, защото на мен ми звъннаха, че доктора е казал да дойда утре по-рано за биопсията, че щял да пътува.
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #359 -: Ноември 03, 2011, 15:40:19 pm »
Здравейте момичета вчера бях на преглед при д-р Стаменов след неоспешния опит и говорих ме да направим генетични изследвания защото може в тях нещо да е защото всичко друго е нормално но забравих да питам колко струват някои можели да ми каже пожелавам успех на всички,