0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #280 -: Октомври 29, 2011, 16:24:57 pm »
Кремка, не те разбирам точно - имала си трансфер на няколко ембриона и останалите сте решили да ги замразявате или само ще замразявате, без трансфер този месец???
Да миличка  имах трансфер  искахме да замразим.
*
« Отговор #281 -: Октомври 29, 2011, 16:58:33 pm »
Кремка, стискам палци за положителен резултат. :crossfingers:
Значи най-хубавите ембриончета са ти ги прибрали на топличко да си ги мътиш 9 мес :wink:
Мисля, че не трябва да се притесняваш и да се настройваш негативно, все пак докторите избират най-добрите за трансфер. Не мисли за останалите :goodluck:

« Отговор #282 -: Октомври 29, 2011, 17:10:49 pm »
Кремка, стискам палци за положителен резултат. :crossfingers:
Значи най-хубавите ембриончета са ти ги прибрали на топличко да си ги мътиш 9 мес :wink:
Мисля, че не трябва да се притесняваш и да се настройваш негативно, все пак докторите избират най-добрите за трансфер. Не мисли за останалите :goodluck:
Много ти блгодаря за куража който ми даде миличка!!!
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #283 -: Октомври 29, 2011, 19:48:12 pm »
ceci75, кураж мила и горе главата. Вярата и надеждата ни водят само напред!
Кремка, мисли позитивно и за миг не се съмнявай в хората, които се борят заедно с нас. Повече усмивки и след 14 дни трицифрено число на теста!
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #284 -: Октомври 29, 2011, 23:07:01 pm »
Цеци :bighug: :bighug: :bighug:Не губи Вяра и Надежда.Смело напред знам,че болката от неуспеха е голяма,но чудесата се случват когато най-малко ги очакваме
Кремка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Стел скорошно оздравявяне и успех в опита :bighug:
Мирозлатка на теб също успех :bighug:

*
« Отговор #285 -: Октомври 30, 2011, 06:57:06 am »
здр момичета имам час за 10 ноември тогава мисе падаше 10 ден от мц а тоя месец ми подрани мц какво да правя сега дасе обадя за ноф час или даси отида на датата моля момичета дайтеми съвет
« Отговор #286 -: Октомври 30, 2011, 09:25:20 am »
seni - За какво изследване или процедура имаш час на 10-ти ден от цикъла, уточни, за да си кажем мнението?!

Вижте на какво мнение се натъкнах, много ми стана болно. Може и да е права докторката, но казано по този начин за обикновените хора звучи като - не на ин витрото...Поне така ми звучи на мен. Освен това повече от 20г работя с деца с увреждания. Никога не съм имала деца от ин витро бременности, а са минали стотици, ако не през ръцете ми ,то около мен. Всевъзможни са били причините за уврежданията, но не и тази ,която изтъква докторката. В личната ми статистика първенство държат - ваксини,родови травми на главния мозък и генетични.

д-р Емилия Христова, шеф на Националната асоциация по неонатология за увеличаване на децата с увреждания - "Една от основните причини за ужасяващата статистика е увеличаването на броя на бебета, заченати ин витро. Както е добре известно при ин витро оплождането най – често майката забременява с близнаци, което води до неминуеми усложнения"

Това е цялата статия http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BE/%D0%B2%D1%81%D1%8F%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D1%81-%D1%83%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-26785
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 09:41:53 am от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #287 -: Октомври 30, 2011, 10:34:52 am »
seni - За какво изследване или процедура имаш час на 10-ти ден от цикъла, уточни, за да си кажем мнението?!
Вижте на какво мнение се натъкнах, много ми стана болно. Може и да е права докторката, но казано по този начин за обикновените хора звучи като - не на ин витрото...Поне така ми звучи на мен. Освен това повече от 20г работя с деца с увреждания. Никога не съм имала деца от ин витро бременности, а са минали стотици, ако не през ръцете ми ,то около мен. Всевъзможни са били причините за уврежданията, но не и тази ,която изтъква докторката. В личната ми статистика първенство държат - ваксини,родови травми на главния мозък и генетични.

д-р Емилия Христова, шеф на Националната асоциация по неонатология за увеличаване на децата с увреждания - "Една от основните причини за ужасяващата статистика е увеличаването на броя на бебета, заченати ин витро. Както е добре известно при ин витро оплождането най – често майката забременява с близнаци, което води до неминуеми усложнения"

Това е цялата статия http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BE/%D0%B2%D1%81%D1%8F%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D1%81-%D1%83%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-26785
Не ми се влиза в безконечен спор, но според мен е прекалено елементарен такъв тип коментар, при това от т.нар.доктор.Има толкова деца изоставени с много недъзи по Учрежденията, но мога да се хвана на бас, че почти нулев е процентът на тези, които са забременели инвитро и са ги изоставили там, защото са се родили с проблеми.Безумно е да се говорят такива глупости.Риск за раждане на дете с увреждания има както при една спонтанна бременност, така и при инвитро, но за да се твърдят такива неща, би трябвало да се даде една статистика, от която да е видно, че при еди колко си инвитро раждания, еди колко си са родени деца с проблеми.Без подобна калкулация, това са просто мнения, които аз лично не бих могла да приема миродавни.Винаги съм се дразнела на приказки, които не са подплатени с факти.Това, че има хора, които са върли противници на зачеването по неестествен път е ясно.За мен обаче, когато твърдиш нещо и при това си лекар, би трябвало да докажеш думите си с конкретика, а не просто да говориш неща, които принципно са възможни независимо как се е "случила" дадена бременност.

Сега да се оплача.Нали не записват часове за старт на стимулация, преди да ти е дошло.Звъня днес, дойде ми и искам час за втори ден, демек утре.Графиците били вече при секретарките е отговора.Там звъня, вдигна ми Дани, ама ме забрави десетина минути и сега все заето дава ...Има ли някой различен телефон от 965 57 44 ?
Успях!!!Имам час за 10.40ч.Стискайте палци всичко да е наред и да започна най-накрая!
Звъннаха ми преди малко и ми промениха часът за 13.10 ч., дано е за добро! :wink:
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 12:18:24 pm от evita1717 »
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #288 -: Октомври 30, 2011, 12:13:37 pm »
Евита, успех! Стискам палци да стартираш!
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #289 -: Октомври 30, 2011, 12:43:24 pm »
Евита успех!!!
*
« Отговор #290 -: Октомври 30, 2011, 13:17:41 pm »
Евита и от мен много късмет !
*
« Отговор #291 -: Октомври 30, 2011, 13:25:00 pm »
искат ми иследвания които по време на мц се правят док. каза ако тия иследвания са добре почваме благодаря ви предварително
*
« Отговор #292 -: Октомври 30, 2011, 13:40:14 pm »
здр момичета имам час за 10 ноември тогава мисе падаше 10 ден от мц а тоя месец ми подрани мц какво да правя сега дасе обадя за ноф час или даси отида на датата моля момичета дайтеми съвет

Сени, по-добре звънни за нов час - има неща, които се правят на точно определен ден.

Успех на всички в процедури :goodluck:

« Отговор #293 -: Октомври 30, 2011, 13:45:36 pm »
искат ми иследвания които по време на мц се правят док. каза ако тия иследвания са добре почваме благодаря ви предварително
Каква е връзката м-у това, че искат изследвания явно на 2-ри ден от МЦ , а в същото време имаш час едва за 10 ден, тогава няма как да си в МЦ.Нещо не стават ясни нещата.Звънни в клиниката и уточни кога, какво трябва да направиш.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #294 -: Октомври 30, 2011, 16:43:53 pm »
Seni, ако вече си правила изследванията, а сега отиваш само за да ги обсъдите с лекаря, то тогава няма смисъл да си сменяш часът. Не ни подаваш никаква информация, за да ти дадем адекватен отговор. Докторът казал ли ти е точно на 10 ден от цикъла да отидеш или ти е казал межу 10 и 12 например? Колко дни по-рано ти е дошло?
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #295 -: Октомври 30, 2011, 16:44:34 pm »
Еви , успех , миличка ! Искрено и от сърце ти желая това да е твоя последен опит .

« Отговор #296 -: Октомври 30, 2011, 17:55:32 pm »
здравейте и от мен, мина и моята биопсия, за съжаление не е добра, някакви клетки са много малко, "адски малко" както каза д-р Стаменов и трябва да ги подсилим. казаха ми да си запазя час за 7-8 ден от цикъла за лекарство. Знаете ли колко време отнема едно такова полагане на лекарство, предполагам, че това е промивка..и мога ли да пътувам още същия ден, тъй като съм от варна, болезнено ли е. и въобще на някой случвало ли му се точно същото? забравих да питам за тези неща по телефона..Предварително ви благодаря и пожелавам успех на всички!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #297 -: Октомври 30, 2011, 19:06:13 pm »
kidpopo, моят е случай е подобен на твоя. На мен също док ми каза, че някакви клетки (така и не разбрах точно какви) са по-малко, отколкото трябва да бъдат. На мен ми слагаха два пъти лекарство - на 10 и на 13 ден. Списъкът за поставяне на лекарство е отделен и не се чака много. Самата манипулацияе е 2-3 минути. Не боли, прави се както трансфера, вкарват въпросното лекарство в матката. Можеш да пътуваш още същият ден. Иначе не съм плащала нищо за него. Този петък ще ми правят контролна биопсия, за да видим дали клетките са се повлияли от лечението. Успех ти пожелавам!
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #298 -: Октомври 30, 2011, 19:30:48 pm »
На мен ми отмениха часа - беше за неделя. Казаха да си запиша за следващия месец.
Ако пиеш клостилбегит /т.е. има лека стимулация/ пак ли има вероятност да ти анулират часа за започване на ЕЦ?  8O
Няма невъзможни неща!
« Отговор #299 -: Октомври 30, 2011, 20:40:22 pm »
Evita,успех ти желая от сърце, мила! Може и да се засечем в клиниката тези дни. Аз днес бях там, някакъв малък ад е. Много е натоварено.