Пими, викат те гладна, жадна. Обаждаш се горе на четвъртия етаж, че си на линия. Слизаш с досието си и кръвните изследвания долу на касата плащаш, после минаваш преглед вътрешни болести на най-последния етаж. Там мерят кръвно, разпитват те за наследствености, хронични заболявания, ехография на корем мисля че ми правиха.
После слизаш на най-долния етаж, където е входа на Малинов. След няколко минути те вика някоя от операционните сестри от втория етаж и те води там. Вече как ще си планувана не знам. Преобличаш се с болнична нощница,те я дават. Попълваш някакви формуляри. На девойката след мен и ЕКГ й правиха, а мен директно ме взеха.
Аз носих джапанки за баня, хавлия, бельо, превръзка /могат и от там да ти дадат/.
Ако имаш дълга коса е добре да си вземеш меко ластиче да я вържеш, аз и двата пъти забравих и ме беше яд.
След като приключат и излезеш от упойката, около 30 минути е това, можеш да си поспиш. Дават ти кола, вафличка. Идват опериращите лекари, казват какво що е било. И ти казват, като се почувстваш добре, че може да си отиваш.
Първият път доста почаках, защото бях планувана след лапаро и си отидох следобяд, а втория път към 11.30 бях вече ок и си тръгнах.
Добре е, ако има кой да те вземе или да си с такси, защото макар и в съзнание, лично аз бях малко отпаднала. Но то всеки си е различен.