0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро момичета и Ra4o :)

Вчера пак бях на преглед и видяхме мъничето :)и тъй като си бях казала, че щом го видим веднага ще ви поръся :) - и ето бързам да си спазя обещанието  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Да знаете, че провлачам крак и да ви е на късмет :)

Хубав ден и чакаме хубавите новини и  :bfp: тестчета да завалят :)

Минавам за да се овъртя във страхотните бляскъви вирусчета....
Николай е на 2г.4м.5д.
Добро утро момичета или вече е добър ден  :lol:
малко е късно за закуска , но според мен си е време за второ кафенце с нещо сладичко

Elisun браво представям си каква емоция е  :D
Здравейте щъркеланки
след кафенцето на Лора дано някой се отчете с положително тестче
*
Здравейте,
Мушкам се и аз между вирусите и дано и аз да мога някой ден да  пусна и аз такива в темата.
Днес ми е 38 ден от цикъла, лелката още я няма, не се стърпях и направих тест даже 2 преди малко, но за съжаление резултата е   :bfn:   osi_8.
Дано другия месец имаме повече късмет.
Хубава вечер на всички и успех. Време е вече да се измъкнем от тази тема :)
Ето ме и мен - гмуркам се и аз сред вас и вирусчетата!  :surfinga: Дай Боже скоро всички да сме най-щастливите маминки на света!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 20:56:46 pm от rosefromstars »

Малка закучица и обяд за поспаланките :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Здравейте момичета
Dragony :) мерси за закусчицата  :wink:
Venta съжалявам мила , аз също съм така някакъв закон е просто вчера си купих тест  :bfn1: и днес вещицата веднага дойде явно и този месец няма да е нашия успех на всички  :crossfingers:

Момичета имам едно съмнение и искам да ви помоля за съвет , предварително се извинявам ако не пиша на правилното място , но не намерих подходяща тема . Случайно попаднах на информация в интернет за гъбични инфекции и бактерии прочетох за хора , които като нас са си направили всички изследвания и причина за незабременяване няма и в последствие се оказва , че са се лекували от гъбички в миналото и явно не са изчезнали . Една жена пишеше , че след като са ги открили са се лекували и е забременяла на следващия месец  8O. Спомних си , че преди (поне 3-4 годинии ) аз съм се лекувала с някакво лекарство за два дни и с полижинакс , а моя с нистатин , това беше след профилактична цитонамазка , но тогава не съм обърнала никакво внимание и изобщо не мислихме за деца , чудя се възможно ли е все още да има нещо и евентуално това да е причината . От време на време имаме зачервявания  :oops: или аз или той , но не съм обърнала внимание  :? чак ме яд на себе си в момента . Освен цитонамазка можете ли да ми кажете какви други изследвания се правят ( кръвни може би ) и какви трябва да си направи съпруга ми , защото предполагам е безмислено да се лекувам само аз . Предварително ви благодаря и моля да ме извините още веднъж ако не питам където трябва  :oops: , но наистина се замислих много  :?
« Последна редакция: Ноември 09, 2011, 12:53:47 pm от Лора Райчева »
Привет
Лора освен цитонамазка трябва да направиш и микробиология, аз също лекувах гадини и забременях веднага след това, мъжът ми си направи спермограма и заради моето положение лекарката му предписа антибиотик и на него и на мен и нещата се нормализираха. Желая ти успех
Благодаря за отговора Lioni_R   :bighug: това затвърди мнението ми , направо ми се прииска това да е причината , за да се лекуваме и най - накрая да забременея знам , че звучи ужасно , но на фона на това да не знаеш защо две години не се получава направо си е лъч светлина . щ е направя изследванията възможно най - скоро
*
Хе хе, и мен ме навести лелката.
Бях се притеснила, че ми има нещо - много дълъг стана цикъла. Здрава съм - знам, че ще му дойде времето.
Лора тоя месец сме заедно, вярвам, че следващия месец ще успеем и двете заедно се преместим в другата тема, а и всички останали.

Хубава вечер.
« Последна редакция: Ноември 09, 2011, 19:05:46 pm от Venta »
Два часа...време за ...   
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
 osi_12 osi_13 osi_2 osi_6 Къде стееееееееееееее никога не е имало такъв отлив от темата - засрамете се.
Е, надявам се да се появите за вирусите и да извадите положителните тестове  :D

:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Ххииххихихихихи пльоооооооооооооооос във вирусчетата на Женичка   :lol: :lol: :lol: Ей ама вярно знаеш как да ни изкараш на яве  :lol: Извинявайте милички, че не пиша, но напоследък имам много проблеми в работата и съм в една депресия... нямам думи, но ... ще се оправя. Сега под вирусите, другият месец отивам за бебе и с такова / поне едно / ще се върна :wink: Лелеее чак сама си повярвах на позитивизма  :wink: Целувам Ви и Ви пожелавам никога да не Ви се наложи да работите с прости малки човечета  :D

*
Йоле, "простите малки човечета" винаги и навсякъде ще ги има  :lol:
Ти не само ще си повярваш, ами и ще се върнеш с поне едно бебоче в корема, пък аз всеки ден ще пускам вируси, пък нали знаеш - те са много заразни  :wink: :wink: :wink:
И аз ще поплувам малко във вирусчетата на Жени, да загрявам ;)
Лора,аз също забременях след лечение на гадинки - уреаплазма(вярно,че преди това отстранихме и полип на матката,но забременях след като излекувахме и гадинките-още на следващия месец).Уреаплазмата обаче не се хваща с микробиология,за това пуснах генетични изследвания и така се хванаха гадинките.
Желая скорошно щастие на всички ви!
[/url]
osi_12 osi_13 osi_2 osi_6 Къде стееееееееееееее никога не е имало такъв отлив от темата - засрамете се.
Е, надявам се да се появите за вирусите и да извадите положителните тестове  :D

:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
[/quo
Хайде и аз във вирусчетата че утре съм на инсе  :surfinga: Време е за следобедно кафенце  :coffee:

*
Хоп и аз във вирусчетата, дай Боже да прихванем всички - до края на годината да сме бременни.
Много е трудно понякога да не изпадаме в депресии месец след месец, месец след месец... очакване. Когато закъснее, започваме да вярваме и да тръпнем, а щом дойде лелката потъваме в отчаяние и страдаме. Има обаче нещо, което трябва винаги да ценим и уважаваме - хората който са до нас и ни подкрепят и обичат. Може да не сме бременни още, но сме щастливи, защото сме обичани и обичаме.

Бъде щастливи по двама, защото скоро ще станете трима.
 :grouphug2:
Успешен лов на всички :D :D :D