0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
 :garden:  бързо, бързо и аз под вирусите, че утре отивам за първата си инжекця   :needleani: започна сее... много имам нужда от всичките ви палчета  :bighug:

много имам нужда от всичките ви палчета  
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: ИМАШ ГИ ОТ МЕН
« Последна редакция: Ноември 23, 2011, 07:56:39 am от ivelinca »
Златен дъжд,мъжа ми не се изследва,защото в повечето случаи,ако единия има,има и другия.За това и двамата се лекувахме,макар само аз да съм се изследвала.
Контрола ни казаха да пуснем 10 дни след приема на последния антибиотик.Аз обаче нямах възможност да отида тогава и контролата я пуснах може би след около 20 дни.Но и лекаря каза,че нямало проблем че е по-късно.По-добре било да е по-късно,отколкото по-рано.Аз контролата я пуснах около средата на ноември,а спермограма правихме началото на декември.
Според мен,варианта който си избрала - малко преди О,е добър.Но си прецени колко дни преди това да я пуснеш,тъй като изследването става за няколко дни.Но ти си знаеш за колко време става де ;)
Желая ти успех,мила и дано от раз ги избиете тези гадинки.И дано причината да е само в тях!!!
Успех и на всички останали!!!
[/url]
*
Добро утро!Късметлиски ден желая на всички!! :D
Привет
много е пусто пак тук
*
:garden:  бързо, бързо и аз под вирусите, че утре отивам за първата си инжекця   :needleani: започна сее... много имам нужда от всичките ви палчета  :bighug:
Браво Йоли, стискаме палци разбира се! Успех   
:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
здравейте, как сте днес момичета?
Хоп, цоп под вирусчетата  :shower: :bubblebath:

Спокоен ден пожелавам на всички, дано ноември си отиде пълен с положителни тестчета :D
*
И аз нямам търпение да видим скоро положително тестче... :)
Късмет на всички!

*
хоп и аз под късметлийските вирусчета :)
Хубава и успешна вечер на всички
*
Спорен ден момичета!! :bighug:
*
Прекрасен петъчен ден и от мен :)
 :bighug:

И аз се ключвам в пожеланията за хубав ден и успешен лов
здравейте и от мен! Днес на 13 ден от инсето направих уринарен тест за Б- показа много бледа втора чертичка  :bfp1: Но още не съм сигурна дали съм бременна. :ask: Постоянно съм замаяна и ми е лошо. :?
Приятен ден на всички.

Честито,Тина...много се радвам миличка
Николай е на 2г.4м.5д.
*
Много хубава новина Тина. :party:Честито миличка!Желая ти безпроблемни оставащи месеци! :bighug:

:bori_023: santa2 xmas-smiley-010 xmas-smiley-027 preggo
*
Re: Ноември ще е късметлийски, с много положит
« Отговор #156 -: Ноември 25, 2011, 15:45:20 pm »
здравейте и от мен! Днес на 13 ден от инсето направих уринарен тест за Б- показа много бледа втора чертичка  :bfp1: Но още не съм сигурна дали съм бременна. :ask: Постоянно съм замаяна и ми е лошо. :?
Приятен ден на всички.
Тихичко честито Тина799!
А защо не пуснеш едно ЧХГ, за да си по-сигурна? :wink:
*
здравейте и от мен! Днес на 13 ден от инсето направих уринарен тест за Б- показа много бледа втора чертичка  :bfp1: Но още не съм сигурна дали съм бременна. :ask: Постоянно съм замаяна и ми е лошо. :?
Приятен ден на всички.
Честито миличка !!! Много се радвам за теб! Най-накрая и едни ноемврийски 2 чертички :) Много успехи и безпроблемни 9 месеца!

Хайде момичета успех и на вас и дано всички видите 2те черички преди Коледа :)

Поздравления и от мен! Дано след 9 месеца гушнеш най-прекрасното, пухкаво и здравичко бебенце! :goodluck: :cloud9:
Мернаха ми се днес едни такива  :bfp: ...двечки...хубави... Тина тихичко честито...пожелавам ти леки и безпроблемни, сладки 9 месеца... :babyflips: :babyflips: а после да бягаш щастлива след тях :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.