0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #360 -: Февруари 15, 2012, 19:08:36 pm »
Скъпичка на 9-10 ден си според мен след евентуално зачеване, а по това време се предполага загнездване, Т ти е ОК и на дали е на цикъл това! Дай Боже да е имплантационно зацапване! :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #361 -: Февруари 16, 2012, 22:11:10 pm »
момичета зацапването продължава,май вещецата утре ще дойде,незнам дали има смисъл да правя тест...
« Отговор #362 -: Февруари 17, 2012, 08:19:26 am »
Вале ама Т ти е висока.Така че дано се е згнездвало мъниче :wink:
Айде да видим днешната Т, а после и  :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #363 -: Февруари 17, 2012, 08:29:10 am »
БТ започна да пада 36,9
« Отговор #364 -: Февруари 17, 2012, 14:32:16 pm »
Вече падат и съсиреци,е това е от мен и този месец мина без резултат.....
« Отговор #365 -: Февруари 17, 2012, 20:41:23 pm »
 Валенце,няма да се отчайваш за нищо на света :balk_103:.Ще стане бе миличка.Ще видиш. Малко търпение само. Много цунки сладка :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug:
« Отговор #366 -: Февруари 18, 2012, 08:21:39 am »
Добро утро милички...аз тръгвам с нови сили и си пожелавам един прекрасен подарък за рождения ден на 08.03.Успех на всички
« Отговор #367 -: Февруари 18, 2012, 10:33:06 am »
Ами да,какво по-хубаво от това,за най-женският празник и за твоят рожен ден едно малко сладко бебче.И аз ти го пожелавам от рано  osi_9
« Отговор #368 -: Февруари 18, 2012, 11:38:30 am »
Дано, дано, дано,
Дано до всяко добро същество, застане поне още едно,
Тогава, тогава,
Предвиждам такъв живот, че само си викам
ДАНО, ДАНО, ДАААНООО...

Цунки, Вале!  :kiss: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #369 -: Февруари 18, 2012, 11:51:29 am »
Благодаря ви милички мои,аз гледам да си давам кураж да продължа напред ама след всеки неуспех по-малко се обезсърчавам.Мисля си да спра да ходя на фоликулометрии но не знам дали това е добра идея.Дайте ми съвет мили..........Сега трябва да пусна изследванията за хормоните и просто ако и те са наред,не знам какво може да ми има вече...........Може би и заради това се обезсърчавам защото всички изследвания излизат наред а нищо не се получава,поне да излезеше причината и да знам ако трябва да се лекувам нещо,а то какво става................... :( Извинете ме че не пиша много в другите теми,но аз всички ви наглеждам и много се радвам за всички положителни тестчета всеки месец,но и малко си поплаквам да си кажа честно.Много ви гушкам всички............
*
« Отговор #370 -: Февруари 18, 2012, 11:53:11 am »
 :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #371 -: Февруари 18, 2012, 13:42:05 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:
няма да се отчайваме,нали.Всичко ще си дойде по местата,просто трябва да е по трудния начин.
 :balk_21: :balk_21: :balk_21:

« Отговор #372 -: Февруари 18, 2012, 17:12:25 pm »
 Ах милата ми тя душица. Валенце ,няма да се отчайваш  кукло. Гледай само напред. Май е вярно ,че ще стане по трудният начин при нас,но със сигурност ще стане :balk_103:. Не се съмнявам изобщо. Кураж ,Вале и много цунки :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
« Отговор #373 -: Февруари 18, 2012, 17:17:38 pm »
А как се слагаше лентичката?
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=desi_terzieva][/url]
« Отговор #374 -: Февруари 19, 2012, 10:16:16 am »
А как се слагаше лентичката?

Оххххх има си раздел за тези неща http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=3.0,ако не се лъжа в заглавието на тази тема няма нищо свързано с лентичките!!!!

Вале и аз съм като теб (относно мислите и аз зная,че нямаме медицински проблеми)и все не се получава.И аз се отчайвам от време на време и после си казвам,че всичко е в тъпата ми глава и в болния ми мозък и започвам да се надъхвам,как следващият месец ще е моят месец,няма да мисля толкова за това и то ще се получи.И съм убедена,че ще се получи,но както каза някой преди това..... При мен всичко се случва по трудния начин,но се случва.Така да знаеш.Много :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #375 -: Февруари 20, 2012, 19:42:10 pm »
ловния   севзон    4ука на  вратата,пожелава ти  да е   много  успешен мила :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #376 -: Февруари 20, 2012, 21:30:48 pm »
Валенце,мила,всички тук те разбираме напълно,но никога не трябва да се отказваме от нашата борба да създадем живот,вярно,че в такива моменти е трудно да се продължи напред веднага,но като наближи пак времето за овулация ще ти пораснат крила и рано или късно чудото ще стане!Успех :bighug:

« Отговор #377 -: Февруари 21, 2012, 10:09:22 am »
Вале хайде горе главата миличка!Не трябва да се отчайваме така само си вредим!Почини си още мъничко и трябва да се захващате за работа и да слагате  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: Успех този месец миличка! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #378 -: Февруари 21, 2012, 10:09:48 am »
 Вале само напред миличка :balk_103:. Хайде, почини си още няколко дена ,че много работа ви чака пак :pleasantry: :eggsperm: preggo :babyflips:. Гушкам те :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:
« Отговор #379 -: Февруари 21, 2012, 10:38:48 am »
 :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2: :balk_81: :balk_81: :balk_81: БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИЧКИ МОИ...............