Нищо не разбирате вие, тва бакугана е важно нещо.
Още помня как се опулих, като съседчето ми каза че е секси...това било от Аладин, така казал папагала Ягу. На Моника съм и казала, че ако чуя точно това изречение, направо рискува да остане без играчки и книжки...дори да разбера, че го е казала и да не съм я чула лично! Аз съм майка идиот и наказвам жестоко за подобни простотии! Изобщо не ме интересува кой от къде го е чул. Вече си събира някои играчки от двора и кофата, така, че изобщо не се и съмнява в думите ми. При по-малко провинение някое важно нещо седи седмица върху гардероба. Например беше драскала с пастелите по мокета в хола. Освен, че търка около час с мокри кърпи, кутията с всички неща за писане седяха седмица върху гардероба... Накръцка си пижамата с ножичката и най-новото боди, което не е малко парички и е много хубаво. За това отнесе и шамар по дупето плюс наказание. Казала съм и, че давам живота и душата си за нея, но това не значи, че ще се държи като идиотче. Също така винаги и повтарям след като ми е спретнала сцена достойна за холивуд или поне за драматичния театър, че сега ме е ядосала и аз съм я наказала. И тя реве и на мен ми се реве и вместо да се разходим и да ни е хубаво, ние си правим деня ужасен. Има и друг вариант, в който слуша и водим диалог. Разбираме се като нормални хора и измисляме компромисен вариант. Така и двете сме доволни, гушкаме се и излизаме на пазар и разходка. Всичко е мирно и тихо и всички са доволни... Другия път да помисли когато реши да прави беля или да се държи като бебе... На осмата лекция един ден ми каза: Мамо, аз днеска няма да беснея, за да не ме накажеш, ама поне сега ми се иска да се тръшкам ама няма, ще ме заведеш ли в Джъмбо...
Та децата са си деца и се държат като деца. Това, че в даден момент се държат като възрастни е просто един огромен бонус за нас и аз лично се наслаждавам на тези така кратки мигове...но това не значи, че в останалото време ще си реже дрехите или ще си слага гланц на устата и ще ми обяснява колко е секси...не и в този живот!
, мъжът се плаши се държи като дете, вместо да я подкрепя. Много е тъжно!
С това се опитвам да се примиря...като се боря със себе си. Него няма да променя.
meshko браво на Мия. Мони на последния преглед полудя. То му и писна на детето, всеки ден да висим по кабинетите...
ЧРД на малките сладурчета на Лиса. Здрави, весели, усмихнати и лъчезарни да бъдат