Лили при различните жени има различни проблеми, но повечето броя на ембриончета, поне на мен ми казаха така е шанс да са попадне на ембрион с потенциал за развитие до стадий бластоцит, а ако е само един не е гаранция, че ще може да се изчака до 5 ден, освен това обикновенно ако не се е получило при първият опит се правят различни видове изследвания за да се види дали проблема е инплантационен или в качеството на яйцеклетките или сперматозоидите, поне моите доктори така действат!
Разбира се има жени забременели и само с едно единствено ембрионче и то ЕЦ, но всичко е много индивидуално, би трябвало доктора да се съобрази с това, при някой е необходимо просто да се съберат повече ембриони при други не, важното е да се намери веринят път!Както казваш, ние сме пациенти, неможем да знаем всичко нищо, че понякога се опитваме да се месим в работата на докторите!Аз например твърдо съм решила да държа ако стигна пак до стимулация да съм по дълъг протокол!Но пак ще видим зависи и доктора какво ще каже!