0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
Благодаря ви, момичета! Наревах се едно хубаво и вече планирам следващите стъпки. Като за начало - генетични изследвания преди нов ин витро опит. До сега докторите не смятаха, че са ми нужни т.к. имам 2 извънматочни бременности и една ранна бременност, завършила с мисед аборт. Но след този неуспех.... време е. Благодаря ви още веднъж. На момичетата в процедура искрено пожелавам успех, а на всички останали - едно прекрасно лято!:)

*
Както и очаквах фоликула ми се е пукнал днес или вчера, така че пропускам и този месец. Не успях да устискам, докато докторите се върнат от европейския конгрес, но няма как - другия месец пак на старт.  :P
А какво става, няма ли други момичета в процедура?
papa2011, чакаме хубави новини от теб, да не забравиш да се похвалиш.

mgstra за мен има още доста време  :lol:.
Чудя се къде се изгуби lili2011 ? Надявам се, че всичко е наред.
Днес ми е 8 ден след ЕТ и искам да ви споделя, че нямам никакви симптоми, че нещо се е случило  :oops:. По обед имах само леки болки в яйчниците, все едно, че съм истинала и това е.
*
И аз нямах симптоми, докато не получих зацапване на 10-ти ден и набързо направих кръвен тест. Малко ти остава, дано резултата от "никакви симптоми" да е като моя.

*
Чудя се къде се изгуби lili2011 ? Надявам се, че всичко е наред.
И lili много се надява всичко да е наред, тъй като прегледът и е чаааак в понеделник :). Иначе си ви следя всички, влизам в темичката всеки ден, също така опитвам се да се успокоявам с много четене за кърменето, и всякакви детски неща. Открих че съм научила всичко за всякакви процедури, протоколи и всевъзможни причини за стерилитет, мисед аборти и други такива, а не знам нищо за бебетата. Та гледам филмчета за повиване и къпане на бебчета и разни такива... и започва да ми се струва, че девет месеца са нищожно кратък срок.
Та така, ако не ме изненадат с лоши новини в понеделник ще мина да наръся вируси :).
*
Та така, ако не ме изненадат с лоши новини в понеделник ще мина да наръся вируси :).
Съжалявам, новините при мен днес са лоши, и вируси... няма.
Еееее... Толкова се надявах да се получат нещата при теб този път. Съжалявам много,Лили. Прегръщам те!

My first, my last, my everything!
*
Еееее... Толкова се надявах да се получат нещата при теб този път. Съжалявам много,Лили. Прегръщам те!
Благодаря, миличка! Мисля че остарях с няколко години днес. Хем уж нищо не е, а толкова много тежи!!!
Дерзайте, момичета  :bighug:! Мисля че аз изчерпах бройката за лоши новини, така че на вас ви се полагат само хубавини!
Тцтцтц... какви стана Лили? Как така лоши новини? Много, много съжелявам, незнам точно какво се е случило, но е жалко  :(. Бъди оптимист. Прегръщам те  :bighug:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Хей Папа, как си, айде похвали се с трицифрено ЧХГ, не остана до деня на теста! :D
Няма да мога да се похваля, вчера на 14 ден от ЕТ си пуснах едно ЧХГ. Резултатът е отрицателен  :(. Аз нали съм послушна, не спрях лекарствата, утре ще направя още един тест и тогава ще се обадя в клиниката за да съобщя новината. Не очаквам чудо, макар, че вярвам в чудеса. Не мога да си обесня защо не става. Всичко опитах. През дните от дългото чакане след трансфера бях толкова спокойна и уравновесена, радостна, усмихната, щастлива всеки Божи ден, много вярвах, че това ще е нашия опит и ще видя 2 чертични, но не би. :(
Утре като повторя теста пак ще пиша.
*
Няма да мога да се похваля, вчера на 14 ден от ЕТ си пуснах едно ЧХГ. Резултатът е отрицателен  :(. Аз нали съм послушна, не спрях лекарствата, утре ще направя още един тест и тогава ще се обадя в клиниката за да съобщя новината. Не очаквам чудо, макар, че вярвам в чудеса. Не мога да си обесня защо не става. Всичко опитах. През дните от дългото чакане след трансфера бях толкова спокойна и уравновесена, радостна, усмихната, щастлива всеки Божи ден, много вярвах, че това ще е нашия опит и ще видя 2 чертични, но не би. :(
Утре като повторя теста пак ще пиша.

Как само се надявах на други новини,цял ден те следя кога ще пишеш!Много гадно,защо трябва да става така!Дано утре теста да покаже друго! :bighug: :bighug: :bighug:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Eeeeх Папа, аз също силно се надявах, че ще е ++++ теста, много съжалявам, дано пък нещо да се промени утре ! :? :bighug: :crossfingers:
Ех,Папа ,аз също се надявах за теб.Знам ,колко е труден и дълъг пътя за събирането на ЕЦ и си представям ,колко ти е тежко. :bighug:
Все пак ще стискам палци и ще се надявам още малко за утре.
Папа, така се надявах.... osi_8 :(
Дано утре да е различен теста, дано нещо да са объркали...

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
Дано момичета! Благодаря за подкрепата.  :cuddle:
Здравейте момичета днес мина и моята пункция на ЕЦ.
Чудно ми е,че от един фоликул ми извадиха две яйцеклетки, е тя едната не ставала за оплождане,но все пак се зачудих как така две яйцеклетки. При някоя от Вас случвало ли се е.
Както и да е сега се надявам утре ембриолозите да се обадят с хубави новини.
Успех на всички.
момичета, моля за информация колко струва 1 инвинтро на естествен цикъл в надежда - колко етапа предстоят и колко струва всеки от тях - пунция, замразяване, размразяване, трансфер, друго?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн