Момичета,да разведря малко темата с хубава новина вече си имаме сърчице:)Дата на термина 01.август,бебчо сега е точно 1 см:)Желая на всички ви да изпитате моето щастие!
Жужанка,съжалявам ,мила,не унивай следващия опит ще се получи и бебчо ще те познае и ще остане с теб!
Имел,не се тормози с мисли за деня на трансфера,първия ми опит беше по къс протокол с трансфер на 2-ри ден-биохимична бременност и неуспех.2-ри опит по дълъг протокол,трансфер на трети ден-резултата го виждаш:)И двата пъти връщахме само по едничко ембрионче.Този път исках да замразим,но нито едно не оцеля до 5 ден!Представи си ,ако бях настояла да чакаме!
На всички,които са се запътили към Варна,мога да кажа ,че си струва всеки километър от 500-те,които пътувам всеки път в едната посока!Ако сега трябваше да започвам от начало,нито секунда не бих се замислила и пак бих поела затам,където ме чака Лекаря,за когото професията е призвание,а не бизнес!Лекаря,който ми каза,че ще дойде от другия край на света да ме изроди,без значение дали е в отпуск или не.За мен това е достатъчно,за да съм спокойна !