0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #200 -: Декември 15, 2011, 14:46:27 pm »
Благодаря ви за утешителните думи.Нова година нов късмет. Записах си час януари и тогава ще решим какво ще правим.
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #201 -: Декември 15, 2011, 15:11:55 pm »
Да ви кажа честно, аз пък много се шашкам, защо докторката когато подавахме документите искаше ИКСИ по дълъг протокол, а като се видяхме последно каза, че ще пробваме по къс... :oops: Какви ли не мисли ми минават - дали оказва влияние факта, че съм само с един яйчник, дали не "пестят" от лекарства, след като от Фонда забраниха доплащане... :?Така и не ми стана ясно...Разбира се, не можах да открия и категорична информация, кой от двата протокола се счита за по-успешен, освен, че при дългия контрола на лекаря е по-добър....
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #202 -: Декември 15, 2011, 16:51:13 pm »
Като си говорим за въпросване на лекарски решения, вчера ми направиха последните изследвания, на следващия цикъл започваме стимулация по къс протокол, това ще е на 7-8 януари. Това, ако междувременно не изскочи някоя нова гадост, разбира се. Та, д-р Владимиров ми предписа двойна доза Ясмин, по едно сутрин и вечер. Не го питах защо двойно и, разбира се, ще ги вземам, но ми е интересно защо двойно. Някой дали знае?
Успех на всички в процедура и чакащи тестове!
Ами,той на всички предписва двойна доза,само сега по-различното е,че е ясмин,а преди предписваше марвелон.
Не на всички bochka Аз съм по дълъг протокол и в месеца преди стимулацията Владимиров предписа МАРВЕЛОН х1т/ден. Така че при всеки е индивидуално.
« Отговор #203 -: Декември 15, 2011, 17:10:35 pm »
Да ви кажа честно, аз пък много се шашкам, защо докторката когато подавахме документите искаше ИКСИ по дълъг протокол, а като се видяхме последно каза, че ще пробваме по къс... :oops: Какви ли не мисли ми минават - дали оказва влияние факта, че съм само с един яйчник, дали не "пестят" от лекарства, след като от Фонда забраниха доплащане... :?Така и не ми стана ясно...Разбира се, не можах да открия и категорична информация, кой от двата протокола се счита за по-успешен, освен, че при дългия контрола на лекаря е по-добър....

Бубулина, разбирам те за протокола. И аз се изшашках, че ме пусна по къс, знам със сигурност, че няма нищо общо с парите, защото моят опит е самофинансиран. Обаче ще съм на току що навършени 36 при старта на опита (чук на дърво, да няма поводи за отлагания) и явно положението с яйчниковия ми резерв все пак си казва думата...(добър бил за моята възраст, рече той и аз се почувствах древна). И аз все се чудя кой работи по-добре, но май зависи от всеки конкретен случай.
« Отговор #204 -: Декември 15, 2011, 19:43:46 pm »
Момичета,да разведря малко темата с хубава новина вече си имаме сърчице:)Дата на термина 01.август,бебчо сега е точно 1 см:)Желая на всички ви да изпитате моето щастие!
Жужанка,съжалявам ,мила,не унивай следващия опит ще се получи и бебчо ще те познае и ще остане с теб!
Имел,не се тормози с мисли за деня на трансфера,първия ми опит беше по къс протокол с трансфер на 2-ри ден-биохимична бременност и неуспех.2-ри опит по дълъг протокол,трансфер на трети ден-резултата го виждаш:)И двата пъти връщахме само по едничко ембрионче.Този път исках да замразим,но нито едно не оцеля до 5 ден!Представи си ,ако бях настояла да чакаме!
На всички,които са се запътили към Варна,мога да кажа ,че си струва всеки километър от 500-те,които пътувам всеки път в едната посока!Ако сега трябваше да започвам от начало,нито секунда не бих се замислила и пак бих поела затам,където ме чака Лекаря,за когото професията е призвание,а не бизнес!Лекаря,който ми каза,че ще дойде от другия край на света да ме изроди,без значение дали е в отпуск или не.За мен това е достатъчно,за да съм спокойна !
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #205 -: Декември 15, 2011, 19:47:04 pm »
TEDI 81 на кой ден от трансфера се чу сърчицето
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #206 -: Декември 15, 2011, 20:04:02 pm »

Бубулина, разбирам те за протокола. И аз се изшашках, че ме пусна по къс, знам със сигурност, че няма нищо общо с парите, защото моят опит е самофинансиран. Обаче ще съм на току що навършени 36 при старта на опита (чук на дърво, да няма поводи за отлагания) и явно положението с яйчниковия ми резерв все пак си казва думата...(добър бил за моята възраст, рече той и аз се почувствах древна). И аз все се чудя кой работи по-добре, но май зависи от всеки конкретен случай.
то и аз не съм първа младост...подкарах 33г. Но сигурно си права, макар и добър, резерва е само на ЕДИН яйчник вече..а като подавахме документите, все още бях с два... :)
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #207 -: Декември 15, 2011, 20:07:18 pm »
Теди,страхотна новина мила-усмихнах се широко след прочитането на поста ти.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно здраво и хубаво бебче на финала :bori_002:.Чудесен коледен подарък си имаш.. :lol:
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #208 -: Декември 15, 2011, 20:07:27 pm »
Брей Теди 81, кой е този доктор, много специално отношение към теб има , към всички ли е така разположен!?Браво, супер!Успех ти пожелавам щастлива бременост ти на края едно здраво и хубаво бебче!
« Отговор #209 -: Декември 15, 2011, 20:22:56 pm »
Ами,в седма седмица съм,трансфера ми беше на 12.11,така че днес е 40-ти ден.Аз бях на преглед при лекар в нашия град и той видя сърдечен ритъм преди 4 дни,но аз исках да го чуя от Док и тогава да се похваля:)
Anajens,лекарят ми е д-р Александров от АГ Варна,няма причина към мен да има по-специално отношение ,не съм го познавала преди това,нито му се е обаждал някой с връзки:)Доколкото го опознах вече,той просто си е един голям Човек.
Не знам,как се държи с другите пациенти,може някое друго момиче да се включи с отзиви.
« Последна редакция: Декември 15, 2011, 20:42:33 pm от TEDI 81 »
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #210 -: Декември 15, 2011, 20:31:30 pm »
Теди,как в 12 та седмица???Ако трансфера ти е бил на 12.11 значи днес ти е 7ма седмица и 1 ден-виж тука калкулатор за ин витро процедури ,слага се датата на пункцията и изчислява:
http://ivf.ca/duedate.php
« Отговор #211 -: Декември 15, 2011, 20:37:48 pm »
оф ,Мкони объркла съм се бе исках да кажа в,7 седмица,трансфера ми беше на 12:)))То не може да ядеш трушия и да пишеш:))
*
« Отговор #212 -: Декември 15, 2011, 20:40:16 pm »
 :lol:Хайде прощаваме тая разсеяност-нормално е за бременните :P,а това с туршията и на мен много ми беше познато-направо налитах като видех киселко... :P
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #213 -: Декември 15, 2011, 20:54:39 pm »
ТЕДИ 81, чувала съм за Александров, явно заслужава това което казваш!Дано има повече такива като него! :balk_81:
« Отговор #214 -: Декември 15, 2011, 20:57:05 pm »
Дано,мила,дано,та да има и повече семейства,като нашето-сбъднали мечтата си!
« Отговор #215 -: Декември 16, 2011, 00:23:43 am »
Вчера - 13 ден от трансфер на 2 бластоциста кръвния тест е 0,22. :(
*
« Отговор #216 -: Декември 16, 2011, 00:29:13 am »
Ох, теди, толкова бях сигурна, че този път ще успееш. Съжалявам!  :(

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #217 -: Декември 16, 2011, 07:35:02 am »
Теди, това не е справедливо просто. почини си сега и след празниците направете разбор, явно през 2012 ще е бума от положителни тестове и бебета.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #218 -: Декември 16, 2011, 08:33:42 am »

Миличка съжалявам :bighug: :bighug: ,следващият път няма как да не успееш ,дано  2012 да е нашата година

TEDI 81,пожелавам ти една прекрасна бременност и накрая едно сладко и здраво :bori_002:

« Отговор #219 -: Декември 16, 2011, 08:58:52 am »
Теди,съжалявам :bighug: