0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #260 -: Декември 21, 2011, 12:05:29 pm »
привет, kumba
тази сутрин си пуснах теста. нямам особени очаквания, но да се отчета за протокола с направен кръвен тест. стискам ти много палци! :D
*
« Отговор #261 -: Декември 21, 2011, 13:17:48 pm »
Благодаря на всички ви за стиснатите палци и вярата в моя успех. Има доста време до теста и мисля да го оползотворя в приятни занимания. Взех си отпуск до Коледа, така че не ми се налага да ставам рано/ обожавам да се излежавам до обяд в леглото/Желая късмет на всички очакващи теста, радвайте се на тези спокойни дни и правете нещо приятно/но не натоварващо/защото когато се родят малките палавници - край на свободното време. osi_9
тази сутрин си пуснах теста. нямам особени очаквания, но да се отчета за протокола с направен кръвен тест. стискам ти много палци! :D

E хубава работа Имел какъв е тоз песимизъм. Я по-ведро. Сигурна съм че теста ще е  :bfp:. Хайде чакаме да се похвалиш с резултата.
kumba а ти къде се спотайваш. Нали днес ти е теста. Чакаме новини.
« Отговор #262 -: Декември 21, 2011, 17:35:10 pm »
Имел,Кумба,вярвам че вие ще поведете коледна седмица с плюсчета.Очаквам ви с нетърпение.
Опти,Зузу,вие пазете на топличко бебоците .Много,много ви стискам палци.
*
« Отговор #263 -: Декември 21, 2011, 19:39:13 pm »
да се запиша и аз в списъка на пусналите тест, но........... все още очаквам резултата, тъй като лабораторията в нашия град работи със софийска и от там трябва да ми пратят смс и тогава ще мога да си проверя резултата в нета. ех моля се да е вълшебна тази седмица  santa2 preggo yahoo_17 :bfp:
« Отговор #264 -: Декември 21, 2011, 19:45:00 pm »
хайде,Кумба дано,дано силно стискам палците!!Чакам с нетърпение да пишеш!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #265 -: Декември 21, 2011, 20:06:16 pm »
ех моля се да е вълшебна тази седмица  santa2 preggo yahoo_17 :bfp:
:crossfingers: :bighug:
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #266 -: Декември 21, 2011, 21:01:12 pm »
Момичета, послушайте една от вас - НИКОГА не се отчайвайте!!! Не губете надежда, търсете вярата в сърцето си - защото позитивното мислене е съществена част от успеха на борбата ни! С всеки изминал ден, в който се приближавам до прегледа и дай Боже, ако всичко е наред до първата процедура ИКСИ ме обхваща все по неистов страх...АКО..А АКО...А АКО АКО...??! И си повтарям като мантра, че не трябва да падам духом, трябва да стана ВЪПРЕКИ всичко и да продължавам да се боря! Не ми е лесно! На никоя от нас не е! Но борбата не трябва да се губи, преди да е започнала! За това наричат нежния пол - "по силен". Колко мъже познавате, които да издържат на темпо с по над 180 инжекции, безброй прегледи, хормони, нива...овулации...цикли, лунни календари, отчаяние, радост и НЕИЗВЕСТНОСТ??! Аз почти не познавам такива...
Борете се, за да откажете Живота да се бори с Вас, да го накарате да се предаде и да ви дари с така очакването щастие  :D Борете се не поради, а ВЪПРЕКИ всичко! Много успех желая на всички ви, положителни тестове, лека бременност...и наакани памперси!  :D
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #267 -: Декември 21, 2011, 21:15:09 pm »
kumba успех миличка.Дано ни зарадваш с добри новини.На всички момичета които ни стискат палци едно огромно БЛАГОДАРЯ.  Бубулинка ние не се отчайваме.Но понякога болката е твърде голяма и въпреки това ние продължаваме напред.По големи бойци от нас няма.
*
« Отговор #268 -: Декември 22, 2011, 09:04:57 am »
И заваля, но не е дъжд или сняг, това са пак моите сълзи. Просто се чудя как издържат очите ми и как не са се присушили. Това е и четвъртия ни опит отново е категорично отрицателен 0,1 направо ще се гръмна. Какво да правя, защо няма имплантация, защо всеки път е така. И това отново няма да е нашата Коледа. Пак съм празна, отчаяна и на ръба. Ще продължа да мечтая, че рано или късно ще се получат нещата, но толкова съм уморена от напразни надежди и фълшиви обещания. Днес пак ще кажа на целия свят, че отново НЕ СЪМ БРЕМЕННА.

Пожелавам повече късмет на чакащите и знайте, че имате моите стиснати палци.  :bighug:
« Отговор #269 -: Декември 22, 2011, 09:07:00 am »
съжалявам....натъжих се много,Кумба...прегръщам те мила,ама много силно
Николай е на 2г.4м.5д.
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #270 -: Декември 22, 2011, 09:15:51 am »
Кумба, много силно те прегръщам и тъжа с тебе, мила  :bighug: :bighug: :bighug: Мисля, че дори силно да вярваш на лекаря си, след 4 неуспешни опита е време сериозно да се потърси причината за липса на имплантация! Потърси второ мнение, назначи си всички знайни и незнайни изследвания, няма нищо на света, което да няма обяснение и причина!Продължавай борбата и не се отказвай, сигурна съм, че ще успееш! Сега се наплачи и помисли, че все пак идват празници, в които ще си с любимия човек. Скоро и на твоята улица ще изгрее слънце, по един или друг начин...
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #271 -: Декември 22, 2011, 09:22:20 am »
Кумба :bighug:каквото и да кажа няма да те утеши,просто бъди силна,кураж .Почини си малко и после пак с нови сили напред,ти ще успееш защото си боец!
Имел,дано ти ни зарадваш.
« Отговор #272 -: Декември 22, 2011, 10:02:53 am »
Кумба,като прочетох поста ти сърцето ми се сви.Думите са безсилни да те утешат... :bighug: :bighug:Дано обичта на човека до теб и на билизките ти ,ти даде сили да продължиш напред.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #273 -: Декември 22, 2011, 10:09:23 am »
И заваля, но не е дъжд или сняг, това са пак моите сълзи. Просто се чудя как издържат очите ми и как не са се присушили. Това е и четвъртия ни опит отново е категорично отрицателен 0,1 направо ще се гръмна. Какво да правя, защо няма имплантация, защо всеки път е така. И това отново няма да е нашата Коледа. Пак съм празна, отчаяна и на ръба. Ще продължа да мечтая, че рано или късно ще се получат нещата, но толкова съм уморена от напразни надежди и фълшиви обещания. Днес пак ще кажа на целия свят, че отново НЕ СЪМ БРЕМЕННА.

Пожелавам повече късмет на чакащите и знайте, че имате моите стиснати палци.  :bighug:
Аз също ти пожелавам да се огледаш в очите на твоите близки и да потърсиш утеха! :bighug:
« Отговор #274 -: Декември 22, 2011, 10:30:58 am »
Kumba, бебета ще дойдат, когато са готови. Вярвам в теб и твоите бебоци! Ще се получи, ще видиш.
Когато Господ затваря врати, отваря порти. 
« Отговор #275 -: Декември 22, 2011, 11:18:16 am »
Имел, Kumba, Бочка, мамка му, значи!!!
Повече никой да не прави процедури преди Коледа! :BangHead:
По-каръшки месец в тази тема не помня да е имало, а следя от години. Само спокойно, момичета. Ще стане, при всички. Ще видите!
*
« Отговор #276 -: Декември 22, 2011, 13:30:25 pm »
Имел, Kumba, Бочка, мамка му, значи!!!
Повече никой да не прави процедури преди Коледа! :BangHead:
По-каръшки месец в тази тема не помня да е имало, а следя от години.

Eeeeee, Heaven , недей така. Много песимистично и крайно звучи. Все още има надежда декември да ни зарадва с  :bfp: Наистина гадно е , тежко и несправедливо това което се случва. Но явно за Имел, kumba  и Бочка не е бил сега момента.
бебета ще дойдат, когато са готови. Когато Господ затваря врати, отваря порти.
Имел, Kumba, Бочка знам колко ви е тежко в момента. Каквото и да кажа няма да ви утеши, но помнете " ТОВА, КОЕТО НЕ НИ УБИВА , НИ ПРАВИ ПО-СИЛНИ" Горе главата, вярвам че 2012г ще ви донесе така желаните   :bori_017: :bori_018: :bori_019: :bori_020: :bori_021:
*
« Отговор #277 -: Декември 22, 2011, 15:13:13 pm »
Kumba,съжалявам,просто не знам какво да кажа,прегръщам те силно :bighug:.Бъди силна за да продължиш да се бориш.

*
« Отговор #278 -: Декември 22, 2011, 18:16:53 pm »
Момичета, най-тъмно е преди утрото! А какво утро Новогодишно ни очаква... :grouphug:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #279 -: Декември 23, 2011, 01:25:35 am »
kumba съжалявам миличка и знам, че каквото и да кажа, няма да те утеши :(.
 :bighug: и горе главата  :?.