0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #120 -: Декември 08, 2011, 19:55:44 pm »
:bighug: зравейте момичета вчера си прибрах на топличко 4 малки ембриончета, сега се надявам да им хареса и да им е уютно в мен и така до след 9 месеца. Чувствам се добре, почивам и постоянно си галя корема, толкова много ги искам. Вярвам, че този трети път ще успеем. Стискайте палци и се молете за нас. А на всички вас момичета пожелавам хубави празници, изпълнени с положителни емоции и най-вече сбъднати мечти, дано Господ чуе молитвите ни!!!   
Късмет Кумба и дано да ти  се сбъдне желанието  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2
« Отговор #121 -: Декември 08, 2011, 20:47:53 pm »
Кумба давам ти всичката си полжителна енергия дано това да е твоето чудо
« Последна редакция: Декември 08, 2011, 20:52:56 pm от k.s.stoyanova »
Красиfile:///
*
« Отговор #122 -: Декември 08, 2011, 20:52:01 pm »
:bighug: зравейте момичета вчера си прибрах на топличко 4 малки ембриончета, сега се надявам да им хареса и да им е уютно в мен и така до след 9 месеца.
Ма то иска ли питане, как няма да им хареса - вътре е топличко, мекичко... а навън е люта зима и хлъзгавооо... след  :cloud9: ще е  :sunshine: и топличко и твоите :babyflips: ще се появят на бял свят , за да ти кажат МАМО ЗДРАВЕЙ.

Е момичета моят първи опит също е неуспешен.

amanda  :bighug: съжалявам миличка, знам колко боли... няма думи за утеха, но знай ние сме тук - до теб / зад теб/.   горе главата момиче НИЕ ЩЕ УСПЕЕМ и скоро, много скоро ще гушнем своите най-желани  :babyflips:
*
« Отговор #123 -: Декември 08, 2011, 21:01:54 pm »
днес бях на 1-вия преглед след началото на стимулацията.След 3 дни на GONAL F 225 съм успяла да си "завъдя" 19 фоликулчета / 11 в дясно и 8 в ляво/. Сега продължаваме с DECAPEPTIL O,1; GONAL F 150/ден и МЕРИОНАЛ 150 IU/ден. На 10.12 отново на преглед.

zuzuni къде се загуби. как върви процедурата при теб?
« Отговор #124 -: Декември 08, 2011, 21:14:21 pm »
еее,Опти чудесен резултат имаш.Дано всички фоликулчета ти донесат зрели яйцеклетки,които да се оплодрт,та да ти избере Док 2-3 много хубави,които да станат твоите бебчета!Сискам палци!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #125 -: Декември 08, 2011, 22:07:31 pm »
еее,Опти чудесен резултат имаш.Дано всички фоликулчета ти донесат зрели яйцеклетки,които да се оплодрт,та да ти избере Док 2-3 много хубави,които да станат твоите бебчета!Сискам палци!
Благодаря TEDI 81. чул те господ.
« Отговор #126 -: Декември 08, 2011, 23:00:38 pm »
amanda скъпа, много съжалявам много за неуспеха, но следващия опит е нашия  osi_9.  Не се притеснявай, просто хванахме  кофти период. Надявам се момичетата, които правят процедури в момента да счупят каръка и да се похвалят скоро с  :bfp: :)
OPTI, kumba успех ви желая (и на другите, които съм пропуснала) и да ни зарадвате празнично с добри новини :)
« Отговор #127 -: Декември 09, 2011, 00:50:13 am »
Aманда не ни било писано тази година нова година нов късмет  :hug2:
*
« Отговор #128 -: Декември 09, 2011, 08:48:33 am »
Така е момичета ,нова година нов късмет  osi_9
OPTI, kumba много успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #129 -: Декември 09, 2011, 10:29:38 am »
благодаря ви момичета за добрите думи и стиснатите палци  :thankyousign: толко добре ми действате, а той страха си живее в мен нали съм изпитвала два пъти разочарованието, но сега, сега е някак по-различно, по-спокойно, моля се това да е нашат процедура и вярвам в щастливия финал. Дано успея да видя  :bfp: и на финала  :bori_007: :bori_004:  пък може и  :bori_002: :bori_005:. Моля се да спечеля тази тежка битка.
И не на последно място пожелавам много късмет на всички, дано късмета ни се усмихне по-рано и съдбата ни погали.  :bighug:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #130 -: Декември 09, 2011, 11:23:15 am »
Кумба вярвай, че това ще е твоето коледно чудо! tree2a mc101
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #131 -: Декември 09, 2011, 20:57:06 pm »
Здравейте и от мен, макар малко преждевременно записала се. :)В края на месеца ще правя изследвания и ако своенравния ми /и единствен яйчник/ е в правилна позиция, януари почвам ИКСИ на къс протокол. Има навика да "отлита" високо над матката и прави пункцията невъзможна...Другия ми бе отстранен заради тумор т.г. За тези които не ме познават, на 32г. със сходен като на ОПТИ подпис...До тук, борбата ми е близо 8г., със спонтанен аборт в 15г.с, операции, неизяснен / в последствие мъжки фактор/ стерилитет. Първи опит ИКСИ, макар АКО-та да са повече от ЗАЩО-та...Борим се. Вярвам, че 2012г ще е моята година и пожелавам дълбокосърдечно успех на всички ви! :bighug:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #132 -: Декември 09, 2011, 23:48:06 pm »
Здравей Буболина добре дошла и дано да не се задържаш дълго този път този яйчник ще бъде послушен много късмет
« Отговор #133 -: Декември 10, 2011, 09:55:23 am »
Добре дошла,Буболина от сега ти желая успех и първото ти ИКСИ,да си остане и последно!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #134 -: Декември 10, 2011, 12:05:54 pm »
Момичета, записвам се при вас. Започвам опит през януари или февруари, ако всичко е наред. В момента правя фоликулметрия и с д-р Пенков оглеждаме ситуацията какво се случва без никакви медикаменти. Ние сме с тежък мъжки фактор, а аз съм с непроходими тръби - абе, всички екстри!
Забравих да кажа, че вторият ми опит ще е в РЕПРОМЕД Плевен. Първият беше в КИРМ-неуспешен. В понеделник отивам за заповед.

Успех на всички, които започват около Коледа-дано има много вълшебсва, защото имаме нужда.

На неуспелите момичета - горе главата, ще станем мами, просто ще е по трудния начин
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #135 -: Декември 10, 2011, 19:12:48 pm »
Добре дошла,Буболина от сега ти желая успех и първото ти ИКСИ,да си остане и последно!
Здравей Буболина добре дошла и дано да не се задържаш дълго този път този яйчник ще бъде послушен много късмет

Благодаря ви момичета, много сте мили, желая успех на всички нас...макар всъщност да съм убедена, че ще успеем макар и някои на различен етап.  :) Чувствам, че имам нужда от подкрепа и знам, че във ваше лице /и на останалите участнички във форума/, мога да разчитам. Предварително ви благодаря!  :bighug:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #136 -: Декември 10, 2011, 19:55:46 pm »
Бубулина ,cofee lungo ,добре дошли сред нас   :bighug:. Успех на процедурите, пожелавам ви новата година да ви донесе успех

« Отговор #137 -: Декември 11, 2011, 11:24:38 am »
Още два дена и на кръвен вече нямам търпение да разбера дали сам бремена.Имам в нас един пиклив и така се изкушавам да него направя но знам че не е редно.ТЕДИ какво става правили тест как си.Успех на всички
« Отговор #138 -: Декември 11, 2011, 11:48:57 am »
Жуж,трудно е да го мислиш тоя пиклив тест в шкафа :D,ама не го прави ,защото може да не ти отчете вярно ако  е рано.Приятелски съвет :wink:.Стискам палци и вярвам че след два дни ще имаш едно прекрасно чхг.
Тедка,чакаме и теб с хубави новини.
cofee lungo,Буболина,Барклет,успех през новата година!
Кумба,как се чувстваш?Времето ще отлитне ей сега и тази Коледа може да бъде наистина вълщебна.Пожелавам ти го от сърце.
Опти,стискам палци ,хубавите фоликулчета да имат хубави яйцеклетки и до една да бъдат послушни.
Сега когато се върна назад си мисля че периода на стимулацията беше най прекасния период от цялата процедура,въпреки боцкането и горещите вълни :D.А след трансфера -великото чакане ,изнервящо сладко ,нетърпението и страха така завладяват ...
*
« Отговор #139 -: Декември 11, 2011, 12:17:13 pm »
Кумба,как се чувстваш?Времето ще отлитне ей сега и тази Коледа може да бъде наистина вълщебна.Пожелавам ти го от сърце.

Ами днес малко ми се плаче, една съм такава тъжна. Нищо не ме боли, то е твърде рано за каквито и да е симптоми, все пак съм 4ден след трансфер, но знаете ли до сега гърдите ми бяха много напрегнати и болезнени и днес нищо, няма болка, няма напрежение. Надявам се да е било странично действие от лекарствата и да не е симптом, за който не искам и да чувам. Толкова мечтая този път да видя двете чертички. И така днес ще си потъжа, може би ще си поплача и се моля да ми поолекне и ще чакам да утрешния ден да е по-усмихнат.