0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #440 -: Януари 26, 2012, 23:33:28 pm »
Хайде момичета зарадвайте ни че и ние след вас
Красиfile:///
*
« Отговор #441 -: Януари 28, 2012, 14:53:34 pm »
Записвам се и аз с първи опит за братче на сина ми. Засега съм само на декапептил. От сряда почвам да си слагам и пурегон.

Успех на всички!

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #442 -: Януари 28, 2012, 16:13:17 pm »
Успех блу скай!  :) Утре е и моята пункция, стискайте ми палци...Нещо се опитва да ме тръшне грип...чувствам се не много добре.. Надявам се, нещо да повдигне духа ми. Какво става с момичетата с трансферите, как се чувствате? Успех на всички ни!
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #443 -: Януари 28, 2012, 21:41:20 pm »
Успех, бубулина! И мен ме мъчи някаква хрема, но я боря с хомеопатични, че в началото на месеца вече пих АБ заради синузит.  :x  Мисля, че този път ще я преборя.

« Отговор #444 -: Януари 29, 2012, 08:09:58 am »
Успех на Бубулина, blue_sky и на всички останали започващи процедури, а и на тези, които вече са на пункция!
Моят трансфер беше вчера. Бях изключително спокойна и според мен мина идеално. Върнаха ми общо 3 зайчета, двечките, които извадиха миналия ден и една снежинка.
Сега от мен се иска само "спокойствие и силна храна" :balk_126: :eat:
« Отговор #445 -: Януари 29, 2012, 08:24:21 am »
Момичета, не пиша защото няма новини околомен, но ви чета редовно  :wink:

Папа "спокойствие и само спокойствие" е добра тактика дано си спокойна през и деветте месеца, че после няма сън, нали знаеш  ;)

Блу скай, Буболина стискам палци
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #446 -: Януари 29, 2012, 09:52:26 am »
Папа,пожелавам ти след две седмици най прекрасната новина с едно тлъсто чхг и поне две послушни снежинки.
Буболина,успех днес на пункцията.
Блу скай късмет мила и успешен финал.
Барклет,ти как си след трансфера?Пази се ей мамче.
На всички останали които им предстои скоро започване стискам палци ,пък и малко прашец вълшебен може да помогне.
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #447 -: Януари 29, 2012, 13:15:02 pm »
да се отчета, тъкмо се връщам от клиниката. Извадиха ми 5 фоликула, за съжаление - единия е дегенеративен, така, че надеждата ми е в останалите 4бр. Утре наобед ще знам колко и дали са се оплодили. Инак, процедурата мина спокойно и почти безболезнено. Ембриоложката каза, че 4-те бойкини са "добри", каквото и да значи това...Назначиха ми антибиотик и утрогестан. /всъщност, исках това да ви питам, антибиотика ми е за 5 дни, а евентуално до тогава ще направим трансфера /според док, около 01,02..това не е ли опасно?/. Не пускайте палците моля ви!И аз стискам за вас!

« Отговор #448 -: Януари 29, 2012, 20:02:24 pm »
Здравейте и от мен.Аз съм добре. Карам я много внимателно този път след трансфера. Стоя си вкъщи на топло и през повечето време си почивам.
Папа, чудесно е, че си спокойна. Ние също върнахме трички и сега броя дните до събота (тогава ми е кръвният тест).
Бубулина, стискам палци всичките да се оплодят да се развиват добре. На мен също ми изписаха антибиотик, който док. ми каза да взема за последно сутринта преди трансфера и след това го спряхме.Не мисля, че е притеснително, но за твое успокоение, когато отидеш за трансфера, питай, дали да го спреш.
Роузи,:bighug: Пази се и ти, мила, че не остана... :stroller:

My first, my last, my everything!
*
« Отговор #449 -: Януари 30, 2012, 04:49:32 am »
Успех на всички! Пожелавам ви положителни тестове и успешна бременност след това!
« Отговор #450 -: Януари 30, 2012, 07:08:35 am »
Благодаря ти Цуги!  :flower: Както се казва "В твоята уста, Божиите уши"!
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #451 -: Януари 30, 2012, 09:41:53 am »
На "Цуги" ще и купуваме риза май, май... :lol: Цигу, благодаря за подкрепата ти!  :bighug: :bighug: :bighug:
Току що ми звъннаха от клиниката. 3 от 4-те са се оплодили и се развивали "много добре", 4-я бил под въпрос...Док е доволна, вика ме в сряда, в 12ч за трансфер. Чудно ми е само, щом се развиват добре, защо не изчакахме стадий бластоцист...нали уж е предпочитан и с по-висока успеваемост? Само финансови причини ли карат клиниките да избързват или има други критерии за определяне на трансфера? Четох някъде, че де факто, лабораторните условия са по-близки до условията за развитие на ембрионите /противно на мнението, че това е майчината утроба/..но явно у нас, все още не се практикува навсякъде. Пункцията за нулев ден ли се смята?

*
« Отговор #452 -: Януари 30, 2012, 10:24:36 am »
Току що ми звъннаха от клиниката. 3 от 4-те са се оплодили и се развивали "много добре", 4-я бил под въпрос...Док е доволна, вика ме в сряда, в 12ч за трансфер. Чудно ми е само, щом се развиват добре, защо не изчакахме стадий бластоцист...нали уж е предпочитан и с по-висока успеваемост? Само финансови причини ли карат клиниките да избързват или има други критерии за определяне на трансфера? Четох някъде, че де факто, лабораторните условия са по-близки до условията за развитие на ембрионите /противно на мнението, че това е майчината утроба/..но явно у нас, все още не се практикува навсякъде. Пункцията за нулев ден ли се смята?
Бубулина,защо толкова се тревожиш че трансфера ще е на 3ти ден ?До 5ти ден се изчаква тогава когато има достатъчно на брой ембриони и изчакването се прави за да се подберат евентуално най добрите-тоест ако имаш 10 ембриончета и ще ти се връщат 2 или 3 ,от тези 10 се избират най добрите,но ако имаш само 3 както е в твоя случай и ще ти се върнат и 3-те тогава няма никакъв смисъл да се рискува с чакане,знам че на 3-ти ден  в лабораторните условия се сменя средата в която са ембриончетата и има голяма вероятност някои да не преживеят така в тази среда както ако се върнат в матката..Има много случай на върнати мижави ембриончета на 2-ри ден и превърнали се хубави бебоци,и също така на прекрасни бластоцити който не са довели до бременност.....така че спокойствие ,силна храна и позитивни мисли се искат сега от теб а не тревоги кое защо и как :lol:
Успех на всички момичета! :crossfingers:
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
« Отговор #453 -: Януари 30, 2012, 11:40:41 am »
Бубулина, Mikona е абсолютно права! Аз самата познавам момиче, на което върнаха ембриончета на трети ден и е с положителен тест, и друго момиче, на което върнаха бластоцисти, но нямаше късмет. Така че - спокойствие и само спокойствие  :bighug:
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #454 -: Януари 30, 2012, 12:06:57 pm »
...и силна храна  :) Ще съм спокойна, какво да правя...Благодаря ви за успокоението, момичета!

« Отговор #455 -: Януари 30, 2012, 12:59:43 pm »
И при двете ми процедури се движим около тази бройка (3-4) и сме обсъждали с док.на кой ден ще ги връщаме.Първия път бяха 3 (от които две се развиваха по-добре). Тогава изобщо нямаше съмнение, че тр. да се върнат на 3-ти ден.Сега, при втория опит имахме 4 и тя самата се колебаеше, но според нея си беше риск с 4 да чакаме до 5-ти ден, защото не се знае колко (и дали) ще останат до фаза бластоцист.Според нея бяха малко за селекция. Не мисля, че причините да не се изчаква са финансови. По-скоро определяща е вероятността да останат достатъчно читави ембриончета до 5-тия ден.
Аз се опитвам да не мисля много и да живея на принципа "бременна до доказване на противното", но...с наближаването на събота ми е все по-трудно...
Да си пожелаем успех и да се въоръжим с търпение.Каквото сме могли, сме направили. Остава само да се грижим за себе си и да чакаме.

My first, my last, my everything!
*
« Отговор #456 -: Януари 30, 2012, 15:29:18 pm »
Благодаря ви за пожеланията, момичета, и ви ги връщам.  :)

*
« Отговор #457 -: Януари 30, 2012, 17:12:29 pm »
Записвам се и аз с първи опит за братче на сина ми. Засега съм само на декапептил. От сряда почвам да си слагам и пурегон.

Деси, нали знаеш, че който стане модератор забременява  :lol: Убедена съм, че Кай ще си има братче или сестриче, а защо не и двете  :D

Успех на всички!
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #458 -: Януари 30, 2012, 17:18:09 pm »

Деси, нали знаеш, че който стане модератор забременява  :lol: Убедена съм, че Кай ще си има братче или сестриче, а защо не и двете  :D

Успех на всички!
Пу да стана модератор!!! :lol:

*
« Отговор #459 -: Януари 30, 2012, 17:33:08 pm »
Здравейте дами! Наминавам да ви видя и  :crossfingers: на всички за успешни процедури и да ни зарадвате с много  :bfp: За сега около мен няма новини. Може би следващият месец ще планираме ЗЕТ, но да видим какво ще се разберем с док. следващата седмица.