0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #440 -: Март 27, 2012, 15:13:18 pm »
Мила ТУЦИ .. трябва да вярваш.. дори и само една да е, важното е че я има, и шанс също има. Пожелавам ти от сърце това да е твоя борец. Ако се замислиш в нормалните случаи жените произвеждат по една яйцеклетка и забременяват, така чеее шанс ИМА!
Ще стискаме палци, ти сега си почивай и мисли позитивно! Важното е че човека до теб те подкрепя безрезервно.. много ни ядосват тези мъже понякога ама като се сетя как моя трепери над мене и как рева като малко дете когато разбра че съм бременна преди 2 години.. а няма да ви казвам какво се случи когато гушна дъщеря ни за първи път когато се роди :D
Когато човек се бори за мечтата си рано или късно я постига, а ти си толкова усмихнат и позитивен човек, никога няма да забравя как се запознахме.
В добри ръце си, доктора и хората с него преживяват всичко заедно с всяка една от нас. Убедена съм, че ще направят всичко по силите си и ще си я отглеждат тази една оплодена яйцеклетка като съкровище докато ти я върнат след 2-3 дена и ще се молят с тебе нещата да се получат!
« Отговор #441 -: Март 27, 2012, 15:36:28 pm »
Руми, Мариета, Титката, Рачо, Ели, щастлива съм, че ви познавам, макар и само виртуално!  Просълзихте ме с вашата доброта и подкрепа. Не срещам това разбиране нито сред колеги, нито сред приятели, но ето, че си имам вас  :grouphug:
Винаги има път, все някога ще бъдем трима вкъщи  :) Пожелавам ви го и на вас, скъпи момичета!
*
« Отговор #442 -: Март 27, 2012, 15:50:42 pm »
Туци, знаем се още от темата за инсеминации миличка и се присъединявам към пожеланията на момичетата и Рачо :) С теб сме и се надяваме заедно с теб !Успех!

« Отговор #443 -: Март 27, 2012, 16:01:47 pm »
Благодаря ти, Джоли  :bighug:
« Последна редакция: Март 27, 2012, 17:58:24 pm от Туци »
*
« Отговор #444 -: Март 27, 2012, 19:19:41 pm »
Туци, наистина една яйцеклетка е достатъчна за едно прекрасно бебенце! Не спирай да вярваш!   :bighug:   :goodluck:
*
« Отговор #445 -: Март 27, 2012, 19:50:39 pm »
Туци, :bighug:, разбира се, че скоро ще бъдете трима вкъщи. Не зачерквай опита, дано от тази яйцеклетка се получи вашето бебенце!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #446 -: Март 27, 2012, 20:03:04 pm »
Туци истината е че и от една яйцеклетка стават здрави бебета. не се предавай и не се отчавай, а мисли позитивно и нещата ще се наредят. вярвам в екипа на д-р Владимиров и те ще направят невъзможното. силно вярвам в твоето бебе, което те чака в скоро време. прегръщам те, защото след тъмното идва светлото.
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #447 -: Март 27, 2012, 20:10:57 pm »
Теди, corny, слонче, благодаря ви за милите думи  :flower:
« Отговор #448 -: Март 27, 2012, 23:08:56 pm »
Туци, много съжалявам и силно те прегръщам  :bighug: Ели много хубаво го е казала, че в реалния живот всичко става от една яйцеклетка - продължавай да вярваш и не губи надежда!  :crossfingers: няма да ги пускам следващите дни и ще си мисля за Вас
*
« Отговор #449 -: Март 28, 2012, 00:02:33 am »
Туци, дано това е твоето късметлийче!

« Отговор #450 -: Март 28, 2012, 09:54:54 am »
Благодаря ви, момичета, но току-що ембриолозите ми казаха, че не се е оплодила.
Утре имам среща и с д-р Владимиров, след което ще си дам голяма почивка и ще мисля какво ще предприемем от тук нататък.
Благодаря, че бяхте до мен  :bighug:
*
« Отговор #451 -: Март 28, 2012, 10:07:53 am »
 :bighug:  Туци, толкова е тъжно, но сигурно ще измислите решение и след почивката с нови сили. Борбата продължава до щастлив ревящ завършек, нали?

La vita è bella
*
« Отговор #452 -: Март 28, 2012, 10:17:39 am »
Съжалявам миличка .. :?

*
« Отговор #453 -: Март 28, 2012, 10:51:58 am »
Мила Туци, никой не може да отнеме разочарованието и болката ти... но знай че надежда винаги трябва да има. Починете си, идва лято и хубави месеци за развлечение. Знам, че сега не можеш да го приемеш, но времето лекува, знам го от опит и то какъв...
Не срещам това разбиране нито сред колеги, нито сред приятели, но ето, че си имам вас  :grouphug:
Ние сме тук, за да се подкрепяме и помагаме, поне това го можем, дори и от разстояние :)))
Не се предавай, бъди здрава и разумна!!!
 :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #454 -: Март 28, 2012, 11:04:37 am »
А с Мира какво ли стана?  :ask:

Здравейте! Ето ме и мен!
Туци много много прегръдки и целувки от мен!Ще стане - сигурна съм!!!

Благодаря на всички ви за стиснатите палци!Имам огромна молба - да не ги пускате следващите 8 месеца!!!
Резултатът ми от понеделник (моето Благовещение) е 503,6 , а от днес - 1173 !!!
Много много съм щастлива , но знам че това не е всичко- пътят е много дълъг и е пред мен до щастливият финал.Дано този път всичко завърши с  :bori_015:
« Отговор #455 -: Март 28, 2012, 11:20:11 am »
ТУЦИ бъди силна и не се отчайвай,рано или късно ще стане,аз съм на мнение,че щом сме се хванали на хорото ще го играем до край,и 2,3,4 опит да има рано или късно и ние ще сме в отбора на мамите,така че се усмихни и това е.. :bighug:
miraxi едно голямо честито,време беше някой да разцепи каръка,стискам ти палци всичко да е ок с теб и малкото ангелче(ангелчета)лека бременост ти желая :bighug:
« Отговор #456 -: Март 28, 2012, 11:22:05 am »
момичета исках да ви попитам след неуспешен опит ми дойде цикъла на време,ама сега трябваше да ми дойде 2 цикъл след процедурата и ми закъснява 3дни,а нямам никакви признаци да ми дойде,дали е нормално???
*
« Отговор #457 -: Март 28, 2012, 11:32:14 am »
Мариета, мисля, че е нормално. И при мен беше така.

Благодаря на всички ви за стиснатите палци!Имам огромна молба - да не ги пускате следващите 8 месеца!!!
Резултатът ми от понеделник (моето Благовещение) е 503,6 , а от днес - 1173 !!!
Много много съм щастлива , но знам че това не е всичко- пътят е много дълъг и е пред мен до щастливият финал. Дано този път всичко завърши с  :bori_015:

Мира, страхотно! :cheerleader: Честито! Няма да пускаме палците. Лека бременност! 
*
« Отговор #458 -: Март 28, 2012, 11:38:36 am »
miraxi каква хубава новина :)
Много много съм щастлива , но знам че това не е всичко- пътят е много дълъг и е пред мен до щастливият финал.Дано този път всичко завърши с  :bori_015:
Стискаме палци за малки ревленца  :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #459 -: Март 28, 2012, 12:14:41 pm »
Туци, съжалявам :balk_134: Точно мислех да те успокоя, че имам една приятелка, която с една яйцеклетка е бременна, но уви. Силно вярвам, че ще се получи, просто при някои по-бавно. Прегръдки и горе главата!

Мира, честито за Благата вест, лека бременност и пожелаваме  :goodluck: