0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #460 -: Март 28, 2012, 12:24:28 pm »
Туци, съжалявам! Много е тъжно... Почини си и после - с нови сили. Не губи вяра!   :bighug: 
*
« Отговор #461 -: Март 28, 2012, 14:54:52 pm »
туци,много съжалявам ,момиче!  :(До последно се надявах ,че ще се развият добре нещата с яйцеклетката.Жалко.починете си сега.Следващия опит ще се получи.Вярвай в това!
Мира,най-посвле една добра новина и при това е твоя! :)Ами лека ти пожелавам и останалите 8 месеца! Няма мърдане! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #462 -: Март 28, 2012, 16:28:14 pm »
Туци, много съжалявам! :bighug:

Мира, честито! Много се радвам, че най-накрая има положителен резултат в темата, а още повече като е твоя! Дано провлечеш крак и нещата се обърнат в тази посока! Честито още веднъж и леки 8 месеца!
*
« Отговор #463 -: Март 29, 2012, 08:41:41 am »
Момичета, разбрах, че д-р Димитрова вече не е в клиниката. Някой знае ли кой ще бъде на мястото й?
« Отговор #464 -: Март 29, 2012, 12:24:55 pm »
Теди, най-добре попитай в клиниката.

miraxi, покрай моите драми пропуснах да се включа в благопожеланията на момичетата  :) Стискам палци този път всичко да мине както си му е редът, спокойна и лека бременност!  :goodluck:
Ръсни малко прашец, та да се овъргаляме и ние  :wink:
« Последна редакция: Март 29, 2012, 12:35:01 pm от Туци »
« Отговор #465 -: Март 29, 2012, 13:23:21 pm »
Засега още не смея да ръся прашец.Нека мине прегледа другата седмица и тогава  :lol:
« Последна редакция: Март 29, 2012, 13:25:14 pm от miraxi »
« Отговор #466 -: Март 29, 2012, 14:33:02 pm »
Когато му дойде времето, тогава  :wink:
*
« Отговор #467 -: Март 29, 2012, 19:48:02 pm »
Hello, момичета и Рачо!
На мен пак ми дойде преди датата за тест, очаквах го.. Приключихме със ЗЕТ и сега ще бистря нови стратегии за действие :)
Туци, много съжалявам за вашия неуспех, дано успеете да откриете причините и следващия път да стане.
miraxi, страшно се радвам за теб!
*
« Отговор #468 -: Март 29, 2012, 21:23:47 pm »
corny, нова стратегия, нов късмет - следвашият път ще стане  :hug2:

miraxi, тихичко честито и няма да пускам палчетата още 8 месеца до щастливия финал :crossfingers:

La vita è bella
*
« Отговор #469 -: Март 31, 2012, 18:45:39 pm »
Теди,и аз ходя в клиниката на Владимиров при Димитрова.Последно бях при нея на 20.03.Следващият път,когато отидох на 23.03 разбрах,че я няма и ще ме преглежда самият Владимиров.Ходих и на 27.03.Пак той ме гледа.На другият ден само минах да ми сложат прегнила,а на 30.03 отново той, ми направи инсеминация.Изглежда докато и намерят замесник Владимиров ще върши и неговата си и нейната работа.
*
« Отговор #470 -: Април 01, 2012, 10:35:59 am »
Ах, жалко, че д-р Димитрова вече не е в клиниката, чудесно се разбирахме с нея, ще ми липсва :oops:

joly, дано за теб смяната на докторите да обърне и късмета и това да е твоят опит  :goodluck:

La vita è bella
« Отговор #471 -: Април 01, 2012, 10:54:12 am »
Руми, и на мен ще ми липсва. Беше много внимателна и отзивчива.  :flower:
 joly, дано тази инсеминация се увенчае с успех  :crossfingers:
*
« Отговор #472 -: Април 01, 2012, 17:00:39 pm »
joly, благодаря ти за информацията. Успех и от мен - с тази инсеминация да дойде твоето бебче!  :crossfingers:
*
« Отговор #473 -: Април 02, 2012, 10:04:35 am »
Здравейте момичета и ra4o! Известно време не съм влизала във форума/трябваше ми малко почивка/, а то голямо раздвижване тук.
corny, Туци съжалявам милички. В такива моменти думите са излишни, имате силни  :bighug: от мен.
joly :goodluck: :crossfingers:
miraxi тихичко честито.  :crossfingers: това бебче да остане с теб до край и след  :cloud9: да гушнеш най-пухкавото палавниче :babyflips:
 Аз в събота се видях с Владимиров. Както и очаквах, отговорът му за неуспеха беше"Не мога да кажа защо не се получи - хубави ембриони, 100% размразени, има делене, но НЕЗНАМ". Сега остава да чакаме ФОНДА, но ще мине много време.А не искам да безбдействам, затова мислихме, умувахме и решихме да направим генетична консултация. В четвъртък, живот и здраве ще се видим със доц.Савов. Да видим какво ще ни каже той.
*
« Отговор #474 -: Април 02, 2012, 11:12:52 am »
Къде ще ви е консултацията с доц. Савов, в клиниката ли?
« Отговор #475 -: Април 02, 2012, 11:59:52 am »
И аз мисля да попитам д-р Владимиров дали да не пуснем и ние генетични и имунологични изследвания.
Теди, доц. Савов консултира в клиниката, даже в ценоразписа си фигурира като консултация.
« Последна редакция: Април 02, 2012, 12:09:21 pm от Туци »
*
« Отговор #476 -: Април 02, 2012, 12:02:28 pm »
А кои дни?
« Отговор #477 -: Април 02, 2012, 12:06:22 pm »
Това вече и аз не знам. Явно в четвъртък, но дали и в други дни, не знам.
*
« Отговор #478 -: Април 02, 2012, 12:40:39 pm »
Здравейте момичета и Рачо,

За доц. Савов - и нас ни консултира в клиниката в четвъртък следобед с предварително записан час. Между другото, още чакам за резултати от цитогенетичния анализ - повече от месец им отнема за нашите изследвания. Дано да е просто лош шанс, а не практика.

Извинявайте за оф топика, но просто не мога да се стърпя да не споделя с вас - от днес съм с варицела. И представа си нямах, че не съм я карала като малка. За първи път се радвам, че не съм бременна - варицелата може да доведе до сериозни усложнения за плода. Малък съвет от мен - проверете дали сте боледували от варицела. Ако не сте, много внимавайте - в София има епидемия.

Успешна седмица на всички

La vita è bella
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #479 -: Април 02, 2012, 13:37:30 pm »
същото важи и за рубеолата.
варицелата е опасна най-вече в последния триместър на бременността, докато рубеолата убива зародиша в ранния етап или води до сериозни малформации.

срещу рубеола има ваксина и ако нямате имунитет, добре е да се ваксинирате.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!