0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #620 -: Май 25, 2012, 20:44:34 pm »
моята пункция беше в сряда. 18 фоликула, 17 хубави, 15 оплодени. утре съм за трансфер. дано всичко е наред с всички нас. моля се на Бог затова
steisi79 чудесно си се справила, хайде още малко, стискам палци за 2 чертички :)))

Не искам да ме разбирате погрешно, аз също харесвах много д-р Димитрова и ми беше кофти когато не я видях повече, тя беше част от моята предишна история и толкова лично време ми е отделила, толкова ме е успокоявала, разбира се беше добър специалист, не знам по какви показатели още рано рано позна пола на плода...

До голяма степен моето спокойствие в клиниката идваше от това, че именно д-р Владимиров взема всички решения по отношение на лечението. Със сигурност вече е непосилно за сам човек, дано д-р Белчева е на неговото ниво и да печели по същия начин доверието на пациентите му.
Мишле82 пак е така, пак той взима решенията, заради което и аз съм спокойна. Не бих се доверила на другите, някакси когато говорим и ми обясни какво става съм наясно, нали си го знаете, че той не е от излично бъбривите, казва кратко, точно и ясно и те поглежда за реакция :) А ако искам допълнително разяснения никога не е отказвал, ей... разчувствах се.

daniela_855  стискам палци за 2 чертички, ще чакаме хубави новиви :))
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #621 -: Май 26, 2012, 23:24:43 pm »
казва кратко, точно и ясно и те поглежда за реакция :)

:good_post:
Това с поглеждането за реакция е толкова вярно :) Пък аз каквато съм прозрачна, хич не мога да скрия какво мисля...

steisi79, daniela_855, успех момичета  yahoo_17

La vita è bella
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #623 -: Май 31, 2012, 15:45:19 pm »
Здравейте :) При мен процедурата по ЗЕТ наближава кулминационния момент - трансферът ще бъде във вторник. Дано само да се размразят мъничетата ...

La vita è bella
*
« Отговор #624 -: Май 31, 2012, 18:44:52 pm »
Руми, ще се размразят, не се притеснявай. Всичко ще бъде наред.   yahoo_17  Щъркелът вече се е запътил към теб.   stork-boy
« Отговор #625 -: Май 31, 2012, 19:51:32 pm »
Руми, ще се размразят и още как! Нали са твоите борбени юначета  :)  :bighug:
*
« Отговор #626 -: Юни 01, 2012, 19:36:49 pm »
Мерси, момичета  :grouphug2:

La vita è bella
« Отговор #627 -: Юни 02, 2012, 11:02:24 am »
Момичета нека и аз се похваля.На 22.05 правихме ЗЕТ.Вчера на 01.06 кръвен тест 157.2 mlU/ml.Успех от мен на всички. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #628 -: Юни 02, 2012, 11:08:23 am »
Зизана, честита радост мила и леки 9 месеца. пожелавам от сърце на всички положителни тестове и много здрави бебета на финала.  :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #629 -: Юни 02, 2012, 13:43:39 pm »
Зизи,браво! Нямам думи,изключително много се радвам за теб.Леко и безпроблемно бременеене.
И другата година на детско парти.
« Последна редакция: Юни 02, 2012, 13:45:54 pm от joly »
*
« Отговор #630 -: Юни 02, 2012, 19:39:14 pm »
Момичета нека и аз се похваля.На 22.05 правихме ЗЕТ.Вчера на 01.06 кръвен тест 157.2 mlU/ml.Успех от мен на всички.
bravo zizana79, leka bremennost :) A taka da trygne temichkata s + testove :)))
p.s. sorry za bukvite, ne moga da se spravq s kredor-a  :oops:

v ponedelnik jivot i zdrave sme na punkciq.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #631 -: Юни 02, 2012, 19:40:06 pm »
Чудесни новини, Зизана. Лека и успешна бременност до края  :wink:
Дано повлечеш крак, че и мен ме чака ЗЕТ  :D

La vita è bella
« Отговор #632 -: Юни 02, 2012, 19:46:38 pm »
Момичета от сърце ви желая успех.Дано да има само положителни резултати.Вярвайте и всичко ще се нареди.А ето и малко бременен прашец :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: от мен.На 11.06 сме на преглед,моля се само всичко да върви както трябва. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #633 -: Юни 02, 2012, 21:23:49 pm »
честито, zizana!

клиниката е много успешна в работата със замразени ембриони.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #634 -: Юни 03, 2012, 14:56:36 pm »
Честито и от мен Zizana  :D
Това е една много хубава новина. Дано твоят прашец поръси всички ни :D

*
« Отговор #635 -: Юни 04, 2012, 09:45:41 am »
Честито, Зизана! Лека бременност! Поръси щедро прашец, че тук имаме нужда  :)
*
« Отговор #636 -: Юни 04, 2012, 11:43:03 am »
titkata, стискам палци за пункцията днес  :crossfingers:

La vita è bella
« Отговор #637 -: Юни 04, 2012, 11:58:48 am »
Titkata и от мен имаш едни силно стиснати палци. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #638 -: Юни 04, 2012, 12:10:38 pm »
titkata, имаш силно стиснати палци от мен за днес и до края!  :goodluck: :bighug:

*
« Отговор #639 -: Юни 04, 2012, 13:23:46 pm »
Еееее,оставям ви за няколко дена и тук се напълнило с прукрасни новини!!! :lol: :lol:
Титка,твой ред е с добри резултати от пункцията. като се пооправиш-пиши!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]