0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #720 -: Юни 20, 2012, 13:52:44 pm »
С много вълнение и трепет ви пиша приятели, че на 12-ти ден от ЕТ кръвния тест показа 304.8. Обадих се на д-р Владимиров и в края на месеца сме на преглед. Благодаря ви за стиснатите палци и положителните мисли, които ще са ми нужни още месеци :) Дано всичко да е наред и до финала...

:bighug: :pink_dust_1: :green_dust_1:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #721 -: Юни 20, 2012, 14:10:38 pm »
Честито, titkata, много се радвам за теб :) Стискам палци за успешна бременност и чудесен ревлив финал  :babyflips:

Чудесна поредица от положителни тестове заформихме  preggo preggo preggo Има място за още...

La vita è bella
« Отговор #722 -: Юни 20, 2012, 14:14:59 pm »
titkata, чудесна новина! Много се радвам за теб и стискам палци всичко да е наред!
*
« Отговор #723 -: Юни 20, 2012, 14:58:07 pm »
Симфония за моите очи - ЧХГ 304.8 !!!! :D :D :D Честито, Титка!!!Само така и до края!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #724 -: Юни 20, 2012, 18:09:12 pm »
Браво, Титка, страхотен резултат!  :D  Честито и лека бременност!
« Отговор #725 -: Юни 20, 2012, 18:31:32 pm »
Браво titkata това е страхотна новина. Честито!!! :balk_46: :balk_47: :balk_46:
От тук на сетне само щастливи преживявания до финала  :balk_118:
« Отговор #726 -: Юни 20, 2012, 21:01:24 pm »
Титката, много се радвам за теб! Страхотни новини! Направо се вдъхновявам и аз да се пробвам, че да не изпусна серията :lol: Теди, ти и за мен ще се понапънеш, нали?  :wink: Страхотна поредица от добри новини, няма начин човек да не се обнадежди просто! Браво, момичета!  :youwoman:
« Последна редакция: Юни 20, 2012, 21:48:00 pm от Туци »
« Отговор #727 -: Юни 21, 2012, 07:10:01 am »
Честито Титката :D Пожелавам ти една много лека бременност и един сладък и пухкав финал на края :D

Момичета имам едно питане. До два месеца ми предстои първи опит инвитро при д-р Владимиров. Въпросът ми в месеца, в който ще бъде процедурата има ли продължително отсъствие? Налага ли се няколко дни да бъда в София например или се налагат пътувания във връзка с всеки отделен преглед и т.н.? Предварително ви благодаря :)

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #728 -: Юни 21, 2012, 14:06:43 pm »
Момичета имам едно питане. До два месеца ми предстои първи опит инвитро при д-р Владимиров. Въпросът ми в месеца, в който ще бъде процедурата има ли продължително отсъствие? Налага ли се няколко дни да бъда в София например или се налагат пътувания във връзка с всеки отделен преглед и т.н.? Предварително ви благодаря :)

по време на процедурата имаш прегледи средно през 2 дни. прецени си. а и разговаряй с доктора и обсъди с него това.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #729 -: Юни 21, 2012, 22:26:51 pm »
Титка,честито и лека бременност  :D :D :D
« Отговор #730 -: Юни 22, 2012, 09:23:32 am »
С много вълнение и трепет ви пиша приятели, че на 12-ти ден от ЕТ кръвния тест показа 304.8.
Титката, много се радвам за теб!  :D Стискам палци всичко да е наред до края!
« Отговор #731 -: Юни 22, 2012, 09:54:06 am »
Честито и на Титката :balk_46:. Ще стискам палци за успешен,здрав и сладък финал  :bori_011:. Страхотни сте момичета.Продължавайте все така с положителните резултати  :youwoman:
*
« Отговор #732 -: Юни 22, 2012, 13:56:44 pm »
Благодаря приятели, толкова много се радвам че ви има :)))

zuzenceto както ти е казала jam прегледите са през 2-3 дни, зависи от резултатите от изследванията. Ако си наблизо, мисля че не е проблем да си пътуваш, но по-добре да го обсъдите с доктора.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
*
« Отговор #733 -: Юни 22, 2012, 14:18:19 pm »
Здравейте момичета и Рачо,

Ние с щастливия бъдещ татко днес видяхме едно плодно сакче. Пожелавам на всички това чудесно чувство! Не се сдържам вече и си слагам лентичка :) И ви поръсвам с бременен прашец  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Благодаря на всички за споделената информация и подкрепата. Много ми помогна по пътя към заветната бременност. Страхотни сте  :bighug:

La vita è bella
*
« Отговор #734 -: Юни 22, 2012, 14:35:37 pm »
rumyanau чудесна новина :))) все така до финала :)) :grouphug:
*
« Отговор #735 -: Юни 22, 2012, 15:06:57 pm »
Ние с щастливия бъдещ татко днес видяхме едно плодно сакче.

Ееееееех, толкова хубаво звучи! Благодаря за прашеца, натъркалвам се в него веднага, макар и само виртуално.  :D

А на теб само положителни емоции до прекрасната среща с бебчо!  :cloud9:
« Отговор #736 -: Юни 23, 2012, 12:29:24 pm »
Руми, честито сакче! Чакаме и по-нататък само добри новини от теб  :D  Теди, и аз ще се овъргалям в прашеца, пък дано и на нашата уличка скоро изгрее слънчице  :crossfingers:
« Отговор #737 -: Юни 23, 2012, 14:38:21 pm »
Джам, Титката, благодаря ви. Определено ще го обсъдя и с доктора, и тогава ще видя как ще го направя.

*
« Отговор #738 -: Юни 23, 2012, 16:07:49 pm »
Tеди, и аз ще се овъргалям в прашеца, пък дано и на нашата уличка скоро изгрее слънчице  :crossfingers:

Давай, сега ни е паднало!  :lol:
« Отговор #739 -: Юни 23, 2012, 21:24:25 pm »
Здравейте момичета и Рачо,

Ние с щастливия бъдещ татко днес видяхме едно плодно сакче. Пожелавам на всички това чудесно чувство! Не се сдържам вече и си слагам лентичка :) И ви поръсвам с бременен прашец  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Благодаря на всички за споделената информация и подкрепата. Много ми помогна по пътя към заветната бременност. Страхотни сте  :bighug:

Честито още веднъж и от мен.  :cheerleader: ще постоя и аз под прашеца, пък дано тази година и при нас да има добри новини.  :goodluck: :goodluck: :goodluck: