0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #740 -: Юни 30, 2012, 19:55:06 pm »
Момичета, видяхте ли снимките от детското парти в клиниката? Ако не сте, ето го и линка http://ivf.bg/index.php/bg/news/12-novini/174-snimki-ot-detskoto-parti
Всички дечица са страшно сладки и красиви - същински ангелчета! Като гледах снимките, се чудех какво ли са изпитали д-р Владимиров и д-р Тачева в този момент. Гледат децата с толкова любов и нежност! Честно казано, никога не съм виждала д-р Владимиров толкова усмихнат  :D Страхотен е! Така си го представям и като ние с нашето детенце отидем на партито, само че на снимките аз ще съм разревана и ще изглеждам ужасно  :lol:
*
« Отговор #741 -: Юли 02, 2012, 10:41:16 am »
Чудесни са и дечицата, и щастливите пациенти, и всички от персонала на клиниката :)
Д-р Владимиров го видях пак така усмихнат след като в клиниката дойде едно бебче за снимка с него - ето това е щастието от добре свършената работа :)
Туци, сълзите от щастие само ще те разхубавят :) 

La vita è bella
« Отговор #742 -: Юли 03, 2012, 10:42:25 am »
Здравейте :D
Надявам се приемате нови попълнения в темата :hello:
Пациентка съм на д-р Владимиров от година и половина. За това време направихме 4 неуспешни инсеминации и септември ни предстои първото ИКСИ. Първоначално диагнозата беше неизяснен стерилитет, но вече е изчерпващ се ЯР :? Затова и аз прецених, че искам да пробваме първо на ЕЦ, понеже съм чела, че силните стимулации прецакват допълнително качеството на яйцеклетките при жени с този проблем. Док ми обясни, че и за инвитро не ставаме, но не схванах точно връзката между качеството на яйцеклетките ми и метода на оплождане. Ако някой от вас знае, моля да драсне два реда да се просветя още малко :) И още нещо, ако някоя от вас е правила скоро инвитро или ИКСИ на ЕЦ, моля да ми каже приблизително колко струва. Док ми обясни, че той не практикува изцяло ЕЦ и че пак ще има Гонадотропини и Цитротайд. И аз смятах , смятах и го докарах до около 3хил лв, но се притеснявам дали ще стигнат.
*
« Отговор #743 -: Юли 03, 2012, 10:49:39 am »
Здравейте,
Търсих, търсих тема в която да си задам въпроса и реших, че тази е най-подходящата. Каква е процедурата в клиниката на д-р Владимиров за подготовка за документи за фонда? Какви изследвания (на каква стойност) се правят за да се кандидатства. При нас проблемът е, че аз съм с две отстранени тръби т.е. нямаме мъжки фактор. Моля да ме извините ако има по-подходяща тема и да ме насочите към нея! Благодаря! Успех на всички в процедура! :D
« Отговор #744 -: Юли 03, 2012, 12:04:30 pm »
Здравейте,
Търсих, търсих тема в която да си задам въпроса и реших, че тази е най-подходящата. Каква е процедурата в клиниката на д-р Владимиров за подготовка за документи за фонда? Какви изследвания (на каква стойност) се правят за да се кандидатства. При нас проблемът е, че аз съм с две отстранени тръби т.е. нямаме мъжки фактор. Моля да ме извините ако има по-подходяща тема и да ме насочите към нея! Благодаря! Успех на всички в процедура! :D

Здравей,Miriam
Ще ти споделя моят опит:Миналата година,когато реших да кандидатствам във фонда отидох в клиниката на Владимиров и попитах на регистратурата каква е процедурата.От там ми казаха,че първо трябва да ме види доктора и ми записаха час.На деня отидих,доктора ме прегледа и се запозна с моята история.Това е 70 лева.След това ми каза да отида на 2-4 ден от МЦ при доктор Димиртова за преглед и взимане на кръв за изследване на хормони.Димиртова ме прегледа,пуснах хормоните,които бяха 9 на брой и ми взеха 256 лв.На базата на тези изследвания ти пишат епикриза и със нея отиваш във фонда.Още така в сайта на фонда има едни бланки,които се попълват от теб и пратньора ти,както и документи удостоверяващи члена по който кандидатставаш(в моя случай-мъжки фактор-две спермогарми от две разлизни клиники и становище от андролог),в тоя случай предполагам е епикриза от операцията за премахването на тръбите.
Дано съм била полезна.
Поздарви!
*
« Отговор #745 -: Юли 03, 2012, 12:06:48 pm »
Добре дошли, момичета  :welcome: За съжаление не мога да помогна с цените.

Но се надявам да помогна на всички с малко добро настроение и пожелания за щастие като моето - днес видяхме сърчицето как бие :heartbeat: :)

La vita è bella
« Отговор #746 -: Юли 03, 2012, 12:25:11 pm »
Чудесна новина Руми.
*
« Отговор #747 -: Юли 03, 2012, 16:17:25 pm »
Охооо,чудесна новина,Румянскииии! :D :D Тупка,а??? Няма спиране вече! :)Честито!

Xator,тук има много момичета с опит на ЕЦ,така че скоро ще получиш изчерпателен отговор."Добре дошла в клуба" и да не се застояваш много,много  :lol:Успех!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #748 -: Юли 03, 2012, 16:29:12 pm »
Ех, Руми, чудесно е!  :heartbeat:  В коремчето ти има сладко, пухкавичко бебенце...
Направо се размечтах  :oops:
« Отговор #749 -: Юли 03, 2012, 16:49:55 pm »
Руми, честито и от мен!  :cuddle: Много се радвам  :D
« Отговор #750 -: Юли 03, 2012, 18:41:46 pm »
Браво Руми  :dance2:  :cuddle: Чудесни новини ни носиш, продължавай все така  :wink:
« Отговор #751 -: Юли 04, 2012, 09:11:08 am »
 Здравейте на всички :)
пациентка съм на д-р Владимиров от скоро..при първото ми посещение бях адски притеснена, откри ми киста човека и ми предпписа Марвелон да пия 21 дни. До сега бях останала с впечатление, че ми каза да отида на 3 ден от МЦ, да обаче вече се замислям дали не ми еказал 3 ден след МЦ :(
 глупав ми е въпроса, за което се извинявам, но ако има някой, който да ми помогне ще съм благодарна :)
« Отговор #752 -: Юли 04, 2012, 09:15:30 am »
Здравей, мила! Аз имам богат опит с кистите, така че без съмнение мога да те уверя, че ти е казал 3-и ден от МЦ. Не ти е глупав въпросът, и аз по сто пъти съм се чудила кой ден точно ми е казал, дали изобщо ми е казал и т.н.  :lol: Късмет по-нататък и дано нямаш повече подобни проблеми.  yahoo_33
*
« Отговор #753 -: Юли 04, 2012, 09:21:07 am »
mila du6i4ka, и аз мисля, че трябва да е казал трети ден от МЦ. Пожелавам ти тогава да няма вече никакви кисти  :goodluck:
« Последна редакция: Юли 04, 2012, 09:27:25 am от Tedi B. »
« Отговор #754 -: Юли 04, 2012, 10:25:57 am »
Много ви благодаря момичета :)Пожелавам ви късмет на всички от цялото си сърце!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #755 -: Юли 10, 2012, 11:42:42 am »
http://www.facebook.com/pages/In-vitro-Sofia/105369042887122
официално инфо за летните отпуски
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #756 -: Юли 10, 2012, 12:21:49 pm »
Здравейте на всички.  :D В събота започнахме стимулацията за второ ИКСИ. Днес бях на преглед и пуснах хормони. Да видим какво ще реши докторът за по-нататък  :D

Усмихнат ден!  :balk_109:

П.П. Надявам се докторът да не е излязъл в отпуск за положителния ми тест  :lol:
*
« Отговор #757 -: Юли 10, 2012, 16:42:54 pm »
Успех,Теди :goodluck:
За положителни тестове докторът винаги е на линия :D

La vita è bella
« Отговор #758 -: Юли 10, 2012, 21:25:12 pm »
Теди, и ние няма да излизаме в отпуск, за да видим положителния ти тест!  :D :wink:
« Отговор #759 -: Юли 11, 2012, 00:33:38 am »
Теди, имаш стиснати палци и от мен за успешна процедура!  :crossfingers: Дано и Вашия резултат бъде като след нашето второ ИКСИ  :bori_015:, а защо не и по-добър  :bori_016: :bori_016:!