и както виждаш няма проблем нито с едно от трите, нали? даже им се услажда на гадинките, моята девойка си умира за палачинки и пържени филии. пък и по този начин даваш мъничко от тези неща, но най-важното е, че са ужасно горди и забавни, нали?
Да, супер е. Много се изкефих. Тя не беше горда, по-скоро си гледаше все едно е яла гофрети цял живот. По принцип мен ми е ясно, че няма проблем със захранването с повече неща. Казват да се захранва с по едно, че ако направи алергия по-лесно за знаеш от какво е, а не за друго. Аз и без това не смятам вече едно по едно да захранвам и без това е захранена с основните храни. Ако има алергия, тогава ще разбивам на части да търся от какво е.
nikolina-pikolina , домашна е, аз я правих тази сутрин. Затова знам точно какво има - яйце, брашно, мляко, бакпулвер, олио и мъничко захар ( аз съм я намалила до минимума и на 4 гофрети има към половин лъжъца, но може съвсем да я махна следващият път). Гофрети правя поне 2 пъти в седмицата, понеже много обичам, а и Ивана си ги хапва с голям кеф. По повод праха - яйчният прах е изсушено яйце. Махната му е водата, за да има трайност ( като храната за космонавтите), но протеините, които евентуално може да причинят алергия, са си там, така че за алергиите няма значение дали е прах или яйце. По принцип така е с всички такива изсушени храни - сухото мляко е така също.
м-и, аз го дадох, защото е едно яйце в 4 гофрети, а тя е изяла към 1/8 гофрета,т.е. все едно съм я захранила с ... 1/32 яйце
т.е. по-малко от лъжичка. Колко толквао яйця е имало в парчето баничка, коеот си шяла да дадеш, Сигурно не много. Ивана направи реакция от жълтък, но храни с жълтък си яде без проблем, само като е чист, тогава и идва в много.