Д-р Бърди,
виждам, че не пишете активно последните дни, но ако е възможно ще помоля за коментар.
Мира преди 2 седмици имаше еднократно рядко изхождане със слуз. Това след ядене на 2-3 л. кисело зеле и десетина домашни сладки. Пуснахме кръвни изследвания на следващия ден, за които Ви бях помолила за коментар...
Това беше преди 2 седмици. След това започнахме да ограничаваме зеле, шоколад, боб, леща, мляко. /Тук не знам дали съм реагирала адекватно?!/
В неделя сутринта /7 ч./ ака нормално, а следващото изхождане беше вторник вечерта - твърди топченца, едното беше обвито със слуз, а на друго видях малка капчица кръв, светла.
И друг път съм забелязвала, че ако пропусне изхождане един ден, на следващия аз задължително я карам да ака /сяда на гърнето, седи повече докато се изходи/, но акото е по-твърдо и в повечето случаи на топчета.
Звъннах веднага на педиатърката ни, която я следи от НГ насам и тя каза, че няма нужда да пускам МБ на акото. Това сме щели да го направим ако се повтори, потрети... Било от запичането. Препоръча няколко дни да даваме Фрутилакс. Предния път като имаше кръв и слуз /тогава обаче беше с разтройство, което Вие помогнахте да преборим/ пускахме МБ и беше чиста. Тук, обаче в Козлодуй не изследваха за всичко.
Аз вече се виждам в чудо. На няколко пъти от Август насам редки изхождания, после пък се случва да ака през ден твърдо, а снощи и тази капчица кръв като видях, отново се притесних. На какво може да се дължи това? Какво да предприемем?
Моля за помощ и съвети!
Поздрави,
Павлина