Беба също спи при мрн през нощта,така ми е най удобно.Поспивам,Ели по около час и половина между кърменията.Жаки е най неспокойна между 8 и 10 вечерта,през нощта спи поне засега.Аз явно посвикнах на безсънието и не съм като ударен самолет:)Пусто като не мога да мигна през деня,лягам мъча се ама не мога.Сега кърмя само от едната гърда и така ми е по добре,преди тъкмо засукваше хубаво и трябваше да я местя.Вече спокойно мога да кажа,че този път се справих добре с започването на кърменето,само няколко дни имах тежест и препълване на гърдите,много бързо се регулира всичко.Така и не съм ползвала помпата за кърма,дано и занапред съм така и да мога да кърмя максимално дълго.Няма по удобен начин за хранене на бебе,аз си кърмя навън хич не ми пука,сядам си на някоя пейка и започваме:)Повечето хора се усмихват доброжелателно на гледката.Не мога да си представя да варя шишета,да бъркам Ам,да охлаждам и т.н. по 8 пъти на денонощие...И като си помисля,че някои жени отказват да кърмят,защото било по лесно по другия начин?! Айде малката ме вика иска си манждата:)Лека нощ ,момичета и благодаря за всичко!