0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #540 -: Март 01, 2012, 08:29:47 am »
Честита Баба Марта!!!Да сте живи и здрави,румени и засмени!!!Нека тя ни донесе щастието,което очакваме с нетърпение!!
*
« Отговор #541 -: Март 01, 2012, 09:40:02 am »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!
« Последна редакция: Март 01, 2012, 09:59:43 am от sole »
« Отговор #542 -: Март 01, 2012, 10:16:16 am »
Много ви моля момичетааааааа ПРЕСТАНЕТЕ!!!! Стига сте пълни ли страниците с излишни интриги! Всеки си казал мнението и до там. Какви са тия постове, ако някои хора не им издържат нервите да не пишат, да се поразходят, да се успокоят и да обмислят добре делата си!!! Всички сме тук за да си помага, а не да се нападаме и да създадем някакви конфликти! Някой ви предизвика и се скри, а вие правите кефа на тези хора и се заяждате!!! СПРЕТЕЕЕЕ
Напълно подкрепям това мнение, немога да разбера за какво толкова спорите. Сигурно, ако бяхте мъже щяхте да си ги извадите и премерите..Откакто тече  спора е много неприятно да се чете тази тема. osi_6.
 П.С.Честита Баба Марта на всички, да сте живи, здрави, усмихнати и позитивни!! :)
*
« Отговор #543 -: Март 01, 2012, 10:29:54 am »
Боги, обещах да пиша след срещата с док. Няма отговор защо не се е получило, но пък ме изненада с предложение да почнем от утре опит с лека стимулация - с аримидекс и меногон. Аз се съгласих веднага, все пак е още една възможност да сбъдна мечтата си. Това предполагам е близо до ин витрото на ЕЦ, до сега не съм правила, така че не знам. Някой пил ли този Аримидекс и изобщо бил ли е на подобна схема? Стискайт ми палци и този месец :) Моята надежда бързо се възроди отново :)
Радвам се, че се чувстваш обнадеждена - така и трябва. При мен мен не са прилагали тази схема, а за аримидекс си признавам, че въобще не съм чувала. Дано се включи някое момиче, което да хвърли повече светлина.
И дано този път схемата проработи! :lol:

Честита баба Марта и от мен!
Много здраве и късмет на всички!
*
« Отговор #544 -: Март 01, 2012, 10:47:03 am »
от моите "фаворитес" това съм запаметила за аримидекс
Някой слънчев ден ще си изтрия всички "фаворитес" и ще си чета за "докита" и "фоликули" за разтуха - ще дойде ден :)

Честита баба Марта на всички!
« Последна редакция: Март 01, 2012, 10:51:28 am от Тара »
« Отговор #545 -: Март 01, 2012, 11:33:41 am »
 :good_post:
Честита Баба Марта, момичета! Хайде, моля по-спокойно и по-усмихнато! И не се поддавайте на провокации!
*
« Отговор #546 -: Март 01, 2012, 11:44:06 am »
Честита баба марта, весела и усмихната!!!
Имам един въпрос към някой, който скоро е бил по дълъг протокол, след блокажа, като ви извикат за старт на същинската стимулация, какво време се губи в този ден в клиниката - УЗД сутринта ли е, и след това поставянето на инжекцията също само там ли може да стане, както и в следващите няколко дни не се ходи на преглед нали, т.е. може ли да си вземе лекарствата и сам да си ги поставяш първите дни до следващия преглед, т.е. дали може да отидеш сутринта на преглед и след това направо след няколко дни на следващия преглед. Те станаха няколко въпроса, но мерси предварително :)
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #547 -: Март 01, 2012, 11:53:06 am »
Честита Баба Марта,момичета!Много здраве и късмет на всички!
Моята пункция мина,казаха че Я е добра,утре чакам обаждане дали се е оплодила и кога ще е трансфера.
Дали след трансфера е удачно да се пътува?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #548 -: Март 01, 2012, 11:59:50 am »
Честита баба марта, весела и усмихната!!!
Имам един въпрос към някой, който скоро е бил по дълъг протокол, след блокажа, като ви извикат за старт на същинската стимулация, какво време се губи в този ден в клиниката - УЗД сутринта ли е, и след това поставянето на инжекцията също само там ли може да стане, както и в следващите няколко дни не се ходи на преглед нали, т.е. може ли да си вземе лекарствата и сам да си ги поставяш първите дни до следващия преглед, т.е. дали може да отидеш сутринта на преглед и след това направо след няколко дни на следващия преглед. Те станаха няколко въпроса, но мерси предварително :)
Тити, след първият преглед след започването на стимулацията по дълъг протоколо те викат на 4 ден!Поне при мен беше така!Прибрах се взех си лекарствата и си ги слагах само и после с багажа на 4 ден в София!
*
« Отговор #549 -: Март 01, 2012, 12:01:50 pm »
Благодаря ти, Ани, точно това ми беше идеята - дали може да се пътува :)
*
« Отговор #550 -: Март 01, 2012, 12:04:40 pm »
Моята пункция мина,казаха че Я е добра,утре чакам обаждане дали се е оплодила и кога ще е трансфера.
В другата тема те бях попитала дали ще замразявате или ще правите ЕТ, но виждам че ще е трансфер.
А за пътуването съм чела всякакви отзиви. Пък и зависи колко надалече.
*
« Отговор #551 -: Март 01, 2012, 12:09:47 pm »
Честит първи март на усмихнатите лекари, медицински сестри и другите от клиниката, а най-много на доктор Стаменов. :bighug:
*
« Отговор #552 -: Март 01, 2012, 12:16:44 pm »

Мисля, че няма проблем да се пътува, все пак все още не е започнала имплантацията, плуват си ембриончетата. А някъде бях в статия, че най-рисков е въздушния транспорт за бременни, а най-безопасен автомобилния и ако се пътува по-дълго арзстояние е хубаво да се правят почивки на всеки час, час и половина.
« Отговор #553 -: Март 01, 2012, 12:31:20 pm »

Мисля, че няма проблем да се пътува, все пак все още не е започнала имплантацията, плуват си ембриончетата. А някъде бях в статия, че най-рисков е въздушния транспорт за бременни, а най-безопасен автомобилния и ако се пътува по-дълго арзстояние е хубаво да се правят почивки на всеки час, час и половина.
Честита Баба Марта момичета!!! :)
Това за самолетите вярно ли е?!! Че точно си мислех след трансфер да ползвам самолет за по бързо и удобно?!! 8O
Че с кола е доста далеч!!
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #554 -: Март 01, 2012, 15:16:07 pm »
Честита Баба Марта,момичета!Много здраве и късмет на всички пожелавам!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #555 -: Март 01, 2012, 15:55:46 pm »
Честита баба Марта, момичета :) Да ни донесе много здраве, късмет и дългочаканите бебета :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #556 -: Март 01, 2012, 16:42:29 pm »
И след двата опита на втория ден  с кола до Варна.
Снаха ми на следващия ден с автобус.
Не го мислете толкова.Явно не е от голямо зна4ение.
Виж за самолет друго може да е. :wink:
Току виж някой ембрион изпаднал в безтегловност :lol: и разделил се на две :)))))))

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #557 -: Март 01, 2012, 17:20:36 pm »
Аз пътувах веднага след трансфера. Лекарите в клиниката бяха категорични, че не проблем да се прибера. Изминахме 330 км, при това без нито една почивка, понеже аз съм заспала в колата и милото не посмя да спре никъде, за да не ме събуди. Ако все пак се притеснявате - питайте пак, но мисля, че ще ви отговорят същото каквото и на мен. Успех на всички!
« Отговор #558 -: Март 01, 2012, 18:54:21 pm »
Честита Баба Марта и от мен!
Днес и аз бях до клиниката и там раздаваха мартенички Щъркелчета на прегледа. Много трогателно беше. Иначе при мен засега всичко е наред - 24 ден след трансфер се видя плодно сакче. След две седмици пак на преглед за сърчице.
Все още ми е свито сърцето и не смея да се зарадвам и това защото се чуствам добре. При предишната ми бременост преди 10 години започнах да повръщам още преди да ми закъснее и така до 14 седмица в болница на системи, а сега се чуствам добре и това колкото и да е странно ме притеснява.
Но хайде по-ведро! Дано наистина щъркела кацне на много комини тази година!
*
« Отговор #559 -: Март 01, 2012, 18:56:01 pm »
Честита Баба Марта и от мен! Желая много здраве, щастие, радост и усмивки на всички бъдещи и настоящи мами! :lol: Загърбете кавгите и се отдайте на хубавото и ведро настоение, което носи Пролетта! И се оглеждайте за щъркелчета, че може да се реята във въздуха и да се чудят на кого е това бебе!?! stork-girl А то да се окаже Вашето, само, че улисани в ежедневието да пропуснете да си го вземете! :babbycarrage: Успехи на всички момичета в процедура!