НК клетките и дискусиите по повод тях винаги са ми били интересни.
Ето
тази тема, на който му се чете има интересни мнения, като 90% от участниците в темата отдавна са родили и са забравили за всички терзания
Основната дискусия е докъм 6-7 стр. и по нататък мненията на Магдалена78, абе, хубава е дискусията и мненията "за" и "против" на всички.
Аз съм фен на мненията на bobbie, чела съм я, че тя се занимава с молекулярна биология, макар че среща несъгласие в повечето със своите мнения за НК клетките
Специално за НК клетките - лично мое си е мнението, не се опитвам да влияя на никой, смятам, че са важни причините, иначе излиза, че се правят вливки за нещо, което трябва да се лекува по принцип. А причините могат да са безброй, най-различни инфекции, автоимунни процеси.
Когато реших да говоря с д-ра и да му кажа, че не желая да им треперя си бях направила списък с изследванията, които да обсъдим като аргументи, защото аз проблем с щитовидна жлеза - нямам, хидросалпингс -нямам, инфекции съм изследвала - нямам. Така получих одобрение, евентуално ако искам при пожителен тест да ги пусна
Те пък при бременност се вдигат и се получава пак "тъмна Индия"
Знам, че четейки ме повечето ще си кажат, че са готови на всичко и аз какво си говоря, но пак казвам - изразих лично мнение, нецелящо да ангажира никой.