0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #900 -: Март 23, 2012, 23:07:30 pm »
Еми така се оказа ,болничен се дава след пункция като само при стимулиран опит е 30дни,на естествен цикъл е 10- 14 дни
« Отговор #901 -: Март 24, 2012, 01:17:52 am »
Сутринта писах, но никой не ми е отговорил, затова отново ще си задам въпроса.
В понеделник имам записан час за снимка, тогава ще ми е 7 ден от МЦ. Понякога ми се случва да имам леко зацапване в дните след М.
В случай, че имам леко зацапване (кървене) ще ми направят ли снимката или ще ме отложат? 

papa2011 на мен ми правиха снимка в понеделник на 19, но нямах зацапване. Бях на чист ден. Предполагам, че ако имаш зацапване може и да те отложат. Сигурно по някакъв начин влияе на снимката или за самия пациен не е добре, не съм наясно. Пожелавам ти успех миличка. Дано всичко да мине добре и да се похвалиш с добър резултат.

« Отговор #902 -: Март 24, 2012, 10:00:09 am »
В понеделник и аз съм в клиниката.Ти за колко часа си!Аз съм на преглед в 11.10 може да се видим и да се запознаем.

Благодаря на всички за отговорите.
Пими, часът ми е в 14.30. Предполагам, че до тогава ти ще си тръгнала. И аз бих се радвала да се запознаем.
« Отговор #903 -: Март 24, 2012, 12:26:05 pm »
Желая успех на всички момичета
Аз май вече не съм бременна, днес си направих тест и ЧГХто беше 55.77 а преди 2 ддни беше 191.00
още не ми е дошло но пък нали вчера малко ми прицапа може тогава да е станала белята
Нали нямам никакъв шанс вече
*

sara68

• 269
« Отговор #904 -: Март 24, 2012, 12:47:09 pm »
Ех mimi4i,разбира се че имаш шанс,но ....може би следващия път мила - дано не съм права,но и така да е горе главата- може битката да е загубена,но не и борбата.
При предишния ми втори опит имах положителен резултат и естествено  се зарадвах на новината ,а доктора ми каза,че още е рано- тогава не разбирах какво има предвид,но на прегледа когато отидох и не видяха нищо при все още ЧХГ 190 (започнах с 49) и ми стана ясно какви са били опасенията на доктора,но....ето ме пак тук и пред  старта на следващия опит.Прегръщам те много и ще ти стискам палци нещата да се получат!!!
« Отговор #905 -: Март 24, 2012, 13:23:08 pm »
Здравейте,момичета отдавна ви чета,но не съм писала незнайно защо.И аз като много от вас съм тръгнала по-дългия път на инвитро.Пациентка съм на д-р Стаменов и след консултация с него почнах инвитро на естествен цикъл,на 05.03 пункция после щастливото обаждане,че има страхотен ембрион и естественно ембрио трансфер на 07.03.От тогава до 23.03 все се стараех да не мисля да съм положително настроена,но ето,че си направих уринарен тест кито показа огромен минус.Естествено хукнах към първата лаборатория за кръвен,но до сега няма резултат и вече просто не издържам и незнам какво да правя :oops:
« Отговор #906 -: Март 24, 2012, 13:29:44 pm »
имам и един въпрос доктора ми каза да се обадя какъв е резултата,но аз му нямам тефона както и на д-р Шефкетова го нямам и се чудя къде да се обадя и на кого????
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #907 -: Март 24, 2012, 13:39:15 pm »
Bebeshora, успокой се и изчакай все пак и резултата от кръвния тест. Резултатът се съобщава и на спешния телефон, има го на първата страница на темата. Винаги при първия опит е най-стресиращо, дано все пак кръвния тест покаже положителен резултат. Но дори да е не е, не се отчайвай и не се отказвай. 
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #908 -: Март 24, 2012, 13:40:14 pm »
имам и един въпрос доктора ми каза да се обадя какъв е резултата,но аз му нямам тефона както и на д-р Шефкетова го нямам и се чудя къде да се обадя и на кого????

обади се на спешния тел. 0884 700 704
« Отговор #909 -: Март 24, 2012, 15:07:02 pm »
Благодаря ви момичета!!!Само вие можете да разберете какво ми е желая ви от все сърце да сбъднете мечтата си!
« Отговор #910 -: Март 24, 2012, 15:43:15 pm »
Здравейте,момичета.Утре сутрин съм на пункция на ЕЦ на 1 ембрион,мисля да е без упойка.Знам,че трябва да съм гладна,жадна,имаме попълнено информирано съгласие и СПИН,ХИВ И ХЕПАТИТ.Има ли нещо което пропускам,някакви обезболяващи за утре или тази вечер,знам ли?
« Отговор #911 -: Март 24, 2012, 16:00:47 pm »
Здравей,аз имам вече две  пункции без упойка,но като се замисля май всичко си изброила.Отиваш сутринта на 4-тия там те преглеждат и после дай боже отиваш на 3-тия където ти правят пункцията.Трябва да си ходила до тоалетна и да си носиш ластик за коса.Защото си без упойка те пускат много бързо още като ти извадят яйцеклетката ще ти кажат има ли ембрион.После отиваш при лекар и ти назначава лекарства.Желая ти успех и положителен тест!!!! :D И ако се чудиш дали боли не се бой докато се чудиш и всичко е приключило поне при мен беше така на една яйцеклетка.Късмет!
« Отговор #912 -: Март 24, 2012, 16:02:06 pm »
да не забравя и пълна кръвна картина искат
« Отговор #913 -: Март 24, 2012, 16:02:38 pm »
На мен ми искаха и ПКК, преди пункцията нищо обезболяващо не съм пила,след това ми биха но шпа ,че имах лек дискомфорт.Успех утре!
« Отговор #914 -: Март 24, 2012, 16:09:02 pm »
Благодаря ви много.Имам ПКК,снощи е пуснах в клиниката,заедно с хормоните.Надявам се утре да стигна до пункция,че два пъти вече ги изпускаме.
Ако имате час за утре,не забравяйте,че тази вечер сменяме часа!
« Отговор #915 -: Март 24, 2012, 17:09:17 pm »
Да си кажа мъката сега се обадих на спешния и доктора с които говорих ми каза,че щом уринния е отрицателен то най вероятно и кръвния е такъв osi_7 osi_7 osi_7 да спра лекарствата и ще се видим пак в клиниката.Просто ми иде да се разплача....
« Отговор #916 -: Март 24, 2012, 17:32:17 pm »
На кой ден е уринния,не му вярвам аз.Изчакай си кръвния за най-сигурно
« Отговор #917 -: Март 24, 2012, 17:36:00 pm »
Да си кажа мъката сега се обадих на спешния и доктора с които говорих ми каза,че щом уринния е отрицателен то най вероятно и кръвния е такъв osi_7 osi_7 osi_7 да спра лекарствата и ще се видим пак в клиниката.Просто ми иде да се разплача....
bebeshora, защо не изчакаш кръвния тест. Все пак трансфера ти е бил на 2ри ден, а за уринарен понякога отнема врема предвид, че отчита по-високи стойности на чхг. Стискам палци за ++
« Отговор #918 -: Март 24, 2012, 17:44:12 pm »
Ще взема да ви послушам,но май чак в понеделник ще ми излезе резултата,а незнам лекарствата няма ли да ми навредят по-някакъв начин?Нали доки казва да ги спра?Пия Естроферм,Утрогестан и фолиева к-на.Дано има някаква надежда и за мен,но май това беше този месец. :balk_145:
*

sara68

• 269
« Отговор #919 -: Март 24, 2012, 17:54:12 pm »
И аз мисля,че е по-разумно да изчакаш резултата от кръвния тест - ти с кой лекар говори?