Krisi88, rouzi-anna тръпна аз ама от страх да не се случи точно сега, защото такъв зверски вирус ме тръшна, че нямам сили да стана до тоалетната камо ли бебе да раждам, днес за пръв път от 5 дни сядам на компютъра
Такъв ми бил късмета, силно се надявам малката да си изчака до термин, защото наистина не мога.
Иначе точно като започвах да се разболявам на всичкото отгоре лекарите ми изкараха акъла за бебето.Бях на запис на тонове, но ме оставиха сама със слушалката да си я държа и офейкаха. И после като дойде лекарката и вика "много са лоши тоновете, има много големи спадове, май утре ще трябва да правим секцио" направо ми се срина света- две седмици преди термин, с температура само до секцио ми беше.Както и да е- после ме извикаха още два пъти на записи същия ден и се оказа, че апарата им е скапан и като започне да мърда бебка спира да и хваща тоновете и затова се получава така. Освен това като ми казаха за тези тонове си отидох аз при редовия гинеколог (същия ден) той пък ми вика, че тоновете били добре, ама виждал нещо като кисти в коремчето на бебка дето хич не му харесвали и да ги покажа на наблюдаващия- честно ви казвам момичета минах през ада много се притесних. Е в крайна сметка "кистите" се оказаха просто пълни черва (явно бебека е готова вече да ме радва с пълни памперси)
Искам само да ви кажа да не се паникьосвате винаги когато лекарите кажат нещо гадно ами чакайте първо да проверят и преотвърдят
Стискайте палци бебка да изкара до термин, че ако тръгне сега не ми се мисли
ysmivkata честито прибиране у дома- дай Боже на всяка от нас да попадне на наистина добри специалисти
desi Честито съкровище
Да ти е жива и здрава