цигарите ли са ви по-важни? .... или добавките за подобряване и повишаване шанса за дете?
В момента съчетаваме и двете, засега толкова можем. Може след седмица да спрем цигарите, може и след месец. Още малко ми е нужно да се мобилизирам. Разбрах преди по - малко от месец, че проблем има, и той не е никак безобиден. Ще опитаме и с лечение, но по - нататък. Засега толкова. Ще минем един опит, дай боже да е успешен, ако ли не, ще поемем друг курс на поведение. И не, не са ми по - важни цигарите, намерила съм начин да му осигуря всякакви витамини и добавки, кой е казал, че трябва да е точно онова за 70 лв??? В момента пие спимен, витамин Е, фолиева киселина, L карнитин и чай от магарешки бодил. След 3 месеца, ще сменим тези с други. Не виждам защо е такъв проблем. Предстои да му приготвя и мед с орехи, пчелен прашец и пшеничен зародиш. И цигарите ще откажем, просто не знам кога, не съм взела решението от кога да започнем, защото както вече казах, миналата седмица опитахме и не издържахме дълго. Никога не съм казвала, че няма да ги откажем, или че пари за цигари ще има, но не и за лекарства.