Иванита, и ние бяхме с почти същата схема, така си е според разните предписания. Плодовото пюре обаче го давам с кашата следобед, която беше 17,30 (не повече от 4ч. след обяда) и кашата взимах млечна след първите 1-2 месеца от започването. Всъщност аз и досега му давам млечна каша, защото се чудя с какво друго да я заместя освен кисело мляко с бисквита и плод.
Аз тъкмо вече бях спокойна, че отминаха чуденките с яденето и вече всичко се знае и яде без проблем и ето на-изненада пак. Нашият лакомник, който не спира да мрънка за още и още храна и яде всичко изведнъж започва да ми бута паницата и да се мръщи. Първия път беше качамак и реших, че не му харесва нещо, въпреки че е ял няколко пъти без проблем, но днес направо рев и упорите бутане с ръка на паница овесени ядки с мляко при полежение че е гладен (и в тези случай яде и таблата на масата
)
Имам чувството, че го научих с тези бисквити и сега само тях иска, но и без тях пък е все гладен и го занимава самото хрупане. Незнам, чудя се имали ли сте подобни наблюдения при едногодишни бандитчета, моля споделете, кога почват с претенциите..