0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Beralentinia
« Отговор #20 -: Април 26, 2012, 20:29:36 pm »
Добре дошла миличка  :bighug:.Дано не се задържиш дълго тук  :D.Много стиснати палци и късмет през ловния сезон   :pleasantry: и накрая да ни зарадваш с едно хубаво тлъстичко  :bfp:
« Отговор #21 -: Април 26, 2012, 21:02:27 pm »
Успешен ловен сезон миличка :pleasantry: :eggsperm: :bfp1: preggo :babyflips: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_21:.
« Отговор #22 -: Април 26, 2012, 21:49:09 pm »
malenagalena взех си я от една билкова аптека точно до нас. И аз не се доверявам на лекарства по интернет  osi_8
Оказа ми се супер лесно намирането и доста е го знаят тук.
Ти в Испания ли си? Не знам дали се бъркам с някоя друга съфорумка или беше някъде около Мадрид?
Ама и ти ли си в Испания :D Това обяснява лесното намиране на Мака :D Фовката и Полито са в Испания,аз съм в България.Аз помислих,че си тук и си викам брех значи я има тази мака :) Ами ще продължавам да търся тук,тогава.Мерси,че ми отговори!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #23 -: Април 26, 2012, 22:49:02 pm »
raiaangelova76margarita1971   :bighug: благодаря ви милички...хайде дано сме заедно скоро в другите темички  preggo

malenagalena виж в тази темичка http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=47610.msg927004#msg927004 
аз от тук видях за Мака. Сигурно ще могат да ти кажат момиетата от къде си го вземат.   :balk_602:

« Отговор #24 -: Април 29, 2012, 13:43:49 pm »
Ох...вижте го това мойто БТ как взе че падна днеска...
Дали е възможно да ме изненада някакво ранно Ову или си е нормално да си спада така.
Смятах да почна с тестовете на 14ти или 15-ти ден, т.е. утре или други ден, но дали д ане пусна днес едно да видя какво ще покаже...как мислите, при този дълъг цикъл, дали има вероятност да е около 14тия ден ову...не че е напълно невъзможно де ама...

« Отговор #25 -: Май 03, 2012, 23:48:31 pm »
 Успех миличка :crossfingers:. Този месец чакам "бременна" графика от теб. Много гушки и късмет :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #26 -: Май 04, 2012, 09:41:11 am »
Късмет миличка!Дано този месец да ни зарадваш с  :bfp: тестче!Силно стискам палците  :bfp: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #27 -: Май 04, 2012, 11:09:08 am »
Аз мисля,че ов. ще е днес или утре!Слагайте  :heartbeat: :heartbeat:и не му мисли много,много! :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
« Отговор #28 -: Май 04, 2012, 11:47:54 am »
Благодаря ви че сте с мен милички  :bighug:
аз нещо се отчаях дали ще има ову този месец. Нещо много късно ми се вижда, а и тази БТ нормално ли е да е така ниска толкова дни. Като гледам вашите графики под 36,5 почти няма, а това мойто 36,3, 36,4 направо ледената епоха  :lol:
То и да има О ще е малко сложно да го хванем, понеже имаме гости вкъщи и почти не можем да се осамотим, но каквото това...имаме толкова нови месеци пред себе си  :)

« Отговор #29 -: Май 04, 2012, 18:20:30 pm »
Току що си направих тест за ову и пак отрицателен   :?
май наистина янма да има ову този месец...то за кога вече...днес ми е 18ти ден, а ние от другия ден трябва да се пазим заради спермограмата. Имам още два теста и се чудя дали изобщо да ги правя. То ако има ову все пак и по БТ ще се види.

*
« Отговор #30 -: Май 14, 2012, 15:36:28 pm »
дано  това гадене  да  не е  от  жегата,а  от  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #31 -: Май 15, 2012, 11:47:40 am »
малко се съмнявам мила...пак нямаше никаква ЦС на хоризонта и този месец и сега към края на месеца ще говоря с гинеколога си да видим какво ще правим.

*
« Отговор #32 -: Май 21, 2012, 11:50:04 am »
Миличка стискам палчета това да е твоя месец .
« Отговор #33 -: Май 22, 2012, 00:07:53 am »
Фовери, благодаря ти  :bighug:
някак си ми се вижда невероятно да е станало точно този месец, но пък като не ми идва и започвам да храня малки надежди или по точно съмнения. Много странен ПМС този месец, като никога до сега. Слагам го на времето че е едно супер променливо, но...ще видим  :wink: Дано да греша  :balk_110:

« Отговор #34 -: Май 22, 2012, 08:24:08 am »
Успех мила и от мен,много хубава графика имаш дано този месец те прескочи  :witch:

« Отговор #35 -: Май 22, 2012, 11:44:10 am »
благодаря ти мила, много много успех и на теб  :bighug: да ме прескочи, ама като ги гледам тези  :bfn: малко ме съмнява. Днес трябваше да има поне една бледа чертичка едва видима, ако беше станало чудото, нпо отрицателен тест няма на къде  :D
По скоро започвам да се притеснявам вече, от колкото да се надявам  :(

*
« Отговор #36 -: Май 22, 2012, 12:11:46 pm »

И от какво се притесняваш? Графиката ти е чудесна! - добре изразена двуфазност, което предполага адекватни хормони и овулиране. Е, друга тема е фактът, че според температурата овулацията е настъпила на 23/24-ти ден и 3 дни след полов акт. Така че дори и да няма бременност, има съвсем нормална причина за това.. И да, и лутеалната фаза досега е с отлична дължина  :)

пп. Овулационните тестове, правени в по-дълъг интервал от МЦ бига помогнали съществено при определяне на подходящия момент за зачеване.
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #37 -: Май 22, 2012, 16:45:42 pm »

И от какво се притесняваш? Графиката ти е чудесна! - добре изразена двуфазност, което предполага адекватни хормони и овулиране. Е, друга тема е фактът, че според температурата овулацията е настъпила на 23/24-ти ден и 3 дни след полов акт. Така че дори и да няма бременност, има съвсем нормална причина за това.. И да, и лутеалната фаза досега е с отлична дължина  :)

пп. Овулационните тестове, правени в по-дълъг интервал от МЦ бига помогнали съществено при определяне на подходящия момент за зачеване.

ох...две неща ем притесняват мила.
Първо ако все пак по някакво чудо е станало, да не стане прекалено късно докато ида на лекар както предните два пъти.
а другото, което е по верочтно, ако не е станало, да не би да е някой задържан фоликул. Тогава май пак не идваше М.

Тази овулация не е за пръв път така късна. Първия път като забременях имахме само едно сърчице за целия месец и то беше супер късно, пак около двадесет и някой си ден и затова супер ми беше странно че е станало. Не го очаквах изобщо, но и понеже не бях нито го записвала, нито си спомнях датата, та си мислех че съм се объркала и е било по рано, но сега си давам сметка че е възможно да е било късно.
Мисълта ми е че ако ми закъснява заради късната овулация, как до сега си ми е идвало като по часовник ...ох май супер се омотах този месец... :balk_161:

Дали да не си пусна едни кръвни за всеки случай и да поне едното съмнение да отпадне.
Имам среща с гинеколога си чак в петък, но до тогава ще се побъркам от напрежение.

Благодаря ти за вниманието Рехина  :bighug:

*
« Отговор #38 -: Май 22, 2012, 17:40:48 pm »
Точно тези твои страхове, мисля, са неоснователни.

А.. овулацията за всеки МЦ си е индивидуална: има толкова много фактори при узряване на яйцеклетката.. че по-скоро ще е съвпадение и изключение да е в един и същи ден през различните менструални цикли. При един нормално протичащ такъв, денят на овулация е различен, но лутеалната фаза т.е. интервалът от време след овулация, е приблизително константна величина - идеалният случай е 14дни. Което идва да отговори на питанията ти

Цитат
ако ми закъснява заради късната овулация, как до сега си ми е идвало като по часовник

закъснява, когато овулацията също закъснява  :wink: Т.е. при по-късна овулация МЦ ти се удължава. Например:

МЦ 32-33 дни, ЛФ 12-13 дни, съответно към 20-я ден е О.
МЦ 30 дни, ЛФ 12-13 дни, съответно към 17-я ден е О.
или пък МЦ 35 дни, ЛФ 12-13 дни, съответно към 22-я ден е О.

пп. Две години и половина не са никак малко време.. Споменаваш изследвания, че сте правили - това е много общо. А какви са нивата на TSH и щитовидни хормони? Понякога една от причините за трудно забременяване и/или незадържане на плода е именно ниска функция на щитовидната жлеза.
« Последна редакция: Май 22, 2012, 17:44:57 pm от Rejna »
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #39 -: Май 22, 2012, 17:52:25 pm »
Сега ми става ясно  :bighug: знчи може и въобще да нямам закъснение, и най добре да изчакам още някой и друг ден за да видим дали ще дойде М.

Изследвания правихме. На 3ти ден пуснахме хормони и куп други чудесии. На 23-ти ден ми пусна на ново прогестерон и на мъжа ми спермограма и кръвни. На него не знаем какви са точно кръвните. Някакви хормони са , кариотип, за хламидии май до колкото подразбрах, но в петък ще стане ясно какво точно са му пуснали.
На мен резултатите от хормоните ми са тези :

Estradiol E2 (suero)   37,0
- Fase folicular: 21-251 pg/ml
- Fase ovulatoria: 38-649 pg/ml
- Fase luteolar: 21-312 pg/ml
Postmenopausicas sin THS: 0-28 pg/ml
- Posimenopauslcas con THS: 0-144 pg/mI

Progesterona (suero)   0,70 
Premeno tausicas:
- Fase Folicular: 0-0.3 ng/ml
- Fase luteolar: 1.2-15.9 ng/ml
Postme n op a u sita s: 0-0.2 ng/ml

Testosterona (suero)   0,60 
Premenopausicas:
- Ovulación: 0.09-1.09 ng/ml
- Con AO- 0.13-0,83 ng/ml
Postmenopa usicas:
0,12-1,30 ng/ml

Prolachna PRL (suero)   37,09       (1,20 - 29,93 )

Hormona Foliculoestimulante FSH (suero)  5,36 
F OVULATORIA. 3,3-21,6
PICO OVULATCRIO 5.0-20.8
F. LUTEA: 1.1-14.0 POSTHENCPAUSIA:
1,1-92,4

Hormona Luteinizante (LH)   6,76 (suero)
F FOLICULAR: 2.6-26.5
F. OVULATORIO: 18,1-90,2
F. LOTEA: 0.7-23.7 POSTAIENOPAUSIA: 1.1-92,4

Hormona Estimulante Tiroides TSH (suero)      3,32              0,35-4,95