0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Beralentinia
« Отговор #60 -: Юни 04, 2012, 17:14:59 pm »
Миличка ето ме най накрая в твоята темичка , много се радвам че се чувстваш по спокойна вече.Не мисли че този месец ще изтървете , всяко зло за добро нали знаеш, може пък другия да имате най хубавия резултат  :bfp: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #61 -: Юни 04, 2012, 17:47:47 pm »
Благодаря ви че ме наглеждате сладурки   :bighug:
Пламче, как си мила  :balk_21: радвам се да те видя в моята темичка.Стискам ти силни палчета за в други ден да знаеш  :bfp:

Вече каквото и когато Господ е отредил. В интрес на истината , имаме още два месеца за опити, след това ни предстоят няколко гадни месеца на раздяла с милото, понеже му предстои пътуване и не се знае как ще се развият нещата и кога ще се видим. Та ни се искаше да стане преди да замине, но то ако само с искане ставало  :lol:  та каквото това...

Много  :balk_21: :balk_21: :balk_21:  и :bighug: :bighug:

*
« Отговор #62 -: Юни 05, 2012, 10:14:43 am »
Успех мила!Дано бебо стане преди заминаването!Наблягайте на крев.джудо и резултата ще дойде! :D
*
« Отговор #63 -: Юни 06, 2012, 11:03:49 am »
Стискам силно палци да се нареди всичко както желаете вие, за да сте по спокойни и вие.
*
« Отговор #64 -: Юни 09, 2012, 14:50:58 pm »
Миличка стискам палчета да сте хванали яйцето .Я виж как добре ти се е покачила БТ.
*
« Отговор #65 -: Юни 09, 2012, 19:07:08 pm »
 :goodluck: :goodluck: :bfp: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #66 -: Юни 09, 2012, 23:53:37 pm »
Благодаря ви за палчетата милчики.
Абе изненадва ме това БТ този месец  8O
ще видим тия дни дали ще се задържи висока. Не очаквах толкова рано Ову, ако разбира се е било ову. Миналия ден имах такива болки в яйчниците през целия ден...Аз си мислех че е от преумора и вдигане на тежко, но ако беше от това трябваше да ме болят и вчера та и днес.
Ще стане ясно.
Не залагам много на този месец. То та всичко е срещу нас, но се надявам другия месец, като последен в опитите и за раздяла с милия, па да вземе че да стане.

*
« Отговор #67 -: Юни 11, 2012, 09:41:55 am »
Страхотна Т си имаме тук.Браво миличка :balk_47:дано това да е началото на най-дългата ти графика.Упех ти пожелавам :bighug:

*
« Отговор #68 -: Юни 11, 2012, 17:12:19 pm »
Много стиснати палчета и от мен !
« Отговор #69 -: Юни 11, 2012, 23:51:33 pm »
Фани чул те Господ мила. Дано да ни изненада чудото точи месец.

Абри благодаря ти сладка. Успех и на теб 
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:balk_21: :balk_21: :balk_21:
 :bighug: :bighug: :bighug:

*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #70 -: Юни 13, 2012, 15:46:50 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: И от мен много силно стиснати палчета .От сърце ти пожелавам една приятна изненада и сбъдната мечта  :bighug: :goodluck:

« Отговор #71 -: Юни 14, 2012, 01:54:29 am »
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: И от мен много силно стиснати палчета .От сърце ти пожелавам една приятна изненада и сбъдната мечта  :bighug: :goodluck:

Благодаря ти мила  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
много стиснати палчета и на теб и скоро всички заедно да се преместим в бременелските темички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Ние днес имахме спермограма и я пропуснахме  :( листа за изследванията изчезна безследно, та в други ден ще ходим до доки да видим дали ще ни даде друг час  :oops:

*
« Отговор #72 -: Юни 14, 2012, 09:09:47 am »
Стискам палчета ,това с изгубения лист да е знак ,че няма да ви трябва спермограмата .Късмет миличка ,дано завърши тази графика с едно пухино бебче.
« Отговор #73 -: Юни 14, 2012, 14:03:12 pm »
Стискам палчета ,това с изгубения лист да е знак ,че няма да ви трябва спермограмата .Късмет миличка ,дано завърши тази графика с едно пухино бебче.

хехехехе...дано, дано миличка... наистина да има сила, която да е преценила че няма нужда от изследването...     
не остана много до момента на истината, така че търпение и нови сили за следващия месец  :wink:

Успех и на теб в този месец....искам те с едно хубаво  :bfp: :bfp: :bfp: на хоризонта

« Отговор #74 -: Юни 18, 2012, 18:42:17 pm »
Я да разпусна малко пара тук  osi_7
Такова ми е стегнато и напрегнато, че като че ли за пръв път чакам резултат  :balk_149:
Хем не възлагам надежди почти никакви, хем пък така ми се иска да е станало. Дали заради заминаването на милото, което по един или друг начин ни ограничава с времето. На 5-ти август заминава, което означава че ако сега не е станало имаме още само следващия месец на разположение...

Пуфффф....защо ли го мисля толкова...  :?

Утре сме на доки и ще го помоля да ми пусне един кръвен, че ме чака много тежка седмица, пак на две работи, втората от която доста тежичка за една евентуална бременност, та да съм си спокойна.

Ще съм благодарна на всяко стиснато палче..определено ще са ми нужни.

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

МНОГО УСПЕХ НА ВСИЧКИ ТРЪПНЕЩИ В ОЧАКВАНЕ

« Отговор #75 -: Юни 18, 2012, 18:47:49 pm »
имаш ги. от мен и то много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #76 -: Юни 18, 2012, 19:23:33 pm »
имаш ги. от мен и то много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

сърдечни благодарности Валенце  :balk_21: :bighug:

*
« Отговор #77 -: Юни 19, 2012, 08:31:27 am »
Графиката си е направо чудесна .Много палчета това да е най-дългата ти график а
« Отговор #78 -: Юни 19, 2012, 12:44:28 pm »
Супер върви графиката :wink:
Пожелавам ти след няколко дни да се похвалиш с така мечтаните  :bfp: :bfp:

« Отговор #79 -: Юни 19, 2012, 16:19:09 pm »
Благодаря ви за палчетата милични,  :balk_21: но няма да е този месец при нас чудото  :(
Днес бяхме при доки, пусна ми кръвен, но е по отрицателен от всякога.
изследванията за тромбофилията са добри иначе, което е по-важно. Утре милото ще ходи на пропуснатата спермограма, а след като излезнат резултатите доки ще ми изпише прогестерон, понеже все пак бил нисък и да не рискуваме  :ask: веднъж каже едно , друг път друго...лудница...но както и да е.
Лошото е че излиза и в отпуска и да видим какво ще става. Дано да си е на работа до края на месеца поне че да ни каже резултатие от изследванията.

Та...такива при нас...стискам палчета на всички ви  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и ви чакам да се отчетете с  :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Ние този месец ще се подготрим от рано за актовна гонитба  :lol: :pleasantry: Този месец ову ме изненада на 14ти ден, така че сега ще започна тестове от 12ти или 11ти и да видим дали ще намеря това чудо Пре Сеед.

Много много любов и настроение в хубавите летни дни  :balk_177: :bighug: