0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Beralentinia
« Отговор #80 -: Юни 19, 2012, 16:23:16 pm »
 :balk_21: Всичко ще е ок нов месец,нов късмет.

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #81 -: Юни 19, 2012, 17:20:07 pm »
Дано миличка ,дано... :balk_21:
хайде този месец да е най успешния до сега и ни зарадва най после и донесе на всички ни тук по едно хубаво лятно +++ тестче  :bfp: :bfp: :bfp:
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #82 -: Юни 19, 2012, 22:26:32 pm »
Само да ти кажа за прее-сийда аз лично тука в мадрид и околности даже не бяха чували за това ,но ако няма кой да ти го прати от БГ ,можеш да си го поръчаш от този сайт .
www.farmatest.es
*
« Отговор #83 -: Юни 20, 2012, 13:37:47 pm »
Аз веднъж ползвах Пре сийд,не знам дали беше от това но температурата ми откачи , според лекарката която посещавах нямах киста или нещо такова , но тя просто не падаше в крайна сметка ми дойде и си продължи да си ми бъде над 37 .Може би е съвпадение не зная , но от тогава не съм го ползвала.
« Отговор #84 -: Юни 20, 2012, 14:04:12 pm »
Фовче, много благодаря за сайта мила  :balk_21: много са хубави цените. Май и тестчета за ову ще си поръчам. Ти поръчвала ли си си нещо от сайта, надежден ли е.

Пламче, как си сладка  :balk_21: ами ще пробвам да видим какво ще стане. Нормално лис и ти дойде цикъла иначе. Ще пробвам този месец, па то след това така или иначе прекратяваме опитите и все ще си се регулира с времето  :)

« Отговор #85 -: Юни 20, 2012, 14:19:15 pm »
Ох, сега като го гледам този сайт, нямат доставка до Канарите  :( пак сме забравени то Бога тука  :lol:

*
« Отговор #86 -: Юни 20, 2012, 15:50:16 pm »
Виж намерих този сайт за поръчки ,за него не мога да кажа как е ,но за фарматест съм доволна .
http://www.ova-test.com/es/pre-seed-lubricante-vaginal-70/?zenid=3889f5c1f44e7ac1fe2863e205435b19
« Отговор #87 -: Юни 20, 2012, 18:49:36 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
« Отговор #88 -: Юни 21, 2012, 12:39:35 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :bfp:-хайде мила-зарадвайни!!!! :D
« Отговор #89 -: Юни 22, 2012, 12:58:35 pm »
и на вас много стиснати палчета милички. Хайде скоро всички с хубави новини и растящи коремчета  preggo

Фовче  :balk_21: днес ще ходя да видя дали в някоя аптека ще намеря пре сеед-а и ако не, имам една приятелка във Валенсия и ще я помоля да ги пратя на нейния адрес, а после да ми ги препрати и така  :drunk:

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

ПП. Едно въпросче...тука бях чела, момичета дето са си поръчвали по интернет тестове за бременност, та имали някаква чувствителност 10 ала бала. Какво да гледам когатоси поръчвам за да са с по голяма чувствителност. То като са с по голяма чувствителност би трябвало и по рано да отчитат нали  :ask: може ли някой да ми даде малко светлина в тунела  osi_1

« Отговор #90 -: Юни 23, 2012, 20:21:31 pm »
ПП. Едно въпросче...тука бях чела, момичета дето са си поръчвали по интернет тестове за бременност, та имали някаква чувствителност 10 ала бала. Какво да гледам когатоси поръчвам за да са с по голяма чувствителност. То като са с по голяма чувствителност би трябвало и по рано да отчитат нали  :ask: може ли някой да ми даде малко светлина в тунела  osi_1

разбрах отговора  :)

Аз днес стартирах новия месец. Да видим дали ще е успешен  yahoo_17

« Отговор #91 -: Юни 24, 2012, 14:36:38 pm »
 Успешен нов мвсец миличка :crossfingers:. Дай Боже наистина крайният резултат да е :bfp:. Много късмет .Цунки :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:
*
« Отговор #92 -: Юни 27, 2012, 09:31:39 am »
Успехче мила , дано това е вашият месец  и след него приключите с мисленето за лекарства , овулации , изследвания,  а всичко от само себе си да си тръгне. :)
« Отговор #93 -: Юни 27, 2012, 10:40:28 am »
 Много късмет в изпълнението на плана сладка :pleasantry: :eggsperm: :bfp1: preggo :babyflips: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_21:.
« Отговор #94 -: Юни 27, 2012, 16:59:20 pm »
Благодаря ви милички.
Всичко е в Божиите ръже, каквото той е отредил.
Аз днес имам час за личния, така че съм решила да се втелясам и да не излезна от кабинета докато не ми изпише някакъв прогестерон. Гинеколога каза че трябвало да ми даде рецепта, ама да сме видили най напред спермограмата на милото, после пък излезна в отпуска, абе тя омотана работа...същевременно с това да сме действали усилено този месец щом ни бил за последно...ходи го разбери.
 Днес ще си го изкарам на личния всичко  :lol: и дано да са готови резултатите от спермограмата та да ми ги принтира и да видим какво е положението.

Мнгоо успешен месец и на вас сладурки. Благодаря ви че ме наглеждате  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:

*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #95 -: Юни 28, 2012, 08:57:36 am »
Пожелавам ти , това което ти си си пожелала, за годишнината ви да се сбъдне , няма по- хубав подарък за такъв повод... :P :goodluck:

« Отговор #96 -: Юни 30, 2012, 15:43:36 pm »
Ани, благодаря ти мила. :balk_21: дано дано :)

Намерих мн интересно и лесно обяснено видео за метода на цервикалната слуз, фертилните дни и прочия. На испански е, но и по картинките може да се ориентирате.
Надявам се да ви е полезно  :balk_602: на мен лично ми се избистри метода на цервикалната слуз  :D

http://www.youtube.com/watch?v=fIAKk8rmaz8&feature=related

Успех на всички  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #97 -: Юли 01, 2012, 10:53:08 am »
Мила благодаря ти за подкрепата и ти пожелавам за годишнината от годежа да ви се случи подаръка,който очаквате.И тези две чертички в края,които си отбелязала да са истински и графиката ти да продължи 9 месеца.Успех и по-малко го мисли.

*
« Отговор #98 -: Юли 04, 2012, 16:24:54 pm »
Охо, тук май кипи подготовка за лов, успех миличка  :bighug:
« Отговор #99 -: Юли 04, 2012, 20:41:03 pm »
И аз ви благодаря за подкрепата сладуранки   :balk_21:
Дай Боже на всички ни скоро да се усмихне това щастие. Днес една позната дойде на работа ми да ми покаже бебчето си, едно малко сладурче, няма и месец... и като го взех направо се разтопих. То едно малко, невинно такова.

Абри, ловния сезон го открихме с пълна сила мила  :pleasantry: ама за сега не искам да си попълвам графиката, че все ми са там очите, все я гледам, броя, смятам и психясвам, че си мисля че я уручасвам  :lol: и за това ще я попълня малко по на татък. за сега се отдаваме на пюбов, като за поседно, па ако има да става е добре дошло  :bighug: