0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #480 -: Юли 01, 2012, 20:01:40 pm »
Честито,iva17.Пожелавам ти много щастие и скорошно сбъдване на голямата мечта.Ще стане,няма начин да няма начин.И да разказваш след сватбата :D
« Отговор #481 -: Юли 01, 2012, 20:21:51 pm »
iva17, радвам се да прочета оптимистични постове. Желая ти много здраве и бъдещо семейно щастие. След като се похвалиш, че официално си г-жа ще честетя подобаващо. Желая ти весела и незабравима сватба  :married:, да бъдеш най-красивата и щастлива булка.

Аз на свой ред искам да попитам, вас болеше ли ви като си биехте Клексан? Мен ме щипе и боли, а съм едва в началото  :(. А, и друго да ви попитам, вие имате ли усещането, че постоянно сте мокри? Аз го свързвам с Утрогестана, но знам ли?  osi_16
« Отговор #482 -: Юли 01, 2012, 20:56:59 pm »
papa,в повечето случаи мен ме боли като ми бият Клексана.За щастие д-р Сигридов ми го разреди през ден и каза,че най-вероятно на следващия преглед на 16 юли ще ми го спре :DЗа Утрогестана си права,на мен ми беше много неприятно,през час си сменях ежедневната превръзка.Но и това свърши,спряха ми го вече.
*
« Отговор #483 -: Юли 02, 2012, 09:03:29 am »
Здравейте момичета, редовно ви чета и съпреживявам, но не пиша често. Искам да попитам успя ли някоя от вас да се свърже тези дни, в които екипът отсъства, по телефона за записване на часове. От 3 дни звъня и никой не вдига. А в сайта пише, че секретарите ще записват часове от 8,30 до 16,00 часа.
*
« Отговор #484 -: Юли 02, 2012, 10:25:56 am »
Здравейте момичета, редовно ви чета и съпреживявам, но не пиша често. Искам да попитам успя ли някоя от вас да се свърже тези дни, в които екипът отсъства, по телефона за записване на часове. От 3 дни звъня и никой не вдига. А в сайта пише, че секретарите ще записват часове от 8,30 до 16,00 часа.
Трябва да си по-настоятелна, звъни по-честичко и повече време. Секретарките мисля, че не отговарят на тел. събота и неделя.
*
« Отговор #485 -: Юли 02, 2012, 11:25:42 am »
Благодаря на всички ви за съпричастността и окуражителните думи.Благодаря,че ви има! :bighug: Общата ни болка ни сплотява и ни прави по-близки!Оставям се времето да излекува болката ми и ако имам сили ,след година ще опитам пак.До тогава ще опитам да си почина и физически,и психически,че много ми се събра! :( Много надежда и вяра вложих в този опит...сега се оттеглям за неопределено време !На всички вас от сърце пожелавам да сбъднете мечтата си,да станете мами на прекрасни бебенца!Прегръщам ви всички  :bighug: борбени момичета!Аз се предадох...
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #486 -: Юли 02, 2012, 12:00:39 pm »
Благодаря на всички ви за съпричастността и окуражителните думи.Благодаря,че ви има! :bighug: Общата ни болка ни сплотява и ни прави по-близки!Оставям се времето да излекува болката ми и ако имам сили ,след година ще опитам пак.До тогава ще опитам да си почина и физически,и психически,че много ми се събра! :( Много надежда и вяра вложих в този опит...сега се оттеглям за неопределено време !На всички вас от сърце пожелавам да сбъднете мечтата си,да станете мами на прекрасни бебенца!Прегръщам ви всички  :bighug: борбени момичета!Аз се предадох...
Соле, бъди като ника си, изгрей отново въпреки ноща, която настъпва в душата и сърцето ти, намери сили, почини си и започни отначало, най-лошото е да се предаваш!Прегръщам те, знам колко бездънна е болката ти повярвай не си сама в тази борба! :grouphug2: yahoo_17
« Отговор #487 -: Юли 02, 2012, 13:11:29 pm »
kimbi1, sole, maja73, много ме натъжиха постовете ви  :bighug: Най-трудно е след неуспеха да събереш сили и да продължиш. При всеки отнема различно време. Аз също като другите момичета, които ви подкрепят знам какво е в душите ви. Страховете с всеки следващ опит стават все по-големи, но не губете вяра.
Прегръщам ви и ви желая много късмет!
« Отговор #488 -: Юли 02, 2012, 15:09:07 pm »
Момичета, не знам дали е правилната тема да питам, но имате ли идея какво генетично или имунолгично изследване мога да си пусна на своя глава докато си чакам часа. Да уточня-след неуспешно инвитро съм от м.юни и Д-р Стаменов каза че ще търсим генетични и имунологични причини, но не ми назначи веднага изследвания , а каза да си запиша час. Но вече 2 пъти ми отлагат часа и минава много време, та се изнервям. Сега като дойде датата предполагам че ще е видим за 5 мин да ми напише какви изследвия да пусна. После ще се чака за резултати 1месец и после още поне месец пак за час ... Та какво изследване задължително назначават /доколкото сте забелязали/ за да спестя време?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #489 -: Юли 02, 2012, 15:50:13 pm »
Любадим, в сайта има тема за генетични изследвания в нея можеш да видиш как точно да направиш тези изследвания може безплатно!Имунологичните ги правят в Клиника Малинов, не е необходимо да имаш някакво направление, отиваш при д-р Балтаджиева тя ще те насочи какво да правиш!Струват 260 лв!
« Отговор #490 -: Юли 02, 2012, 16:08:37 pm »
момичета в предишната страница ви написах,че д-р Шефкетова ми каза да отида на преглед на 7ден от цикъла,днес 16ч се опитва да ми пробива и незнам днес ли да броя първи ден или от утре...моля ви за отговор...
*
« Отговор #491 -: Юли 02, 2012, 16:12:50 pm »
marieta25, утре брой за първи ден.

ПП: и аз не успявам да се свържа по телефона цял ден  :(
*
« Отговор #492 -: Юли 02, 2012, 16:55:07 pm »
Здравейте,момичета!
Искам да Ви попитам при дълъг протокол от кога се налага постоянно пребиваване в София?
Вие къде отсядате през това време?
*
« Отговор #493 -: Юли 02, 2012, 17:07:54 pm »
Дългия протокол е почти като късия. Може би само с едно ходене в повече за блокажа. Между блокажа и началото на стимулацията има поне две седмици в които не се прави нищо. Аз не съм отсядала в София, а пътувах през ден за прегледи по време на същинската стимулация (от Пловдив съм). Зависи от разтоянието. Ако ти е далече , то тогава от първата инжекция до пункцията са  10 до 13 дни - зависи как реагираш. За място - не мога да помогна.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #494 -: Юли 02, 2012, 18:21:59 pm »
Здравей 3004!Ако с това мога да помогна ще се радвам!
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=48246.0
[URL = http://lilypie.com] [/url]

« Отговор #495 -: Юли 02, 2012, 20:10:15 pm »
3004 аз отседнах в хотел Таити в кв. Княжево е на 10 мин. път с трамвай № 5
За пациентки на клиниката беше 30,00лв за двойна стая. На нас със мъжът ми много ни хареса, следващият път пак сме там.
Успех
« Отговор #496 -: Юли 03, 2012, 00:41:12 am »
И аз след 2 неуспехА се чувставм като бoклук, парцал, който не е способен да забременее. Oх кошмар...
Ей, малката, много я обичам тази картинка osi_6. Няма да се отчайваш, ти тъкмо си дошла и то с късмет. Доки ще те изследва, сега медицината е много напреднала, щом искаш, ще стане. Виж как хората като искат, става:
http://novinar.bg/news/karla-bruni-otnovo-e-bremenna-_Mzk2Njs5.html
*
« Отговор #497 -: Юли 03, 2012, 09:00:44 am »
Много Ви Благодаря, момичета за помощта!!!
Лек и усмихнат ден от мен и по хладен ако е възможно :)!
« Отговор #498 -: Юли 03, 2012, 10:13:03 am »
marieta25, утре брой за първи ден.

ПП: и аз не успявам да се свържа по телефона цял ден  :(
благодаря ти за отговора :wink:
*
« Отговор #499 -: Юли 04, 2012, 01:36:29 am »
Привет Момичета  :),

Успех на всички в процедури и в очакване!
Моля Ви за телефон на Д-р Шефкетова на лични. Благодаря Ви предварително!
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.