0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #560 -: Юли 18, 2012, 18:46:21 pm »
Момичета от 29 юли трябва да остана за 10 дни в София, обръщам се към тези, които са от София. Имам познати, при които да остана близо до Централна гара, някой може ли да ми каже как да стигам до клиниката и дали изобщо е възможно всеки ден да пътувам?

Вили - автобус №74 или трамвай №7 тръгват от Централна ЖП гара и отиват до кръстовището на "България" и "Гоце Делчев". Слизаш , вървиш 5 мин. и си в клиниката. Аз пътувах с автобуса от квартал малко по-надолу от гарата, вървях си до клиниката и после обратно без проблем 10 дни. След 4-я ден всичко ми беше като в забавен кадър, бавно  и славно, но се справих и снесох 18 яйца.  :D
Ще се справиш , успех!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #561 -: Юли 18, 2012, 20:48:43 pm »
Това с транспорта сме го коментирали многократно. Ще го запиша в първия пост.

New Love, автобус 74 спира твърде далече от клиниката. Налага се смяна с тролей 2 или 9.
« Последна редакция: Юли 18, 2012, 20:51:54 pm от lemon »
« Отговор #562 -: Юли 18, 2012, 21:14:10 pm »
Привет, момичета :-),
приемате ли 1 новодошъл на борда на кораб Надежда?
След първичен преглед при д-р Персенска ни беше изписан sdi тест.
имате ли препоръки за "поведение" преди него, освен 3-5 дни въздържание. Иначе ние сме с 2 неуспешни инсета и малък обем.
Според вас, ако на ЦС се "представя добре" ще ми се размине ли лапароскопията?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #563 -: Юли 18, 2012, 21:25:48 pm »
Съкровище, и ние сме с малък обем на еякулата, а как са ви другите показатели.Ако всичко е ОК, на ЦС няма да правите лапаро, няма нужда.

« Отговор #564 -: Юли 18, 2012, 21:48:05 pm »
Съкровище, след първичния преглед и ние правихме sdi тест, беше си като обикновена спермограма, но изследват и др.показатели. Аз също правих цветна снимка, всичко беше нормално и не се стигна до лапароскопия.
« Отговор #565 -: Юли 18, 2012, 21:49:28 pm »
Маги,ние сме с хипоспермия,нормално качество и микро аглутинация от 2 клиники досега и проходими тръби при хидротубация.дано ми се размине лапарото:-) а при вас какви са подходите?сди тестът ок ли е?  
Айнщайн
« Отговор #566 -: Юли 18, 2012, 21:54:06 pm »
благодаря ти,Кимби:-)
при вас откриха ли причина?
Айнщайн
*
« Отговор #567 -: Юли 19, 2012, 00:22:30 am »
Sole, ако имаш такова нещо, при имунологичните изследвания ще се разбере. Правила ли си ги?

*
« Отговор #568 -: Юли 19, 2012, 09:11:27 am »
Вижте на каква статия попаднах преди малко http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=19&id=839&option=com_content&task=view Дали го имам и аз този синдром ?!!!  :ask:                                                                    "При  първичния АФС се наблюдават само специфичните изменения в кръвта.
При вторичния АФС, усложнения при бременността или безплодие се наблюдава при болни от автоимунни заболявания, като системен лупус еритематозус, автоимунен тиреоидит (възпаление на щитовидната жлеза), ревматизъм и др."А аз имам Хашимото :balk_144:

sole, тази част от имунологията я изследват в графа "Автоантитела" или т. нар. придобита тромбофилия.  Няма начин да не са ти пускани в общия пакет имунологични, ако е имало проблем са щяли да ти обърнат внимание. 
Затова и при последващи кнтроли  на имунология пускат на НК клетките, които са динамични.
Мисля че притесненията ти са напразни.
*
« Отговор #569 -: Юли 19, 2012, 11:18:47 am »
Да,правила съм  имунологични изследвания.Д-р Шефкетова ми каза,че повечето от показателите са ми завишени,но не уточни кои  :ask: Знам само,че NK клетките ми бяха 18%,после след няколко месечно приемане на Агапурин, ги смъкнах до 13%. Следващия месец съм на преглед при д-р Стаменов,ще видим той какво ще каже,какво ще ми предложи!Д-р Шефкетова ми каза да пусна и генетични,да не би пък там да е проблема?!!!Само не запомних генетичката в кои дни от седмицата идва в клиниката и трябва ли предварително да си запиша час!Трябва да звънна до клиниката тези дни!   Това ще бъде последния ми опит по ФАР и много се притеснявам, и ме е страх от неуспеха! :(
« Последна редакция: Юли 19, 2012, 11:21:52 am от sole »
« Отговор #570 -: Юли 19, 2012, 11:43:28 am »
Sole,по-добре си запиши час още сега по тел.- знам със сигурност,че преглежда в понеделник, но кои други дни,не съм сигурна.Аз си записах час 2 седм.по-рано,т.к. нямаше свободни.
« Отговор #571 -: Юли 19, 2012, 12:13:18 pm »
Това с транспорта сме го коментирали многократно. Ще го запиша в първия пост.

New Love, автобус 74 спира твърде далече от клиниката. Налага се смяна с тролей 2 или 9.

Цялата минала година автобус 74 тръгваше от гарата, минаваше по Стамболийски, Руски паметник, покрай Центъра по хигиена,  по България, завиваше в ляво по Гоце Делчев и веднага спираше където и трамвай №7. Маршрута му беше изменен заради ремонта или там каквото правеха покрай парка. Възможно е да са го възстановили, права си и в такъв случай за 2 спирки трябва да се хване нещо друго и не идва изгодно финансово. Остава сигурен трамвай №7 от гарата до кръстовището на България и Гоце Делчев. Малко бавно се придвижва през целия център , друса , ама като няма друго...
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #572 -: Юли 19, 2012, 13:46:10 pm »
От гарата трамвай №4, слиза се на спирка Красно село.
Това е коментирано многократно, разровете форума дами.
*
« Отговор #573 -: Юли 19, 2012, 13:49:15 pm »
Има сайт на Софийски градски транспорт, вътре има всички линии и спирки.Можете да се информирате за промяна на маршрутите, за самите паршрути и т.н.

Както Къди е казала в момента трамвай 4, слиза се на пазара на Красно село.Клиниката е на няма и 5 мин пеша.

« Отговор #574 -: Юли 19, 2012, 14:31:43 pm »
Цялата минала година автобус 74 тръгваше от гарата, минаваше по Стамболийски, Руски паметник, покрай Центъра по хигиена,  по България, завиваше в ляво по Гоце Делчев и веднага спираше където и трамвай №7.

Заради ремонт, да. Върнаха го по маршрута му. Иначе е удобен от гарата до ФАР.

Има сайт на Софийски градски транспорт, вътре има всички линии и спирки.Можете да се информирате за промяна на маршрутите, за самите паршрути и т.н.

Както Къди е казала в момента трамвай 4, слиза се на пазара на Красно село.Клиниката е на няма и 5 мин пеша.

Описала съм в първия пост. Не е лесно за хора, непознаващи София, да се ориентират само по един сайт. Съдя по себе си, когато планирам маршрути в чужбина...
« Отговор #575 -: Юли 19, 2012, 21:05:28 pm »
благодаря ти,Кимби:-)
при вас откриха ли причина?
Ами ние сме с мъжки фактор така или иначе, спермограмите са ту по-добре, ту по-зле, но това е - проблемът в тях си го има. Въпреки това имаме оплождане и преживяване на някои ембриони до 5 ден, но и при двата опита явно няма имплантация. При мен не са открити проблеми до момента. Дано обаче се намери нещичко, все трябва да има причина! Ще видим какво ще последва след втория неуспех!
*
« Отговор #576 -: Юли 20, 2012, 09:34:05 am »
Маги,ние сме с хипоспермия,нормално качество и микро аглутинация от 2 клиники досега и проходими тръби при хидротубация.дано ми се размине лапарото:-) а при вас какви са подходите?сди тестът ок ли е?  

Съжалявам, че чак сега отговарям.Ние също сме с хипоспермия, нямаме микро аглутенация като при вас.След хидротубация две проходими тръби, после правена ЦС една проходима една много трудно, наложи се лапароскопия и дясната ми тръба я прекъснаха.Имаме една инсеминация и едно ин витро на ЕЦ.До сега никой не ни е карал да правим SDI тест, но може и да ни накарат знае ли се.

« Отговор #577 -: Юли 20, 2012, 10:28:16 am »
Маги,Кимби,
Аз минах успешно пред детектора на тръбитe;)и май ще ми се размине лапарото :-) Ще разбера на 23 на преглед :-)
в интерес на истината аз държах да уточня каква точво СГ да направим и д-р Персенска каза разширена и написа SDI.
Така че Маги според мен и при вас може да изпишат.
Кимби, а при вас не са ли пускали имунологични?
Айнщайн
« Отговор #578 -: Юли 20, 2012, 15:49:17 pm »
здравейте момичета, най-накрая ми дойде МЦ и живот и здраве от утре ще започна стимулация.Честно казано много ме е страх, ами ако нещо се обърка, ако ..., ако ...
Всичко ще е наред скъпа, не се притеснявай! Да се похввалиш след месец, че си бременна!
*
« Отговор #579 -: Юли 20, 2012, 19:30:18 pm »
Привет на всички,аз съм нова в тази тема,но не и в клиниката.
Моля да си дадете мнението за "лежането"след трасфер.Аз съм 4-ти ден след трансфер на стимулиран опит(3-ти подред)-трябва ли да лежа непрестанно,на кой ден най-рано мога да отида в клиниката за кръвен тест без да рискувам да ме върнат? И понеже съм последен опит по фонда(но първи в тази клиника)има ли доплащане и колко горе-долу варира? Извинете че ви залях с въпроси.Късмет на всички !!!