Много ви благодаря.Много.
Малко по-добре съм и ще направя точно това, ще я зачеркна от живота си, този път завинаги. Няма ключ за вкъщи, или поне ние с мъжа ми не сме и давали такъв, който да е за нея. Но няма да се учудя ако си е изкарала, само дето не знае, че скоро сменяхме ключалките.
Вени, миналата година ходих при адвокат, написаха ми молбата за развод и мъжа ми успя някак да ме убеди да не я подавам. Той не е на страната на майка си, не е и на моя. Аз не съм го карала никога да избира между нас двете. Самият той не успява да я търпи когато се прибере ваканция и "се крие" от нея. Има обаче моменти когато под влияние на интригите и и клюките (тя с друго не се занимава) той поддава и ги прехвърля върху мен. Аз вече наистина съм тотално изтощена и изморена покрай децата и всяка такава странична глупост ми идва много в повече. Ако до преди половин година се оправях сама с тримата, вече наистина не се справям и ме връхлитат всички бесове когато тя съвсем умишлено идва за да ме тормози а не да види децата. Този път обаче сгреши тотално. Дани 1 час след нея повтаряше "баба донка доди поцая, мама няма пачиии" (баба му донка щяла да дойде с полицая но мама да не плачела) и идва да ме целува по краката и да ме милва да не съм плачела.
Побърках ги тези деца-вярвайте ми. Все като станеха такива разправии ги пращах в другата стая и и казвах да мълчи да не говори пред децата не му е сега времето, не, че ме чуваше. Този път започна и да крещи каква майка съм била и не помня всички глупости даже.
Джам, права си-нещо съм се объркала за това, че е с ума си. Не е.
Стига с нея, но ви благодаря. Натоварвам вас но ми олеква като споделя и като ми дадете съвети.