хеххее, аз няма да си отварям устата за крокитата, че ме хапнахте с парцалите, че съм нетактична предния път
Но детето ми не посяга и не взима, когато посегне му ги взимам.
Апропо, пак няма да казвам, как АЗ реагирах, когато такава майка разболя Ники, след увещания, че е алергично детето и нищо му няма. Само да кажа, че ме заобикаля отдалече като ме види, тя и още няколко. Не съм викала, честна дума! Да дойда ли да превъзпитам вашите майки, много съм добра
А да, по подобни причини, обаче свързани с агресия и блъскане, определени деца сега са изолирани, защото аз на висок глас обяснявам, че не се бутат и бият малките деца, майката седи на пейката и после шушне обратното. Да се чуди човек, що не искат другите деца да си играят с тях, нали?
Ако Джама е много деликатна, аз съм пряко неделикатна и за нея. Но днес май отказах едно дете завинаги от близалките. Идва момченцето и с онзи гаден глас почва да обяснява на Ники:
"Моят тати сега ще иде и ще купи на мен и на кака близалка, а на теб не, шот не е твой баща и си нямаш тати" Така лииии
Последвал отговор:
"Ами той не знае какво е близалка, аз не давам такива боклуци. Но той ще има здрави и бели зъби, твоите ще изгният и ще миришат лошо, ако ядеш близалки". Пригва детето:
"Ама те не са боклуци, те са полезни, като вафлите".
"Да, ама човек става дебел и му излизат пъпки като яде вафли".
Имам усещането, че съм най-злобното същество като ви чета.