Абе все си мисля,че едно арогантно дете на площадката,надали има кой знае какви чуствителни родители,ако те бяха в графа разумни нямаше да допускат детето им да се държи по подобен начин.На вас ви прави впечатление и би ви засегнало подобно отношение към вашите деца,но не всички са като вас.Да не са виновни децата,ама надали някой от нас ей така ще намери време и нерви да възпитава чуждите деца на добра воля , те горките са жертва на създателите си.
съгласна съм
Ема, две са площадките в нашият район с обезопасени люлки и покритие. НА едната са отявлено агресивни, на другата са плюещи. Къде да го водя?
Боби, за дебелокожието, когато бременеех купих една книга на Сиърс и Сиърс за бащите и я прочетох. В нея се казваше нещо като:
"Когато синът ти се роди, ще стоиш и ще го гледаш как спи. Малък, съвършен и прекрасен. Ще му обещаеш целият свят. Ще искаш да му кажеш:
Сине, ще бъда до теб в най-хубавите и най-тежките моменти и в тези между тях. ще съм там, когато тя ти каже, че иска да си останете само приятели. Ще викам най-силно от скамейката, когато отборът ти губи. Ще бъда с теб, когато ти се подиграват, че още не се бръснеш и ще те заведа да ти купим първата самобръсначка, когато трябва. Ще ти сложа лед, когато хулиганът на квартала ти е разбил носа и ще те науча как да се справиш. Ще бъда до теб винаги, сине, когато станеш баща, пак няма да те оставя...."
Подобни неща Боби, аз му обещавам всеки ден. Давам му пространство да бъде дебелокож, но няма да го оставя и за миг да страда, ако съм наблизо. Защото Боби, животът е ужасно кратък и може да го научи да бъде дебелокож. Може утре да ме блъсне кола и да не съм до него повече. Тогава искам да помни, че майка му го е защитавала тогава, когато е имал нужда, да има спокойствието, че може да се справи с всяко препядствие, да знае, че когато е бил безсилен е имал опора зад гърба си.
Ако това, ме прави лоша в очите на другите хора или прекалено остра във вашите - ще го преживея.
Да ти е жива и здрава Ивана и чакаме снимки във фейса на тортата