Ами, ето това е приказка, с това трябваше да започнем и само това ме интересуваше - мнение на Доктора по въпроса.
Все пак ще имам предвид ситуацията и в бъдеще ще си задавам въпросите към Доктора в лични съобщения, за да не притеснявам хората тук.
Благодаря
Вместо да тормозиш Доктора на лични, просто ползвай търсачката на сайта, все може да е писал нещо по въпроса. След като Боби успя да намери тема, значи и другите могат
И да, абсолютно е права, че повечето не си правят труда да прочетат дори предната страница, защото нямат време за губене, а все ще се намери някой с мнооого време за губене да пише едно и също нещо през 5 дни.
Уважавайте и личното време на другите (включително и на Д-р Бърди), не само своето, за да Ви уважават и те!
Това частен форум ли е, само за вас богоизбраните?
Не съм останала с впечатление Доктора да е изтормозен, отговарял ми е човека. Или вие искате да не питаме, че да има време за вашите въпроси? Защо е нормално 150 майки да зададат един и същи въпрос за повръщането на кърмачетата и Доктора да им отговаря търпеливо на всички, а не е нормално аз да си задам моя въпрос?
И пак питам, защо трябва да се тези критики и нападки, вместо да си помагаме.
Повече няма да коментирам темата, мисля, че е достатъчно, но не е лошо да се поосъзнаете!
Ако позволите, ще Ви кажа няколко неща.
* Не обичм "агресивните", "пробивните". Имам лоши спомени от България, може би, а и по характер съм тих и кротък човек. Мразя тези навици дълбоко, както мразя манталитета "Мустаков" в медицината. Вече 16 години живея в обстановка на културно и кротко поведение.
* По това, за което питате, има тонове изписано за 7 години откакто съм тук. С удоволствие бих Ви отговорил ако прочетете малко, и после питате.
* За повръщането при кърмачета пиша непрекъснато, от страх да не почнат с "Нексиуми" и други глупости, когато може просто да се решат нещата. Както и да предпазя от пилорна стеноза, ако може да е това. Нещо, което иска спешна намеса.
* На много майки отговарям веднага, защото познавам от години децата им, и понякога те имат нужда от спешност. Разбира се, когато мога. Ако Вие "работите" с мен скромно, културно и възпитано, и Вас ще опозная добре.
"...Не съм останала с впечатление Доктора да е изтормозен."
Това все пак само аз го зная, не е ли така? 9800 поста тук не са малко. И изобщо това звучи малко грубичко, да си го кажем откровено.
Та, така... накратко.