е чакайте сега, нали и аз и боби писахме, че инструкциите, които ние сме чели, че се дава ако детето е зле.
разбира се, няма да го мъча. Но това е понеже му е зле от нещо понеже е болно, не е от самата температура, ако е толкова ниска. То очевидно като има тепература и нещо друго вероятно му има, тя не е от нищо.
да питам нещо друго - ади пак е влезнала във фаза (надявам се) да пищи когато е фрустрирана. много е неприятно, та се питам вие има ли ли сте такива периоди и как се оправяте?
Колко беше голяма Ади? ( вземи сложи най-после една лентичка да не те питам непрекъснато
) Андреа сега е в този период, от една седмица ни е скъсала неривите с писъци, а до сега беше най-спокойното дете. Мисля, че е период, Ивана го имаще същият.
джиджи ( извинявай, нямам главно „д“ )продават се и при вас, виж тук:
http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=74. Обаче по-вероятно няма никакво значение , всички са по някакъв стандарт, който е по-малък от отворите на белите ти дробове.
Аз пък идея си нямам каква ми е температурата, но от 10 години работа по болници знам, че това, че нормалната температура била 36,6 както ни учеха в България( тук всъщност я преподават 37,0) е пълна глупост. Всеки човек си е индивидуален и нормалната температура варира между хората и часовете на деня. Аз температура не меря профилактично, само ако ми се стори топло детето. Техните също варират в зависимост от часа,но по което и да е време, ако не е над 37,5 не обръшам внимание, за мен това е нормална температура, а до 38,5 само наблюдавам. Обаче Андреа не я разбрахме веднъж до над 39 и нищо и нямаше, беше си съвсем на кеф.