Да се оплача пак Криси от снощи с Т 38,3 и то петък,че 18ч.Педи.вече си е тръгнала нищо,че работно време е до 19ч.сложих свещичка ефералган и хайде в болницата да го види дежурния лекар.до като стигнем Т падна,гърло леко зачервено,гърди чисти.Изписаха му АБ-Панацеф,но лекарката препоръча да не бързам да го давам да изчакам Т,сама може да се пребори с инфекцията,да дам АБ,ако Т е упорита.Е така де,ама не мога да преценя сама днес дали да давам този АБ.Детето снощи в 2ч.пак вдигна 39 дадох Норуфен и за 30мин. падна и вдигна чак днес на обяд 38,3,сложих свещичка Еферлган падна Т и сега си спинка спокойно.Иначе днес през цялото време е жизнен,храни се,играе,пее мамо,мамо,мамо(това е Мила,моя мама).
Да му взема някакъв сироп за гърлото ли?До сега не съм давала сироп,само на Марти Хустагил когато веднъж кашляше.Или направо АБ да взема?
Ако не се влоши на мен ми се искам да изчакам до понеделник да го види неговата лична и да пуснем секрет,но като го знам,че слабото му място като на мама му е гърлото.
Докторе,АБ Панацеф който изписаха трябва да е 1 прием на ден 5мл.,но в стари теми намирам,че вие препоръчвате друг да е приема да този АБ.Как трябва да се дава.